Waar verblijven in Ligurië? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar verblijven in Ligurië? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

14 december 2022 in Ligurië0 reacties

Waar overnachten in Ligurië? Onze favorieten in een handig overzicht

Tijdens je bezoek aan de regio Ligurië heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Ligurië.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hotel Continental Genova (Genua)

Liefhebber van opvallende, unieke designs? Bij Hotel Continental Genova logeer je in een gerestaureerd hotel in art-nouveaustijl. Het hotel is gelegen naast het treinstation en biedt een mooi uitzicht op het Piazza Acquaverde. De elegante kamers zijn voorzien van parketvloeren en een stijlvol interieur. Na een heerlijke nachtrust kan je er genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet bestaande uit hartige producten, zoals kaas, warme croissants en vers fruit. Meer info en boeken.

  1. Marathon Hostel (Genua)

Ben je op zoek naar een low-budget verblijf in Genua? Dan is het Marathon Hostel misschien wel iets voor jou. Het moderne hostel biedt zowel grote gemeenschappelijk slaapzalen als privékamers. 's Ochtends kan je eventueel de dag beginnen met een continentaal of à-la-carteontbijt. Verder biedt het hostel ook over een restaurant, een fitnessruimte en een exclusieve pub waar je 's avonds ervaringen kan uitwisselen met mensen van over de hele wereld. Meer info en boeken.

  1. Apricus Locanda Boutique Hotel (Apricale)

Apricus Locanda Boutique Hotel is een boetiekhotel aan de voet van het middeleeuwse Apricale. Het verblijf wordt omgeven door bergen en biedt een onvergetelijk verblijf. De ruime kamers hebben zicht op het omliggende landschap en zijn ingericht in een unieke stijl met terracotta vloeren. Bij mooi weer kan je genieten van een goed boek op het panoramisch terras of een duik nemen in het buitenzwembad.

Iedere ochtend kan je genieten van een zoet en hartig ontbijt, dat tevens op het terras of bij de open haard in de ontbijtzaal wordt geserveerd. Meer info en boeken.

  1. Lolli Palace Hotel (San Remo)

Het Lolli Palace Hotel is een driesterrenhotel gevestigd in een opvallend gebouw in art-nouveaustijl. Het hotel wordt omringd door enorme palmbomen en bevindt zich aan de beroemde Promenade Imperatrice in San Remo. Je verblijft in ruime kamers voorzien van een parketvloer. Sommige kamers bieden net zoals het dakterras een panoramisch uitzicht op de kust.

In het restaurant kan je genieten van lokale producten en Ligurische specialiteiten. Iedere ochtend wordt er ook een heerlijk ontbijtbuffet verzorgd. Verder beschikt het hotel ook nog over een goed uitgeruste fitnessruimte en een gezellige loungebar met uitzicht op zee. Meer info en boeken.

  1. Villa Rosmarino (Imperia)

Villa Rosmarino is een landelijke villa gebouwd in typisch Provençaalse stijl waarbij gebruik gemaakt is van natuurlijke materialen. Hier ga je een rustgevende en ontspannende vakantie tegemoet. De accommodatie is namelijk gelegen in een rustige heuvelachtige omgeving en wordt omringd door prachtige olijfboomgaard.

Het vakantiehuis biedt accommodatie voor 4 personen en beschikt bestaat uit 1 ruime slaapkamer, een woonkamer, een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser en een badkamer met douche. Wil je graag de omgeving verkennen? Villa Rosmarino ligt op korte afstand van het het stadscentrum van Imperia en Spiaggia Baia Salata. Meer info en boeken.

  1. Leonardo Resort (Imperia)

Leonardo Resort is een prachtig resort op wandelafstand van de stranden van Imperia. Je verblijft in één van de ruime, moderne appartementen waarvan sommigen beschikken over een eigen balkon of terrasje. Verder beschikt het hotel over een sfeervolle bar en een seizoensgebonden zwembad waar je enkele baantjes kan trekken. Meer info en boeken.

  1. Natuurhuisje in Castel Vittorio (Pigna)

Of wat dacht je van een vakantiehuisje op de prachtige berghellingen van de Colle Langan, net buiten Pigna? Het Natuurhuisje in Castel Vittorio biedt accommodatie voor 2 tot 4 personen en beschikt over een een ruime veranda en terras met zicht op het verwarmd privé zwembad . Dit natuurhuisje is vooral geschikt voor reizigers die van rust, ruimte en natuur houden. Meer info en boeken.

  1. Hotel Dei Fiori Restaurant (Alassio)

Hotel dei Fiori ligt op een steenworp afstand van de zee in Alassio. Het hotel biedt ruime kamers voorzien van alle luxe en comfort, een wellnesscentrum met hot tub en Turks bad en een fitnessruimte Zin in een leuke uitstap? Maak dan gebruik van een van de gratis leenfietsen bij het hotel en verken de omgeving op eigen houtje. Liever iets avontuurlijks ondernemen? Dan kan kan je ook duikcursussen, snorkelexcursies en boottochten boeken. Meer info en boeken.

  1. Grand Hotel Del Mare Resort & Spa (Bordighera)

Mag het al eens wat luxueuzer zijn? Dan is het Grand Hotel Del Mare Resort & Spa in Bordighera een absolute topper. Tijdens je verblijf in dit vijfsterrenhotel geniet je van een service van wereldklasse. Je hebt een ruime keuze aan kamers en suites, waarvan de meeste beschikken over een balkon of terras met uitzicht op zee.

Wie toe is aan ontspanning, kan nog enkele uurtjes terugtrekken in de luxe spa met verwarmd buitenbad. Het hotel wordt omgeven door een prachtige tuin waar je heerlijk kan wandelen na een verrukkelijk ontbijt of je kan een namiddagje rusten op het eigen privéstrand. Meer info en boeken.

  1. Agriturismo Monaci Templari (Seborga)

Agriturismo Monaci Templari ligt op een rustige locatie in Seborga omgeven door olijfgaarden en wordt uitgebaat door een enthousiaste familie. Je verblijft in een van de ruime accommodaties voorzien van ruime slaapkamers, een gezellige woonkamer met flatscreen-tv en een eigen badkamer met douche. Sommige kamers hebben ook een eigen balkon met uitzicht op de omgeving.

Begin de dag met een lekker ontbijtbuffet bestaande uit zoete én hartige producten, biologische producten en lokale specialiteiten. In het restaurant van Agriturismo Monaci Templari kan je proeven van lokale gerechten. Verder beschikt het verblijf ook over een aangename tuin, een gemeenschappelijk terras met zonneterras, een speeltuin voor de kinderen en een telescoop zodat je de nachtelijke hemel kan observeren. Wil je graag de omgeving verkennen? Dan kan je bij de accommodatie gratis fietsen lenen. Meer info en boeken.

  1. Download onze reisgids door Piëmonte en Ligurië

We hebben een unieke rondreis uitgestippeld die je door Piëmonte en Ligurië. De twee regio's hebben elk hun eigen troeven die je in deze 14-daagse autoreis zal leren kennen. Download hier onze gratis reisgids Piëmonte - Ligurië, of koop de volledige reisgids Piëmonte en Ligurië hier online.

Ligurië & Piëmonte

Gratis reisgids Piëmonte-Ligurië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?