Waar verblijven op Lombok? De 6 x leukste hotels, hostels & villa's (2024)

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar verblijven op Lombok? De 6 x leukste hotels, hostels & villa's (2024)

12 mei 2023 in Bali-Lombok0 reacties

Tijdens je bezoek aan Lombok heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Nadat je de hele dag watervallen bezocht hebt, wandelingen door het regenwoud gemaakt hebt of de golven getrotseerd hebt, verdien je natuurlijk een mooi hotel waar je kan uitrusten. Wij hebben voor jou alvast de leukste hotels in Lombok in een overzicht gezet!

Inhoud artikel

  1. Het Marc Hotel Gili Trawangan

Het Marc Hotel Gili Trawangan is een echt pareltje op Gili Trawangan. De prijs-kwaliteitverhouding is er uitstekend, een echte aanrader! Het Marc Hotel Gili Trawangan ligt vlakbij het idyllische South East Beach waar je heerlijk kan snorkelen!

Heb je even genoeg van het zoutwater, plons dan in het indrukwekkende zwembad van het hotel. Het restaurant is ook uitstekend en de kamers zijn kraaknet. Meer info en prijzen

Onze tip: We raden je aan om een fiets te huren bij het hotel, de ideale manier om het eiland te verkennen.
  1. Jeeva Klui Resort

Wil je luxueus ontspannen op Lombok? Dan ben je bij Jeeva Klui Resort, in het noorden van Bali bij Senggigi, aan het juiste adres. Dit hotel in traditioneel Indonesische stijl ligt middenin een grote tropische tuin. De blikvanger is het prachtige overloopzwembad aan het privéstrand van het hotel. Er zijn ook 2 spacentra en een fitnessruimte.

Het restaurant serveert heerlijke Aziatische en westerse gerechten. In de namiddag is er gratis thee en fruit en er is een happy hour tussen 4 en 7! Meer info en prijzen

  1. Living Asia Resort & Spa

In het Living Asia Resort & Spa bij Senggigi slaap je in moderne bungalows met uitzicht op zee. Het overloopzwembad is prachtig en de ligging aan het strand is niet te kloppen.

Er is ook een restaurant en een bar op het strand waar je romantisch kan dineren. Een leuke extra is dat het personeel elke middag langskomt met afternoon tea met hapjes! Wie wil duiken kan terecht in de duikshop in het hotel. Meer info en prijzen

  1. Jivana Resort

Op het Jivana Resort dichtbij de zuidelijke stranden van Lombok kom je terecht op een nieuw en rustig vakantiedomein vol palmbomen en vijvers. De bedden zijn er heerlijk, het personeel erg vriendelijk en het eten in het restaurant is overheerlijk.

Het à-la-carteontbijt is enorm uitgebreid en een leuke extra is dat je een gratis massage krijgt! Je krijgt hier heel veel waar voor je geld. Meer info en prijzen

  1. So It Goes Capsule Hostel

Zoek je een goedkope verblijfplaats in het zuiden van Lombok? So It Goes Capsule Hostel is precies dat. Dit hostel vlakbij het strand biedt zowel bedden in slaapzalen aan als privékamers. Er zijn hier ook slaapzalen met dubbele bedden! Je overnacht al in dit hostel vanaf 13 euro.

Er is een groot zwembad en het restaurant serveert lekkere Aziatische gerechten. Vooral het ontbijt is een echte aanrader, net als de koffie. Meer info en prijzen

  1. Kai Villas Lombok

Kai Villas Lombok heeft een prachtig uitzicht op de bergen in Kuta Lombok, op 18 km van het strand Selong Belanak en op 500 m van het strand van Kuta. De accommodatie ligt op 9 km van het strand Tanjung Aan. Smaakvol ingericht, voor wie op zoek is naar rust en privacy. Meer info en prijzen.

  1. Mis niets tijdens je verblijf op Bali-Lombok met onze reisgids!

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je rondreis op Bali? Wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop de reisgids Bali-Lombok met een volledige uitgestippelde rondreis langs alle belangrijke bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download hier je gratis preview reisgids Bali-Lombok.

Bali-Lombok

Gratis reisgids Bali & Lombok downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?