Waar overnachten in Tarragona 2024? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

Koop de volledige reisgids voor € 10

Waar overnachten in Tarragona 2024? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

22 april 2022 in Catalonië0 reacties

Tijdens je bezoek aan Tarragona heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Tarragona.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. B&B Hotel Tarragona Centro Urbis

Bij B&B Hotel Tarragona Centro Urbis word je dagelijks verwend met een overheerlijk ontbijt. De kamers van deze bed and breakfast zijn uitgerust met een eigen badkamer en bieden een prachtig uitzicht op de stad. In het hotel vind je ook een gezellige bar waar lekkere cocktails worden geserveerd. Je verblijft er bovendien op een uitstekende locatie op loopafstand van het strand, het het Palacio de Congresos, Sala Zero en Teatre Roma. Meer info en boeken.

  1. Apartament de la Susanna Old Town Mezzanine

Vlakbij Playe del Miracle en Platia dels Cossis vind je het prachtige Apartament de la Susanna Old Town Mezzanine. Dit appartement in Tarragona heeft een uniek interieur met veel toffe details, stenen elementen en zuiderse tinten. Je kunt er overnachten met 6 personen.

Als gast kan je gebruik maken van de rustgevende tuin, het casino, een kinderspeelplaats en patio. Bij het appartement kan je ook een auto huren om de populaire bezienswaardigheden waaronder, Playa de la Arrabassada, het Palacio de Congresos en de kathedraal van Tarragona te gaan bezoeken. Meer info en boeken.

  1. Un barco clásico con alma propia

Altijd al eens willen overnachten op een boot? Un barco clásico con alma propia is een prachtige zeilboot waar je met 11 personen kan op overnachten. De boot heeft 6 slaapkamers met badkamer, een goed uitgeruste keuken en woonruimte. Wie graag volledig tot rust komt kan ook gebruik maken van de hot tub, solariums of plaatsnemen op het elegante buitenterras waar je kan genieten van het geweldige uitzicht. Tijdens het verblijf ligt de boot aangemeerd in de jachthaven van Roda de Bará, dichtbij de bekende Roc de Sant Gaietá en het strand. Meer info en boeken.

  1. Pigal

In Pigal Hotel kan je verblijven boeken op wandelafstand van het strand tegen een vrij betaalbare prijs. Het hotel ligt in het centrum van Tarragona en beschikt over meerdere lichtrijke kamers waarin je alles zal vinden wat je nodig hebt. Elke kamer is uitgerust met een eigen moderne badkamer en voor het ontbijt kan je dagelijks terecht in de gezellige eetzaal. Het hotel ligt vlakbij een busstation en het attractiepark PortAventura. Meer info en boeken.

  1. Hotel Astari

Hotel Astari is een uiterst modern hotel dat fantastische overnachtingen biedt in eenvoudig ingerichte kamers. In het hotel kan je een verfrissende duik nemen in het luxueuze buitenzwembad of zonnen op een van de ligstoelen op het terras. Je kan er als gast ook dagelijks genieten van een uitgebreid ontbijt in het café dat uitzicht biedt op het zwembad. Bij een wandeling in de omgeving van het hotel bereik je al snel het strand en het culturele centrum van de stad. Meer info en boeken.

  1. Port Plaza Apartments

Port Plaza Apartments biedt ruime appartementen voor 1 tot 4 personen nabij een gezellig strand. Dankzij het moderne en stijlvolle interieur met leuke details wordt er een heel warme sfeer gecreëerd. Elk appartement heeft een zithoek, goed uitgeruste keuken, eethoek en badkamer.

Om de omgeving ten volle te kunnen verkennen kan je ervoor kiezen om een auto te huren bij het verblijf. Zo kan je populaire bezienswaardigheden zoals het Palacio de Congresos, Sala Zero en het Teatre Roma gaan ontdekken. Meer info en boeken.

  1. H10 Imperial Tarraco 4* Sup

Tegenover het Romeinse amfitheater in het centrum van Tarragona, is het H10 Imperial Tarraco een iconisch hotel met een bevoorrechte locatie en een prachtig uitzicht op zee. Na een uitgebreide renovatie is het hotel heropend als een superior viersterrenhotel en beschikt het over ruime kamers, waarvan de meeste frontaal uitzicht op zee bieden, een volledig aanbod aan eetgelegenheden, een buitenzwembad, een fitnessruimte en een Despacio Beauty Centre.

Enkele populaire bezienswaardigheden in de buurt van het hotel zijn onder meer Playa del Miracle, Playa de la Arrabassada en de jachthaven van Tarragona. Meer info en boeken.

  1. AC Hotel Tarragona by Marriott

Het AC Hotel Tarragona by Mariott beschikt over prachtige kamers met luxueuze uitstraling. De kamers met eigen badkamer worden gekenmerkt door een modern en strak interieur en parketvloeren. Het hotel ligt in het hartje van Tarragona op enkele minuten wandelen van het winkelcentrum, het strand en de stierenarena. Binnenin vind je een fitness met Turkse baden en een lounge waar je kan proeven van een gevarieerd aanbod aan heerlijke gerechten. Meer info en boeken.

  1. Hostal 977

Hostal 977 is een kleinschalige boetiekhostel gelegen in het hartje van de oude binnenstad van Tarragona. De hostel heeft een zeer warm interieur waar authentieke houten en stenen elementen gecombineerd worden met een modern design.

De charmante kamers in het hostel zijn uitgerust met een eigen badkamer en sommige kamers bieden ook een mooi uitzicht op de stad. Je verblijft vlakbij charmante strandjes en verscheidene eetgelegenheden waar je kan genieten van de mediterrane keuken. Dankzij de goede prijs-kwaliteitverhouding is deze hostel ideaal voor low-budget-reizigers. Meer info en boeken.

  1. Circus House

Voor een overnachting op een uitstekende locatie ben je bij Circus House aan het juiste adres! Deze prachtige luxueuze villa is namelijk gelegen in de oude binnenstad van Tarragona, vlakbij een strand. Vanop het terras van deze villa kan je dan ook genieten van een rustgevend uitzicht op de zee en de stad.

Het vakantiehuis is zeer stijlvol ingericht en beschikt over 3 slaapkamers, een goed uitgeruste keuken en een badkamer. Voor wie echt volledig wilt ontspannen is er ook een hot tub aanwezig. Meer info en boeken.

  1. Mis niets: download onze gratis reisgids Catalonië

Wil je niets missen tijdens je vakantie in Catalonië? Goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Catalonië met meer dan 70 bezienswaardigheden, 3 wandelingen + volledig uitgewerkte autoroute. Eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview reisgids Catalonië en ga op pad!

Catalonië

Gratis reisgids Catalonië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?