FB

Ervaringen "Amiens stadswandeling: kathedralen, Jules Vernes en hortillonnages"

131 ervaringen

- 12 juni 2019 - Nadia Staes

Zeer handige reisgids met stadswandeling. Bij aankomst vonden we direct onze weg in Amiens. Tegen alle verwachtingen in een zeer leuke, nette stad met heel mooie gezellige plekjes.

- 29 april 2019 - Eddy Deneyer

Mooie wandeling en heel goede uitleg zoals steeds.

- 31 december 2018 - Calleyl Gilbert

Goed te volgen en duidelijk beschreven wandeling. Geeft goed beeld van de stad. Voldoende variatie tussen cultuur en natuur, drukte van het centrum wisselt af met pittoreske wijk St-Leu en Park St-Pierre. Na de kathedraal zijn ook de Hortillonnages een must. Een tip: als de bootjes niet varen kan men nog wandelen langs het jaagpad waar mooie uitkijkpunten zijn op het gebied en waar men de typische huisjes en bruggetjes kan bewonderen. Al bij al kan Amiens doorgaan als leuke daguitstap.

- 6 december 2018 - Griet Vanneste

zeer leuke wandeling; de kathedraal is subliem! zeker een aanrader.

- 9 november 2018 - Delaere josé

onze trip naar Amiens, zeker geslaagd , de hortillonnages waren top een min puntje de bewegwijzering kan beter b&b "Le moulin aux moines"in Croissy sur Celle , is een aanrader

- 1 november 2018 - Maryse Van den Bossche

De reisgids is goed van pas gekomen bij ons bezoek aan Amiens; We hadden niet de tijd om de hele wandeling te doen maar dankzij de beschrijving konden we goed kiezen uit het aanbod dat er te zien was. Proficiat!

- 10 september 2018 - Michel

Volledige handige gids. Ontbrak de vermelding dat het "Musée de Picardie" gesloten is tot de herfst van 2019, voor renovatiewerken.

- 15 augustus 2018 - Mieke Sinnesael

Leuke en gevarieerde wandeling. De voorgestelde parking was wel wat ver van de start van de wandeling.

- 7 augustus 2018 - Roggemans Pascale

Goede praktische tips o.a. over het parkeren e.d. Wij hebben in de buurt van de voorkeurparking geparkeerd, langs de rue Tagault, vlakbij de Résidence Saint Leu. Plaats zat en gratis tussen 1 juli en 31 augustus. In het Part Saint-Pierre waren we wel even het noorden kwijt, het leek er op, dat de beschrijving van de wandeling niet overeen kwam met het plannetje. Wij hebben de bootjes niet zien liggen, maar uiteindelijk hebben we het maison des hortillonages wel gevonden. Misschien was het handig geweest als het adres hiervan ook op de beschrijving had gestaan. Voor de rest: Top!

- 6 augustus 2018 - Veerle Leutenez

mooie gids!

Gratis stadswandeling Amiens downloaden

Download reisgids Picardië-Noord

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?