Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Wandeling Parijs: Beklim de Eiffeltoren + route van Chaillot tot Concorde"

42 ervaringen

- 1 april 2023 - Rudi Willems

Topper. Alsof je Parijs al bezocht hebt.

- 8 maart 2022 - janna

Super wandeling gedaan. Dankjewel

- 24 juni 2021 - Viviane hermans

Zoals altijd zeer duidelijk en overzichtelijk.

- 17 augustus 2019 - Sabrina deltombe

We hebben meerdere routes gebruikt, zeer interessant, zo kom je op plaatsen, waar je normaal gezien nooit zou komen... we hebben ze nu voor de 2de maal gebruikt, zeker een aanrader... den 1ste keer was de brochure voor London en nu Parijs... hier en daar mss al wat veranderd maar toch heel zeker de moeite waard om ze te gebruiken dus 👍👍👍👍👍

- 23 februari 2019 - Kris Vanbelle

Verrassende wandeling langs minder toeristische plaatsen waar je anders niet komt.

- 25 november 2018 - vervaeke katrien

Terug een mooie wandeling langs paar toeristische plaatsjes in Parijs! Heel gemakkelijk dat we niet zelf onze route moeten uitstippelen!

- 23 mei 2018 - Tuulia

Gewoonlijk zijn de wandelroutes superhandig waarbij je langs alle must sees loopt. Helaas is Parijs zo'n grote stad dat je veel km's moet wandelen om de belangrijkste bezienswaardigheden te zien. Op de koop toe heeft het centrum veel ingewikkelde kruispunten met meerdere straten. De gids geeft dan bv. aan om linksaf te slaan, maar als je dan de keuze hebt tussen 3 straten, hebben wij dan natuurlijk de verkeerde genomen en moesten we het hele stuk terug lopen. Graag had ik ook wat meer tips ivm eten en drinken gelezen. Daar hebben we lang naar moeten zoeken. Waarschijnlijk omdat op de routes zelf amper eetgelegenheden zijn. Daarvoor neem je blijkbaar beter de achterliggende straten en pleintjes. Maar over het algemeen zijn we heel content dat deze gidsen bestaan en zullen we ze in de toekomst blijven gebruiken. Dankuwel !

- 19 april 2016 - m.b.

heel aangename wandeling, goed uitgestippeld, goed te combineren met bezoeken aan musea en bezienswaardigheden. Een ontdekking de oude stadskern van de eilanden in de Seine.

- 17 maart 2016 - Lieven

Prima. Dit als voorbereiding op studie van de leerlingen in mei as. Wandeling nog niet uitgevoerd, maar ziet er veel belovend uit

- 31 augustus 2015 - Piet RAMAN

echt aangename wandeling, goed uitgestippeld; ben zeer tevreden; zal ze nog doen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?