10 x mooiste vakantieparken in Gelderland: Welk park kiezen? Alle info + foto's

Volledige reisgids kopen voor € 10

10 x mooiste vakantieparken in Gelderland: Welk park kiezen? Alle info + foto's

2 maart 2023 in Gelderland0 reacties

Weekendje weg met vakantie of vrienden in een leuk vakantiehuis? Ontdek hier de 10 mooiste vakantieparken in Gelderland

Voor de leukste uitjes en vakanties je helemaal niet ver en lang te zoeken naar de perfecte plek. Ook Gelderland is een prima bestemming voor een weekendje uit te blazen. Er zijn heel wat leuke vakantieparken die je een onvergetelijke vakantie bieden. Heerlijk genieten van de rust, even uitwaaien of op avontuur gaan? Het kan er allemaal!

Wij maakten alvast een overzichtje met de 10 leukste en mooiste vakantieparken in Gelderland.

Overzicht mooiste vakantieparken Gelderland

  1. Buitenplaats Beekhuizen

Buitenplaats Beekhuizen ligt in Velp, midden in het Nationaal Park Veluwezoom! Of je nu kiest voor een knusse pod of toch het ultieme kampeergevoel in een luxe lodgetent wilt ervaren, hier ben je sowieso aan het juiste adres om op en top te genieten van je vakantie!

De lodges zijn voorzien van alle comfort en beschikken over een badkamer met een douche én een eigen toilet. Zo hoef je dus niet midden in de nacht op zoek naar het sanitair. Heerlijke maaltijden bereid je zelf in de kitchenette zonder kookplaat en kan je opeten in de eethoek of buiten op je terras! Meer info en boeken.

  1. Landal Vakantiepark Coldenhove

Vakantiepark Landal Coldenhove ligt middenin de dennen- en loofbossen, dichter bij de natuur kan dus bijna niet! Hier verblijf je in een gezellige bungalow of in een safaritent. In het vakantiepark zijn er genoeg activiteiten om te doen, voor de kinderen is er onder meer het indoorspeelparadijs, de Bollo Club, een dierenweide en een overdekt zwembad met peuterbad.

Om even bij te komen kan je op het vakantiepark naar de beautysalon of genieten van een heerlijke maaltijd in de Brasserie. Vanaf dit park kan je natuurlijk ook de natuur van de Veluwe ontdekken! Op stap met kinderen? Een leuke activiteit is De Spelerij en De Uitvinderij! Meer info en boeken.

Neem alvast een kijkje in Landal Vakantiepark Coldenhove

  1. De Veluwse Hoevegaerde

Vakantiepark De Veluwse Hoevegaerde wordt omringd door uitgestrekte heidevelden en beschikt over rietgedekte hoevewoningen en knusse bungalows. Na een heerlijke nachtrust in je vakantiehuisje, geniet je van een zelfgemaakt ontbijtje in de volledig uitgeruste keuken en wandel je nadien zo het bos waar je heerlijk kan wandelen en fietsen.

Bij mooi weer kan je genieten van het zonnetje op de ligweide en wat verfrissing opzoeken bij het buitenzwembad. Daag elkaar uit op de tennisbaan of tijdens een potje minigolf. Nadien kan je terecht in het bij het terras voor een lekkere hap. Verder beschikt het park ook over een kinderboerderij, snackbar en minimarkt waar je lekkere verse broodjes en streekproducten kan kopen. Meer info en boeken.

  1. Roompot Outdoor Suite Cuber Veluwe

Op zoek naar een bijzondere overnachting op de Veluwe? Deze vrijstaande outdoor suite staat middenin de natuur en bezorgt je een onvergetelijk verblijf! Vanuit de zithoek in de woonkamer kijk je uit op de prachtige omgeving. Het huisje is modern ingericht en van alle gemakken voorzien. De inloopdouche heeft hier zelfs een glazen plafond! Zo kan je terwijl je aan het douchen bent, naar de sterren kijken.

Vanuit de gezellige woonkamer en het buitenterras kijk je uit op de bossen en je kan ‘s avonds bij een knapperend vuurtje genieten van de stilte om je heen. Wat wens je nog meer? Wacht niet langer en boek je verblijf snel online!

  1. Vakantiepark de IJsvogel

Recreatielandgoed De IJsvogel is een kindvriendelijk vakantiepark waar je een ontspannen vakantie tegemoet gaat. Het landgoed beslaat maar liefst 30 hechtere en bevindt zich tussen de dorpskernen van Voorthuizen, Garderen en Stroe. Je hebt de keuze om te overnachten in een van de prachtige ruime vakantiehuizen, gezellige chalets of sfeervolle lodges voorzien van alle mogelijke moderne faciliteiten en voldoende privacy. Sommige vakantiehuizen liggen aan of vlakbij de visvijver, waar je je vishengel kan uitgooien.

Kinderen zullen zich hier ook prima vermaken in een van de zwembaden, bowlingbaan, speeltuinen of in de kidsclub. Wil je graag de omgeving verkennen? De medewerkers van de receptie geven je graag wat leuke tips en trips om de pareltjes in de buurt te ontdekken. Huur je fiets bij de receptie en trek zelf de mooie omgeving in! Meer info en boeken.

  1. TopParken – Landgoed de Scheleberg

Landgoed De Scheleberg ligt in een bosrijke omgeving in Lunteren, op 12 minuten rijden van Nationaal Park Hoge Veluwe. Hier kom je ongetwijfeld tot rust in één van de comfortabele vakantiehuizen of villa’s die de Scheleberg te bieden heeft. De villa’s en vakantiehuizen bieden accommodatie aan voor 4 tot 8 personen, ideaal voor een uitstapje met de kinderen, (groot)ouders of vrienden!

Er is bovendien niet alleen veel te zien en te doen in de omgeving van het huisje in Lunteren, ook het park is voorzien van tal van faciliteiten, waaronder een verwarmd buitenzwembad en restaurant. Meer info en boeken.

  1. EuroParcs Marina Strandbad

EuroParcs Marina Strandbad ligt verscholen tussen de IJsselvallei, Nationaal Park de Hoge Veluwe en de Achterhoek. Je hebt de keuze om te overnachten in een van de ruime lodges, tiny houses of chalets, geschikt van 4 tot 8 personen. Met de schitterende ligging aan het water, kan je verschillende watersporten beoefenen, zoals kanoën, suppen, vissen of gewoon lekker relaxen op het strand van het natuurlijke meer.

Verder beschikt het vakantiepark ook over een buitenzwembad en een jachthaven. Vanuit de jachthaven kan je zo de IJsel op en de omgeving op eigen houtje verkennen. Zin in een leuke daguitstap? Breng dan eens een bezoekje aan de gezellige Hanzesteden als Deventer, Zutphen, Doesburg en Bronkhorst, het oudste stadje van Nederland. Meer info en boeken.

  1. Vakantiepark Stroombroek

Vakantiepark Stroombroek, in de Gelderse Achterhoek, wordt omgeven door middeleeuwse dorpjes, mysterieuze oerbossen en kastelen en landerijen. Maar ook diverse steden als Doetinchem liggen in de buurt van dit bungalowpark, vlakbij de grens met Duitsland. Je verblijft in een van de modern ingerichte bungalows voorzien van alle luxe en comfort.

Vervelen zal je hier ook zeker niet. Het bungalowpark heeft namelijk een grote recreatieplas, een kabelwaterskibaan, een escaperoom, een midgetgolfbaan en een wellnesscentrum waar je even helemaal kan ontspannen. Als gast mag je eenmaal per dag gratis gebruik maken van diverse voorzieningen, waaronder de sauna’s, het binnenbad en het verwarmde buitenzwembad. Voor een culinaire afsluiter kan je terecht bij Timber’s Brasserie waar je de lekkerste lokale gerechten kan proeven. Meer info en boeken.

  1. TopParken – Recreatiepark het Esmeer

Recreatiepark Het Esmeer is gevestigd in Aalst, gelegen aan het prachtige Esmeer. Het vakantiepark biedt verschillende comfortabele vakantiehuizen, voor zowel kleine als grotere groepen. Iedere chalet is voorzien van een volledig uitgeruste keuken en gratis parkeergelegenheid.

Op vakantiepark is er meer dan genoeg te beleven, voor zowel jong als oud. Het park biedt dan ook een breed scala aan leuke en sportieve activiteiten. Geniet samen met de familie of je vrienden van een partijtje voetbal op het voetbalveld of daag elkaar uit voor een potje badminton, beachvolleybal of tafeltennis. Daarnaast kan je er ook vissen, surfen en een duik nemen in het meer of een mooie wandel- of fietstocht maken door de Gelderlandse bossen en de uitgestrekte weilanden. Meer info en boeken.

  1. EuroParcs Bad Hoophuizen

EuroParcs Bad Hoophuizen is een aangenaam vakantiepark, met een schitterende ligging aan het Veluwemeer. Overnachten in een knusse bungalow, tiny house of gezellige chalet? Het kan hier allemaal. Wat je ook verkiest, iedere accommodatie beschikt over moderne faciliteiten. 's Ochtends word je wakker met een heerlijk kopje koffie vanop je terras met uitzicht op de groene omgeving.

Het vakantiepark biedt met deze unieke locatie heel veel mogelijkheden voor een veelzijdige vakantie. Europarcs Bad Hoophuizen biedt urenlang plezier in het overdekte zwembad, op de buitenspeeltuinen of in de wellness. Of strijk je handdoek neer op het eigen zandstrand van het vakantiepark en neem een verfrissende duik in het natuurlijke meer. Verder is er ook een gezellig restaurant, diverse speeltuinen, een minimarket. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je verblijf in Gelderland met onze reisgids

We hebben onze route door Gelderland volledig uitgeschreven in een overzichtelijke reisgids zodat je zorgeloos op reis kan gaan. Nog meer weten? Koop onze complete reisgids Gelderland. Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Gelderland.

Gelderland

Gratis reisgids Gelderland downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?