Ervaringen "Stadswandeling Middelburg: Ontdek het middeleeuwse centrum"

22 ervaringen

- 27 januari 2024 - Nico van Sluijs

20 sloppen en stegen Middelburg is ook een pracht wandeling

- 30 november 2023 - Ria Hendrickx

weekendje weg? altijd een reisroutes-reisgids mee! brengt je op verrassende plaatsen en zorgt voor een ontspannen reisje, follow the guide!

- 10 oktober 2023 - Ronan

We hebben met een groep verblijf in Middelburg gepland, op het programma stond bij goed weer een fietstocht, bij slecht weer moesten we een alternatief zoeken. Naast een beschreven stadswandeling hebben we nog verschillende leuke en toffe dingen ontdekt , zodat we mooie en leuke activiteiten kunnen aanbieden. Prima reisgids!

- 13 september 2023 - Anne Verburgh

Heel nuttige gids met mooie tips! Dank je wel.

- 30 mei 2023 - Myriam

Fijne wandeling met enkele minder interessante stukken. Heel gemakkelijk te wandelen dankzij het gratis .gpx bestand voor op de telefoon.

- 23 mei 2023 - Vervoort Johnny

Prima

- 2 mei 2023 - Fons Moors

Zeer handige en fijne gids. Reeds mooie stadswandeling gemaakt in Middelburg en Hulst

- 29 april 2023 - Fons Moors

Zeer goede gids. Al gebruikt om Middelburg en Hulst te verkennen, mooie stadswandelingen.

- 9 september 2022 - Linda Maesen

De beschrijving van de wandeling is duidelijk met uitzondering van aanwijzing 6 de onderdoorgang in de parking naar de Kloveniersdoelen maar we zijn er wel op een andere manier geraakt😁 Wij parkeerden op het Damplein. Met wandeling zie je de 'highlights' in het centrum van Middelburg, een mooie, knusse stad.

- 6 september 2022 - Luc

zeer mooie wandeling; goede aanduiding bezienswaardigheden en uitleg over de historische achtergrond.

Gratis preview reisgids Zeeland downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?