FB

Ervaringen "Damme, groene luswandeling"

98 ervaringen

- 16 augustus 2018 - pascal bloem

een mooie wandelroute in het mooie Damme

- 28 juli 2018 - CJMGCVL

Mooie wandeling in een mooie natuur.

- 10 juli 2018 - Paul Kindt

Door deze wandeling hebben we nieuwe hoekjes ontdekt in Damme. De wandel- en fietsroutes van "reisroutes" zijn altijd uitstekend. Wij maken er veel gebruik van! Een pluim voor "reisroutes"!

- 2 juli 2018 - Erik Callaerts

Mooie wandeling met historische haltes. Wij zijn teruggekomen langs de andere kant van de Damse vaart omdat de originele kant druk bereden wordt door fietsers. Gezien onze kant van de vaart een doodlopende weg is rijden hier ook geen auto’s.

- 12 februari 2018 - Marleen

Mooie wandeling makkelijk te volgen met bordjes.

- 18 januari 2018 - Marina

Damme is en blijft een prachtig stadje dat je minstens 1 keer moet bezocht hebben ! Het is een mooie wandeling, jammer genoeg leidt de wandeling je op de terugweg langs een baan waar auto's op rijden; wij hadden een kaart mee en namen dan een evenwijdige weg waar de hondjes los konden lopen.

- 5 september 2017 - Desmettre Bernard

Mooie wandeling die gemakkelijk te volgen is. Het vlakke landschap is prachtig.

- 24 augustus 2017 - Johan Duchi

Het is echt een prachtige wandeling die het ganse stadje doorkruist.De begeleidende tekst geeft interessante uitleg over wat men ziet en het geschiedkundige ervan. Het toffe aan deze wandeling is dat er ook langs de Damse vaart en in de natuur gewandeld wordt. Voor elk wat wils dus.De wandeling is heel goed toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens. Laat u niet afschrikken door de tekstomschrijving 'aan het Leopoldkanaal KLIMT u op de dijk'. er is een pad voor fietsers naar rechts langswaar rolstoelen en kinderwagens gemakkelijk op de dijk geraken. Deze wandeling en vooral Damme en zijn omgeving zijn een aanrader.

- 9 augustus 2017 - André

zeer toffe wandeling, mooie variatie met historische gebouwen, groen en natuur.

- 7 augustus 2017 - luc

Bijzonder aangename wandeling, makkelijk te volgen !

Gratis wandeling Damme downloaden

Download wandelboek 1

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?