Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Amiens stadswandeling: kathedralen, Jules Vernes en hortillonnages"

159 ervaringen

- 16 maart 2023 - Lobbens Jan

mooie beschrijving met de meeste bezienswaardigheden (zoals altijd)

- 1 oktober 2022 - Hugo

degelijke info om je reis voor te bereiden

- 1 december 2021 - SIMOENS GABRIEL

De stadswandeling is voldoende om Amiens te leren kennen en de mooiste hoeken en kanten te zien van de stad. Een bezoek aan de monumentale Notre-Dame is een must!

- 2 november 2021 - Herwig De Clerck

Mooie gids

- 12 september 2021 - Marianne Neefe

Goede tips, met leuke ideeën en mooie bezienswaardigheden om te doen. Wij genieten nu al vanaf de bank.

- 25 augustus 2021 - Jacqueline

Zeer interessante reisgids. Heel mooie trip langs de Opaalkust. Veel uitleg en stadsplannen. Bedankt voor deze mooie gids.

- 18 augustus 2021 - Christine Ballegeer

Goeie site, vooral de wandelroutes, janner dat je voor bepaalde steden moet betalen, bijv. REIMS EN Amiens

- 12 juli 2021 - Hans Beljaars

De mooie loopbrug over de zijtak van de Somme (Passerelle Samarobriva) is op dit moment (Juli 2021) aan beide zijden met hoge hekken afgegrendeld. 400 meter naar het noorden ligt een tweede loopbrug (Passerelle Dame Jeanne).

- 24 april 2021 - Beatrys

Het is een prachtige gids. Het voldoet aan zoveel vragen die gesteld worden bij het plannen van een reis: wat is er interessant om zien (een ontdekking voor mij is de cité souterrains de Naours) , maar hoe de GPS in te stellen, waar gaan we parkeren , hoelang is de stadswandeling enz. enz., Het zou het summum zijn kon men er de betere hotels in vinden, niet de 5-sterren maar de gezellige hotels met karakter.

- 11 oktober 2020 - Ann

Een duidelijke beschrijving, de lengte komt overeen met de beschrijving. De beschrijving dateert van enkele jaren geleden waardoor er een pittoresk gedeelte van de binnenstad niet is beschreven waarschijnlijk omdat het destijds in de renovatiestijgers stond. Een nieuwsgierige wandelaar zal dus zelf afdwalen van de route en dit gedeelte van de stad meenemen. De afwisseling van bezienswaardigheden en winkels en parkjes is goed. Wij liepen de wandeling op een regenachtige dag waardoor wij makkelijk een cafeetje konden pakken of konden schuilen voor de regen in een winkeltje.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?