FB

Ervaringen "Wandeling van Tongerlo naar Westerlo + kaart"

84 ervaringen

- 13 november 2020 - sylveer Eeckhout

schitterend, heel gebruiksvriendelijk en goede tips en beschrijvingen

- 22 juli 2020 - Van Hamme Dirk

mooie wandeling,goede en duidelijke beschrijving met ook de mogelijkheid via de wandelknooppunten de wandeling wat langer of korter te maken

- 13 januari 2020 - michael Gilles

Wij hebben genoten van de natuur en de cultuur (geschiedenis) van een authentieke parel in de Kempen.

- 18 mei 2019 - Linda Symons

Prachtige route met interessante uitleg

- 17 mei 2019 - Hubert Cloots

schitterend ! klare, duidelijke , volledige beschrijving . Prachtig , leerrijk , gevarieerd , vlot toegankelijk . Na een eerste verkenning , gaan we met veel enthoesiasme de wandeling van 11,3 km opnieuw doen met een groep vrienden ( 12 p) en afsluiten in Het Torenhof .

- 7 april 2019 - Miki

Goed gevarieerd wandeling met geschiedenis kunts en mooie natuur We hebben zeker van genoten met mooie weer erbij Goede uitleg en duidelijk gids

- 6 december 2018 - Franqui Lucienne

Een zeer goede en duidelijke beschrijving. Binnenkort gaan wij deze tocht zeker doen. Maar wij gaan er toch enkele km bijvoegen, 11 km is een beetje weinig..

- 4 november 2018 - Marijke gijbels

prachtige wandeling!!!! heel goed uitgestippeld zelfs zonder wandelkaart heel goed te volgen. echte aanrader!!! we hebben de wandeling in tegenovergestelde richting gedaan om de drankgelegenheden op het laatste tegen te komen.

- 23 oktober 2018 - Willy Luts

Wij hebben die wandeling op zondag 14 oktober gedaan. Is een prachtige, gevarieerde wandeling, In het begin nog wel af en toe wat tussen huizen, maar na een leuk terrasje op de markt volop de wijde natuur in. Heel mooie lange dreven. Heel mooie wandeling. Aanrader. en uiteraard mooi afsluiten met een Tongerlo op terras.

- 23 oktober 2018 - Ogiers Marc

Zoals gewoonlijk, weer alles duidelijk. Super weergegeven zoals altijd

Gratis wandeling Tongerlo-Westerlo downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?