FB

Ervaringen "Wandeling Saint-Omer, langs de bezienswaardigheden Saint-Omer"

172 ervaringen

- 2 juni 2019 - Patrick

Fantastisch mooi en goed uitgelegd. Al de wandelingen die wij al gedaan hebben via " Reisroutes " hebben wij nog geen slechte ervaring mee. Super en doe zo voort. Grtjs Patrick & Sylvia

- 25 mei 2019 - Van Wynsberghe Arsène & Martine

We hebben genoten van het stadje Saint-Omer. Dankzij de wandelingen van reisroutes.be, hebben we steeds een duidelijk overzicht, en alle praktische info, en missen we niets !

- 26 april 2019 - Elsy

Jullie wandelingen zijn altijd heel duidelijk beschreven! We genieten op die manier van mooie plekjes zonder stress. Bedankt!

- 22 april 2019 - hagers rufin

gezellige zaterdagmarkt mooie wandeling deparking is gratis

- 28 maart 2019 - Jozef Desmedt

Wij hebben uw reisgids gevolgd tijdens ons bezoek aan de Stad Saint-Omer. Alles was heel duidelijk en klopte perfect. Proficiat

- 20 maart 2019 - luc vanfleteren

voor de zoveelste keer heb ik me laten leiden door reisroutes.be om een stadswandeling te doen. en ook nu weer was het er pats op, als je begrijpt wat ik bedoel. ik heb mijn wagen echter niet geparkeerd op de aangeraden gratis parking. neen, vlakbij Le Jardin Public, aan het rondpunt waar de Rue Venant op uitkomt (punt 2 in de wandeling), is er ook een parking en die is bij mijn weten ook gratis. het is uiteraard een kleinere parking maar met in de hoek nog een min of meer verscholen tweede parking. en daar ben je direct op het parcours van de wandeling. en dan heb je je maar te laten leiden door reisroutes.be. maak tijd om te stoppen aan de voorgestelde punten en neem de tijd om efkes de tekst te lezen die bij de wandeling hoort. onze vrienden waren dankbaar na het aanhoren van de korte en duidelijke uitleg, telkens weer. je hoeft niet altijd een boek voor te lezen om te weten waarover het gaat. en neem ook de tijd om tot aan de ruines van de abdij te gaan: prachtig! ik denk niet dat we deze uit onszelf zouden gevonden hebben. bij mooi weer, en dat was er begin maart niet, is dit een ideale plaats voor een picknick. daarom, alweer, dank u wel reisroutes.be voor deze prachtige wandeling en het ontdekken van leuke plaatsjes!!

- 11 januari 2019 - leen dewilde

Mijn man en ik vonden het een hele leuke wandeling. Niet te lang, maar we hebben toch alle bezienswaardigheden gezien. Bedankt om dit op te maken. Doe zo voort !

- 22 december 2018 - Raymond Van der Cammen

Deze stadswandeling is een voorbeeld van hoe dit best kan worden uitgewerkt. Mijn oprechte felicitaties. Raymond

- 13 december 2018 - Eric Lornoy

Een heel nuttige gids. Zo kom je zonder problemen bij de bezienswaardigheden en heb je er nog de nodige uitleg bij. Proficiat

- 10 december 2018 - Leo De Bruyne

De stadswandeling Saint-Omer al uitgetest, 's avonds in 't donker, bij regen en wind ... ( in 't vooruitzicht van groepsuitstap ..). Zelfs onder barre omstandigheden was het genieten . Erg bruikbaar, hoor! St- Omer is schoon verlicht in het donker !

3 dagen Hôtel du Golf *** regio Saint-Omer met ontbijtbuffet

3 dagen Hôtel du Golf *** regio Saint-Omer met ontbijtbuffet

In het Hôtel du Golf *** kan je genieten van rust in een mooi decor met gratis toegang tot sauna en bubbelbad. Ideaal gelegen om de bezienswaardigheden van Saint-Omer met o.m. La Coupole te bezoeken.

Gratis stadswandeling Saint-Omer downloaden

Download reisgids Land van Saint-Omer

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?