FB

Sint-Job-in-’t-Goor luswandeling

Download wandelboek 2

Sint-Job-in-’t-Goor luswandeling

785 x gedownload59 ervaringen
  • Startpunt: Bethaniëlei 2, Sint-Job-in-'t-Goor
  • Eindpunt: Bethaniëlei 2, Sint-Job-in-'t-Goor
  • Type: Wandelroute
  • Afstand: 12,0 km
  • Duur: 4 uur
  • Wegdek: 80% onverhard
  • Bewegwijzering: Wandelknooppunten (zie kaart in reisgids)
  • Rolwagens: Toegankelijk (maar soms moeilijk)

Volg route op kaart met GPS-tracker

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Wandelen in Sint-Job-in-'t-Goor en 's Gravenwezel met wandelroute via wandelknooppunten

Met deze wandelroute in Sint-Job-in-‘t-Goor vertoef je in een wat rustige deelgemeente van Brecht. Ze grenst aan ’s-Gravenwezel (Schilde), dat zich met recht de Parel van de Voorkempen mag noemen. Een wandeling door de periferieën van deze twee gemeenten is dan ook een natuurbeleving door een groene en rustige omgeving. Wandelen doe je grotendeels over verkeersvrije en onverharde wegen. Onderweg kom je in bosgebiedjes, stap je voorbij een kasteel, wandel je dwars door een immens golfterrein en volg je een vergeten militaire verdedigingslinie. Je hoeft niet de volledige afstand af te leggen. Waar je kan afkorten wordt duidelijk in de tekst en op de kaart aangegeven.

Sint-Job luswandeling

Gratis wandeling Sint-Job-in-‘t-Goor downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Sint-Job-in-‘t-Goor : we hebben de GPS-tracks van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

59 ervaringen

- 18 november 2018 - Corry Van Meel

Zeer goede beschrijving van de wandelknooppunten. Mooie natuur en bossen. Heb van deze wandeling genoten. Een aanrader om deze wandeling te doen

- 24 oktober 2018 - mathis henri

mooie wandeling vooral de villa's rondom het kasteel in's gravenwezel waren indrukwekkend doch tevens mooie afwisselende natuur en rustig paden we hebben ervan genoten. Tip ,download zowel de afgebeelde wandeling alsook de knooppunten en er kan niets mislopen.

- 23 oktober 2018 - Jan De Boeck

Afwisselende wandeling in een prachtig kader.

- 4 september 2018 - Mireille Cox

Mooie wandeling met een goeie varieteit in landschappen, eerste stukje nog met zicht over weilanden, achter de voetbal even door bos, antitankkanaal overgestoken om via bos in een mooie woonwijk terecht te komen. Langs het einde van St. Jobse steenweg rond het kasteel van 's Gravenwezel om via de Anti-tankkanaal en golf terug te komen aan de Keizershoeve.... mooie tocht die ik in 's Gravenwezel even heb verlaten om iets te gaan drinken. Was een voorbereiding voor een groep, die deze tocht zondag gaan doen

- 24 maart 2018 - Minnebach

Mooie wandeling. Op zaterdag naast voetbal- en hockey velden. Was daar niet rustig. Beginpunt van wandeling - parking - niet echt duidelijk aangegeven (straat oversteken)

Gratis wandeling Sint-Job-in-‘t-Goor downloaden

Download wandelboek 2

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?