Ervaringen "Stadswandeling Middelburg: Ontdek het middeleeuwse centrum"

15 ervaringen

- 9 september 2022 - Linda Maesen

De beschrijving van de wandeling is duidelijk met uitzondering van aanwijzing 6 de onderdoorgang in de parking naar de Kloveniersdoelen maar we zijn er wel op een andere manier geraakt😁 Wij parkeerden op het Damplein. Met wandeling zie je de 'highlights' in het centrum van Middelburg, een mooie, knusse stad.

- 6 september 2022 - Luc

zeer mooie wandeling; goede aanduiding bezienswaardigheden en uitleg over de historische achtergrond.

- 19 augustus 2022 - Michel

Super! Hiermee kom je er echt achter dat Middelburg eebn prachtstad is. Zelfs de Kids waren onder de indruk. Mijn oudste dochter mistte alleen de aanduiding van de tweedehands winkels.... Shoppen, shoppen, shoppen..

- 5 augustus 2022 - jocollet

Een geweldige en duidelijke stadswandeling, Kortom: fantastisch om het centrum zo te ervaren. Bedankt!

- 2 augustus 2022 - Elly Smit

Wij hebben tijdens ons fietsrondje Zeeland veel gehad aan de tips. De stadswandeling Middelburg is een echte aanrader!

- 31 juli 2022 - Christianne Schuurbiers

In de reisgids Zeeland wordt op een prettige manier beschreven wat er in Zeeland te bezichtigen is. Er worden goede tips gegeven over de verkeersveiligheid (30km zones, vele fietsers die je onderweg tegen kan komen etc.) We gaan er zeker gebruik van maken om een rondreis door het mooie Zeeland te maken en hopen aangenaam verrast te worden.

- 25 juli 2022 - Els Cools

De gids is heel duidelijk en geeft een mooi overzicht van alle interessante bezienswaardigheden of wandelingen in de stad/omgeving waar je verblijft. Bij elke stopplaats of gebouw krijg je ook een korte uitleg over het bouwwerk/standbeeld zelf of historische achtergrond.

- 23 juni 2022 - Mieke Soenens

Heel mooie wandeling en prima document om Middelburg te ontdekken!

- 9 juni 2022 - Georges Piers

Prachtige wandeling

- 7 april 2022 - Lucia De Cauwer

Gewoon ok. Een aanrader om steeds jullie stadswandelingen te gebruiken. Vriendelijke groeten

Gratis preview reisgids Zeeland downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?