Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Wandeling Saint-Omer, langs de bezienswaardigheden Saint-Omer"

204 ervaringen

- 28 maart 2024 - Vyncke Luc

Hallo, mooie wandeling,door jullie uitstekende wandelroute langs mooie gebouwen van alle tijden. Zeer mooi park , een aanrader. Het stoppen waard !

- 6 januari 2024 - lucrece

fijne gids, maak er steeds opnieuw gebruik van , bij iedere uitstap, weekend of reis.

- 23 juli 2023 - Miep

Handige gids die een mooi overzicht gaf van de mogelijkheden in en rond Sint-Omer. Heel handig om onze planning te maken, want het was nogal wisselend weer, en konden op die manier vlug schakelen. top !

- 19 januari 2023 - Josla

geweldig, makkelijk en leerzaam....

- 7 juli 2022 - Saar

Mooie wandeling, leuk stadje, gaan varen is ook de moeite.

- 13 juni 2022 - An

Verrassende plekjes, mooie streek. Leuke markt op zaterdag.

- 12 februari 2021 - Jim Dupont

goed maar tamelijk duur

- 17 september 2020 - Jan Van Kerrebroeck

Uitstekende gids in elk opzicht. Saint-Omer was een enorme (aangename) verrassing : zeer mooie, interessante stad, en ze zijn er zéér goed bezig op vlak van onderhoud, aanleg, netheid, integratie van de "oorspronkelijke" met hedendaagse, perfect aangepaste architectuur. Kortom : een voorbeeld voor veel Vlaamse steden, zeker voor Brugge. Eén opmerking die me van het hart moet, maar dit heeft niets te maken met jullie prima gids, noch met Saint-Omer op zich : er moet echt eens iemand waarschuwen tegen "Chez Tante Fauvette", want dat restaurantje is (zeer zacht uitgedrukt) enorm overschat en dat heeft niets te maken met "les goûts et les couleurs ..." ! Waarop al die superenthoesiaste recensies gestoeld zijn, is ons echt een compleet raadsel.

- 15 september 2020 - Vera Rubbrecht

Saint omer is echt een omweg waard ! Prachtige kathedraal en gezellige stad met winkels en terrassen ! En dan la coupole heeft ons met verbazing geslagen ! Zeer leerrijk en echt een kippevel moment ! Je wordt terug geslingerd in de tijd !

- 8 september 2020 - Gaby Michiels

wij hebben de wandeling gevolgd. buiten hier en daar een stelling en zo, klopt alles. ik vond het een heel interessante wandeling, met verschillende mogelijkheden en invalshoeken. een interessant stadje! dank jullie- zeer leuk en nuttig

Noord-Frankrijk rondreis 7 dagen in hotels 3* met ontbijtbuffet

Noord-Frankrijk rondreis 7 dagen

Je verblijft op 3 locaties in Noord-Frankrijk, telkens in charmante 3* hotels, zo zijn de verplaatsingen beperkt. Inbegrepen: 6x ontbijtbuffet. Half pension in alle hotels mogelijk.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?