FB

Ervaringen "Sint-Job-in-’t-Goor luswandeling"

55 ervaringen

- 24 maart 2018 - Minnebach

Mooie wandeling. Op zaterdag naast voetbal- en hockey velden. Was daar niet rustig. Beginpunt van wandeling - parking - niet echt duidelijk aangegeven (straat oversteken)

- 19 juni 2017 - Rolf Berentsen

Zeer mooie, duidelijk omschreven, wandeling met de nodige oh's en ah's. Veel variatie en zelfs, voor ons ongeoefende wandelaars, erg goed te doen.

- 14 juni 2017 - Dirk

Heb deze wandeling gedaan bij plus minus 28° en ik kan slecht tegen de warmte maar op minstens 95% van het parcours kan je zonder problemen in de schaduw lopen. Mooie wandeling met heel duidelijke route aanduiding en leuke beschrijving. Een aanrader !

- 5 april 2017 - Kees

Zeer mooie wandeling, alles goed aangegeven. Echt een aanrader.

- 14 november 2016 - Nicole

prachtige wandeling met veel afwisseling. Veel beter dan de vorige st-Job-in-'t-Goor waarmee je met een bus vanuit Schilde moest terugkeren

- 6 november 2016 - christel vandenbosch

Mooie wandeling. Makkelijk te doen ook als je de knooppunten volgt. Spijtig dat je een stuk door een niet zo aantrekkelijke villawijk moet.

- 10 oktober 2016 - Jan & Anita caluwaerts

Rustige goed gelegen parkeerplaats direct bij het vertrek. Veder zeer mooie wandeling onder de bomen waar de zon die dag nog lekker door de bladeren viel. Met als toemaatje een vers bladerendek van de aankomende herfst. Een aanrader

- 19 augustus 2016 - Willy Van Wonterghem

De startplaats vinden was even verwarrend om dat ik parkeerde aan de kerk. Verder is de beschrijving prima als de volledige wandeling doet. Heel veel onverharde paden en rustige wegen.

- 17 juli 2016 - Berckmoes Erick

aangename wandeling,goed aangeduid,geen opmerkingen

- 19 juni 2016 - Hugo Casteels

zeer mooie wandeling, maar een ontstellend gebrek aan banken.

Gratis wandeling Sint-Job-in-‘t-Goor downloaden

Download wandelboek 2

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?