Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Wandeling Saint-Omer, langs de bezienswaardigheden Saint-Omer"

199 ervaringen

- 13 juni 2022 - An

Verrassende plekjes, mooie streek. Leuke markt op zaterdag.

- 12 februari 2021 - Jim Dupont

goed maar tamelijk duur

- 17 september 2020 - Jan Van Kerrebroeck

Uitstekende gids in elk opzicht. Saint-Omer was een enorme (aangename) verrassing : zeer mooie, interessante stad, en ze zijn er zéér goed bezig op vlak van onderhoud, aanleg, netheid, integratie van de "oorspronkelijke" met hedendaagse, perfect aangepaste architectuur. Kortom : een voorbeeld voor veel Vlaamse steden, zeker voor Brugge. Eén opmerking die me van het hart moet, maar dit heeft niets te maken met jullie prima gids, noch met Saint-Omer op zich : er moet echt eens iemand waarschuwen tegen "Chez Tante Fauvette", want dat restaurantje is (zeer zacht uitgedrukt) enorm overschat en dat heeft niets te maken met "les goûts et les couleurs ..." ! Waarop al die superenthoesiaste recensies gestoeld zijn, is ons echt een compleet raadsel.

- 15 september 2020 - Vera Rubbrecht

Saint omer is echt een omweg waard ! Prachtige kathedraal en gezellige stad met winkels en terrassen ! En dan la coupole heeft ons met verbazing geslagen ! Zeer leerrijk en echt een kippevel moment ! Je wordt terug geslingerd in de tijd !

- 8 september 2020 - Gaby Michiels

wij hebben de wandeling gevolgd. buiten hier en daar een stelling en zo, klopt alles. ik vond het een heel interessante wandeling, met verschillende mogelijkheden en invalshoeken. een interessant stadje! dank jullie- zeer leuk en nuttig

- 5 september 2020 - Beatrijs Lelieur

De gids helpt goed bij de voorbereiding van onze vakantie in de buurt van Saint-Omer. We krijgen er echt zin in en kijken er naar uit!

- 26 augustus 2020 - Christine Braem

goede info, zeer bruikbaar

- 4 augustus 2020 - Van Deynze Conny

schitterende wandeling gedaan prachtige locatie s gezoen

- 20 juli 2020 - Veerle

leuke route met duidelijke uitleg, zeker voor herhaling vatbaar!

- 9 maart 2020 - Vanclooster Wim

Veel interessante weetjes ... prachtig

3 dagen Hôtel du Golf *** regio Saint-Omer met ontbijtbuffet

3 dagen Hôtel du Golf *** regio Saint-Omer met ontbijtbuffet

In het Hôtel du Golf *** kan je genieten van rust in een mooi decor met gratis toegang tot sauna en bubbelbad. Ideaal gelegen om de bezienswaardigheden van Saint-Omer met o.m. La Coupole te bezoeken.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?