FB

Ervaringen "Wandeling van Tongerlo naar Westerlo + kaart"

72 ervaringen

- 30 mei 2018 - Johnny

Prachtige en rustige wandeling door een afwisselend gebied van bos en landerijen, goed aangegeven. Zeer afwisselend, maar je kan beter de wandeling in de andere richting doen, zodat je de vele horeca zaken pas op het einde hebt en niet in het begin.

- 13 april 2018 - Jente Pauwels

Heel erg mooie wandeling door de natuur van Westerlo. De niet-verharde stukken zijn echt de moeite. Dat je eventjes langs een drukkere weg moet is niet storend.

- 12 april 2018 - Smets Freddy

Zeer mooie wandeling, voor iedereen die van de natuur houd.

- 27 februari 2018 - liesbeth

We hebben de wandeling wat ingekort en zo het stukje bebouwde kom overgeslagen, was echt een toffe, groene, afwisselende toer !

- 29 oktober 2017 - Jacqueline

Het was een prachtige wandeling door een zeer mooi natuurgebied. Enige minpuntje is dat je op het einde van de wandeling een paar honderd meter over een drukke weg moet, een stuk zonder fiets- of voetpad. Dat is een kleine afknapper na verder een zeer rustgevende en groene wandeling, met voldoende afwisseling. Algemeen toch wel zeer positief. We komen nog terug naar deze streek.

- 25 oktober 2017 - Bertrand

Prachtige wandeling door heen de natuur van Westerlo. De stop bij TC Westerlo was echt wel een afknapper, zeker geen aanrader. Vlgd maal vertrekken we vanaf Westerlo markt en stoppen we in Tongerlo voor ons drankje.

- 1 oktober 2017 - Coemans Yves

Een heel mooie en rustige wandeling door afwisselende landschappen. Bewegwijzering zeer duidelijk. Het is bijzonder tof dat je op verschillende plaatsen de wandeling kunt inkorten indien nodig. Ook verschillende mogelijkheden om onderweg iets te drinken. Deze wandeling doen we zeker opnieuw.

- 27 september 2017 - René

11 km...fantastisch..."groen" zegt dat er geen groen meer is...doe de wandeling eens en laat me eens weten...!!Kilometers door bossen zonder ook maar iets van bewoning of storend tegen te komen...een prachtig stuk ook langs de Nete... Op het einde een lekker hapje in de buurt van de Paters.... DOEN!!!

- 17 juni 2017 - Eric

Begin van de wandeling door woonwijk en enkele drankgelegenheden en speeltuin , daarna door rustige groene omgeving op sommige plaatsen is de wegbewijzering een beetje ongelukkig geplaats ,zeker een aanrader

- 6 juni 2017 - Wilfried

Het was een mooie en rustige wandelroute. Slechts een paar keer wordt een baan gekruist. Het is wel geen route waarlangs je tal van cafés vindt! Dus best voorzie je een beetje drank en een versnapering in je rugzakje. De wegbedekking is, denk ik, voor niemand moeilijk maar uiteraard doe je best gemakkelijke schoenen aan voor een tocht van 11 km.

Een tip van Reisroutes:

Een tip van Reisroutes:

Ontdek de 20 publieke geheimen van Hanzesteden in Nederland en win een weekendje weg. Steden zoals Hasselt (NL), Kampen, Deventer, Elburg, Harderwijk, Hattem en nog vele andere. Charme troef!

va.WIN
Ontdek en win

Gratis wandeling Tongerlo-Westerlo downloaden

Download wandelboek 2

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?