FB

Ervaringen "Wandelen in de Voerstreek: uitgestippelde wandelroute Voeren"

224 ervaringen

- 20 maart 2019 - Ann van Driessche

Kijk ook steeds op deze website. Interessante wandellussen zowat overal in België en buurlanden te vinden. Zeer handig.

- 12 maart 2019 - Ine

We hebben afgelopen week deze schitterende wandeling gemaakt. Super mooi gebied, goede duidelijke beschrijving. helemaal top ! 👍

- 4 maart 2019 - Herman

Kan hier allemaal zeer mooie wandelingen vinden. Deze uitgestippelde wandelingen zijn allemaal mooi. Mijn dank voor deze. Vr.gr. H.B.

- 14 november 2018 - Bart Clerinx

goed bewegwijzerd en zeer aangenaam om te wandelen

- 9 november 2018 - BOONS ALois

duidelijke info = goede basis voor vlekkeloze wandelingen de wandelroutes hebben ons zeer goed geholpen bij een uitstekende wandel-driedaagse gelukkig hadden we het weer aan onze kant

- 2 november 2018 - Brigitte Van der westerlaken

Prima en heel goed uitgelegd mooie wandelroute

- 25 oktober 2018 - degelin

mooie wandeling ,nieuwe plekjes ontdekt

- 7 augustus 2018 - Marcus Lenaerts

Op een gebruiksvriendelijke manier de informatie bekomen , om onze geplande tweedaagse in de voerstreek voor te bereiden. Hartelijk dank.

- 13 januari 2018 - Dekerk M.

De wandeling is een grote ontdekkingstocht van de omgeving. Met een sneeuwlandschap nog aangenamer toeven in die buurt. De rust is er fantastisch om te beleven. Was zeker niet mijn laatste bezoek!

- 9 januari 2018 - Hilde Turelinckx

Wij hebben de wandeling gedaan 27 december 2017. We komen uit de Kempen en zijn zandgronden gewend. Dat was hier toch wel anders: de regenval van de voorbije weken had het parcours bijzonder modderig gemaakt. Niettegenstaande dat was het een heel mooie wandeling die echt een idee geeft van de Voerstreek: holle wegen, glooiend landschap, af en toe een pittige klim,.... Zeker de moeite om te doen en laat je door de modder niet afschrikken: stevig schoeisel kan veel aan !

Gratis wandeling Voeren downloaden

Download wandelboek 2

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?