Reacties op 15 x mooiste bezienswaardigheden in Las Palmas de Gran Canaria: wat zien en doen?"

9 ervaringen

- 18 januari 2024 - Michel Smedts

De tips waren duidelijk beschreven zoals ze echt zijn te bezichtigen. Top.

- 16 augustus 2023 - Helma

Mooie duidelijke gids met mooie bezienswaardigheden. Bijzonder om als ex bewoner van het eiland te ontdekken dat ik niet van alles op de hoogte was. Gelukkig ga ik regelmatig terug en ga ik het eiland verder ontdekken. Aanrader is om de ongerepte natuur aan de noord- en westkust te ontdekken. Totaal anders dan het zuidelijke toeristische deel.

- 20 maart 2023 - Hans

Prima compacte reisgids. Veel plezier aan beleefd !

- 6 september 2021 - Lydia Rappé

Mooiste stadje is volgens onze mening niet correct. Voor ons is het Tejeda. Agree, Gáldar en Mirador del Balcon is ook niet echo super.

- 8 juni 2021 - Kristel

De reisgids was heel duidelijk en overzichtelijk. Interessante en nuttige info. Ik gebruikte hem voor een bezoek aan Las Palmas. De wandeling is heel duidelijk beschreven. Een echte aanrader.

- 6 juni 2021 - alain de schacht

Prima gids, voor een eiland als Las palma die niet geschikt is voor massa toerisme , prachtige documentatie terug te vinden; het heeft me een stukje vooruit geholpen en over de streep getrokken om te boeken . door de gids ben ik nu al aan het aftellen om te vertrekken

- 8 december 2020 - Ivo vanden Berghe

Zeer handig en praktisch. Mijn vrouw dacht dat ik het bezoek aan hoofdstad las palmas helemaal voorbereid had terwijl ik niets gedaan had maar gewoon de handige stadsroute volgde op de kaart en de bijhorende beknopte maar essentiële uitleg gaf vanuit de reisgids. Groeten en merci! Ivo

- 13 januari 2020 - Maria margeurite

Beknopte gids met belangrijkste info

- 30 september 2018 - Marianne

mooi, uitgewerkt! we gaan dit goed kunnen gebruiken tijdens ons verlof in november. we kijken er al naar uit!!!!!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?