FB

Ervaringen "Damme, groene luswandeling"

94 ervaringen

- 12 februari 2018 - Marleen

Mooie wandeling makkelijk te volgen met bordjes.

- 18 januari 2018 - Marina

Damme is en blijft een prachtig stadje dat je minstens 1 keer moet bezocht hebben ! Het is een mooie wandeling, jammer genoeg leidt de wandeling je op de terugweg langs een baan waar auto's op rijden; wij hadden een kaart mee en namen dan een evenwijdige weg waar de hondjes los konden lopen.

- 5 september 2017 - Desmettre Bernard

Mooie wandeling die gemakkelijk te volgen is. Het vlakke landschap is prachtig.

- 24 augustus 2017 - Johan Duchi

Het is echt een prachtige wandeling die het ganse stadje doorkruist.De begeleidende tekst geeft interessante uitleg over wat men ziet en het geschiedkundige ervan. Het toffe aan deze wandeling is dat er ook langs de Damse vaart en in de natuur gewandeld wordt. Voor elk wat wils dus.De wandeling is heel goed toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens. Laat u niet afschrikken door de tekstomschrijving 'aan het Leopoldkanaal KLIMT u op de dijk'. er is een pad voor fietsers naar rechts langswaar rolstoelen en kinderwagens gemakkelijk op de dijk geraken. Deze wandeling en vooral Damme en zijn omgeving zijn een aanrader.

- 9 augustus 2017 - André

zeer toffe wandeling, mooie variatie met historische gebouwen, groen en natuur.

- 7 augustus 2017 - luc

Bijzonder aangename wandeling, makkelijk te volgen !

- 27 juni 2017 - Marianne

Zeer leuke natuurwandeling, routebeschrijving is goed uitgelegd. Damme is zeker een aanrader voor iedereen die de natuur nauw aan het hart ligt en de rust opzoekt.

- 14 mei 2017 - coulier

Leuke natuurwandeling. Routebeschrijving is vlot te volgen. Nadien nog een leuke zfsluiter op de vele terrasjes

- 4 mei 2017 - Bas Pereboom

Wandeling door dorp en 'ommelanden' is mooi en afwisselend. Routebeschrijving klopt. Het "literaire" aspect van Damme komt niet uit de verf op door de weekse dagen. Weinig of geen boekenwinkels aanwezig danwel open. Verder een alleraardigste tussenstop op weg naar Brugge

- 3 maart 2017 - greta

zeer aangename wandeling met onze buren, om de veertien dagen gaan we op zondagvoormiddag op stap en proberen telkens een andere route .Damme is een aanrader

Gratis wandeling Damme downloaden

Download wandelboek 1

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?