Reacties op 21 x mooiste bezienswaardigheden in het Hageland: Info, tips + foto's"

19 ervaringen

- 10 september 2023 - Jenny

Wij hebben de wandeling Troostenbergbos knooppunten gevolg, met dit warme weer ideaal door het bos. Wandeling Zichem-Scherpenheuvel langs de demerbroeken en de maagdentoren ook een zeer mooie wandeling.

- 27 augustus 2023 - Jenny

Wij hebben al een paar wandelroutes gedaan in het hagelland zoals Diest, Zichem met de maagdentoren, Zoutleeuw en de Vlooyenberg in Tielt-Winge. Allemaal heel mooie wandelingen nog om eens te herhalen.

- 5 augustus 2023 - didier verstraete

Voor onze midweek in het Hageland, hebben heel veel gehad aan de info in de bundel !! We stippelden fietstochten uit ifv de bezienswaardigheden in de bundel; we hielden telkens halt en de info uit de bundel werd voorgelezen voor de groep. Gelukkig konden we met de auto bij regenweer Diest bezoeken, dankjewel !!

- 18 juni 2023 - Caroline

Top! Mooi overzicht van routes interessante locaties om te bezoeken, zowel natuur als cultuur.

- 7 mei 2023 - Philip Van Insberghe

Wij logeerden in een Hotel (Nieuwland),rustig uitstekend hotel. Geen negatieve punten aan dit hotel.Verder was het Hageland een eerste ervaring en we vonden het een toffe streek.Zeker het bezoeken waard. Fietsen ,wandelen ,veel te bezoeken en ook rust. We verbleven er 4 dagen en elke dag zo'n 15 km aan natuurwandelingen gedaan. Verder bezochten we Scherpenheuvel,Zichem,Aarschot,Kasteel van Horst,Tremelo,Baal en nog heel wat.Zeker de moeite om er nog eens terug te komen en nog veel te ontdekken.

- 23 april 2023 - Bea Luijten

Mooie routes in een mooi land !

- 21 juni 2022 - Ernest Langendries

Geen opmerkingen. De gratis reisgids Hageland is een pareltje , waar iedereen wel zijn gading zal in vinden

- 30 september 2021 - Marcel

Uitgebreide en goed gedocumenteerde gids. Zet aan tot actie.

- 1 september 2021 - Smets

Top!! Heel interessant.

- 1 september 2021 - Karina Peeters

Een heel mooie en informatieve gids. Ik heb mooie plekjes ontdekt. De veelzijdigheid van de gids is heel leuk. Een mix van auto-, fiets- en wandelroutes, samen met bezienswaardigheden met openingsuren en mooie foto's

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?