FB

Achterhoek fietsvakantie

1 033 x gedownload8 ervaringen
  • Startpunt: 's Gravenhof, Zutphen
  • Eindpunt: 's Gravenhof, Zutphen
  • Type: Fietsroute
  • Afstand: 96 km
  • Duur: 5 dagen
  • Wegdek: Soms goed berijdbaar onverhard
  • Bewegwijzering: Via knooppunten, raadpleeg onze kaarten

Volg route op kaart met GPS-tracker

Aanbevolen door ons

Achterhoek fietsvakantie 5 dagen

Achterhoek fietsvakantie 5 dagen

Deze fietsvakantie in de Achterhoek geeft je de kans om op een gezonde sportieve manier deze streek te leren kennen. Geniet van de ongekende rust en het vele groen. Download onze reisgids voor uitgebreide informatie en fietsroutes.

Fietsen in de Achterhoek met bezoek aan bezienswaardigheden

Je bent heus niet de enige als je even moet nadenken waar dat de Achterhoek ligt. Je kan het situeren via de kaart hieronder op de plaats van de groene bol in de provincie Gelderland. Je start in Zutphen en via de knooppunten en een kastelenroute fietst je dagenlang in deze prachtige regio. Een typisch coulissenlandschap met gezellige dorpjes en stadjes. We brengen je naar leuke plekken, musea en je maakt een wandeling in Zutphen.

Afstanden:

Fietsroute dag 1: 48 km (Zutphen - Ruurlo) via Gorssel
Fietsroute dag 2: 38 km (Achtkastelentocht)
Fietsroute dag 3: 48 km (Ruurlo - Zutphen) via Bronkhorst

Achterhoek fietsvakantie

Gratis fietsroute Achterhoek downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Achterhoek: we hebben de GPS-track (GPX) van deze fietsroutes en stadswandeling in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

- 16 mei 2018 - Lou Thys

We hebben een midweek verbleven in Beekbergen zeker een aanrader. Mooie fietsroutes gemaakt . Zeker ook de kastelenroute doen . Genoten van de mooie omgeving en de vele bossen .

- 23 april 2018 - VAN DAELE

IK heb de kastelenroute rond Vorden gefietst, langs rustige wegen door bos en velden. Van de kastelen, meer grote landhuizen, was er niet veel te zien, daar ze nog bewoond zijn en ze niet dicht te benaderen zijn. De streek is vrij landelijk, met verzorgde boerderijen, maar er is verder niets te zien. Het dorp Vorden zelf is wel levendig met een verscheidenheid aan horeca. April 2018.

- 24 juli 2017 - geldhof pierre

de opgegeven fietsroutes zijn gewoon mega goed.zopas alles afgefietst met heel veel plezier en voldoening. Een aanrader voor iedereen ons enige advies is alle zichtbare lichaamsdelen goed insmeren met deet want we hadden dagelijks tientallen nogal irritante insektenbeten, vermoedelijk muggen,zwarte vliegen en of daarzen.Vermoedelijk opgedaan in de talrijke bossen of rond boerderijen mvg pierre geldhof

- 24 juli 2017 - Iris Winckelmans

Wij willen jullie vooreerst proficiat wensen met de mooie gids! Al enkele jaren gaan wij in het najaar voor een tiental dagen fietsen in de Achterhoek. Hierbij verkenden we vooral de streek rond Groenlo, Winterswijk, Vragender, Zwillbrock... We hopen ook dit najaar de Achterhoek verder te ontdekken en jullie gids nodigt ons uit om onbekende streken op te zoeken. Met heel veel dank en een vriendelijke groet, Iris

- 23 juli 2017 - Herlinda Bottu

We kozen voor de Oranjeroute... slechts 32 km, maar we hebben er van genoten. We hebben natuurlijk een bezoek gebracht aan alles wat er te zien was in het Het Loo... zelfs de verzameling hoeden van Koningin Beatrix. Zeker een aanrader in combinatie met deze route!

Gratis fietsroute Achterhoek downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?