Reacties op Dé top 30 x bezienswaardigheden in Madrid? Wat zien & doen bij je bezoek aan Madrid?"

22 ervaringen

- 24 augustus 2023 - Maggie

Soms was het niet heel duidelijk welke weg te volgen, misschien beter straatnamen vermelden dan kan men in geval van misverstanden nog steeds google maps gebruiken.

- 2 juni 2023 - inge

Top gids over Madrid en Toledo over alle bekende maar ook minder bekende plaatsen. Niet te missen citytrip, je waant je zo in het verleden en je ervaart de geschiedenis, kunst en architectuur in al zijn schoonheid. In Toledo zeker eens naar de Parador rijden met de taxi om het zicht op de ondergaande zon op de stad Toledo te bewonderen.

- 22 mei 2023 - Justin Claes

Ik ben uiterst tevreden dat ik deze gids heb kunnen downloaden. Heeft me zeer geholpen. Soms is het wel moeilijk de weg te vinden, maar je kan het moeilijk anders aangeven. Ook waren heel wat kerken gesloten.

- 12 april 2023 - Wim van den Berg

Een overzichtelijk en goed gedocumenteerde informatie. De beschrijvingen van de bezienswaardigheden nodigen uit tot een nadere kennismaking.

- 14 maart 2023 - DE SMET N

handig, overzichtelijk en voldoende uitgebreid

- 18 oktober 2022 - Van der Borght Marleen

Heel goed tips voor onze citytrip Madrid

- 11 september 2022 - Nicole

Ook deze reisgids is heel handig en duidelijk

- 13 april 2022 - Fernanda

We hebben gebruik gemaakt van de uitgestippelde wandelroute, dit is zeer goed verlopen. Een opmerking: vele kerkjes zijn niet meer gratis te betreden, er wordt inkom gevraagd. Voor de leerkrachten: zeker je lerarenkaart meenemen, verleent gratis toegang tot paleis en meerdere musea.

- 23 maart 2022 - Hilde

Heel toffe stadswandeling langs things to see! Makkelijk op 1 dag te doen. Als je tegelijkertijd meerdere dingen wil bezichtigen tijdens de wandeling, misschien spreiden over 2 dagen. Aanrader!

- 24 februari 2022 - Dirk & Viviane Vergote - Demeulenaere

SUPER ! heel duidelijke tips !

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?