FB

Ervaringen "Stadswandeling Mechelen, langs oevers van de Dijle + kaart"

958 ervaringen

- 13 augustus 2018 - Frans Hupkens

We gaan de gids gebruiken om in oktober een stadstour voor een groep gepensioneerden voor te bereiden. De gids geeft een goed inzicht in al het moois van Mechelen. Hij is duidelijk en geeft net genoeg informatie over de historie.

- 12 augustus 2018 - Anja

Iemand een idee hoeveel km dit parcours is ???? 7,2 km.

- 9 augustus 2018 - Lieve Wolfs

Interessante gids! We hebben de stadqwandeling ondertussen gedaan, de route is perfect uitgelegd en de informatie is erg bruikbaar. 1 kleine opmerking: de tuin van het Paleis van Maria Van Bourgondië is niet langer toegankelijk. Op het informatiekantoor van de stad wist men ons te vertellen dat dit voor onbepaalde tijd is wegens het huidig veiligheidsniveau.

- 8 augustus 2018 - Nicasy Gerd

Wandeling laat alle hoogtepunten van Mechelen zien, en de stad heeft er een heleboel. Duidelijk omschreven wandeling die je nog meer zin doet krijgen om de stad verder te ontdekken. Een citytrip naar Mechelen is voor jong en oud aan te bevelen.

- 6 augustus 2018 - Lydie Verschueren

Het was een duidelijk plan en interessant.

- 6 augustus 2018 - Thijs Agnes

Ondanks de hitte hebben wij de wandeling toch gedaan en ervan genoten! Wij hebben de stad wel echt leren kennen met al zijn bezienswaardigheden- gaan zeker nog eens terug- Mooie, gezellige hoekjes ontdekt dankzij de vlotte beschrijving van de wandelroute

- 3 augustus 2018 - Gerda

Zelf had ik de stadswandeling al eens gedaan en goedgekeurd! Met de vriendinnen deed ik de wandeling in omgekeerde richting, omdat ik de start via het park en het eerste deel van de wandeling niet zo interessant vond en wegens het opstellen van festivalaccomodatie was het park ook niet goed toegankelijk … Mijn medestappers waren verrukt over het Dijlepad, de Vismarkt, de vele, mooi onderhouden, historische gebouwen, de netheid van de stad en natuurlijk ook van de leuke terrasjes waar de ober ook nog eens voor extra animatie zorgde! Een geslaagde dag!

- 31 juli 2018 - Gilbert Veracx

Goede gids voor een paar dagen te wandelen in Mechelen.

- 28 juli 2018 - Maurice van der Stee

Een prima beschrijving van de route en de bezienswaardigheden. een goede gids voor het verkennen van de stad.

- 24 juli 2018 - Joop Kraan

Uw stadswandeling heeft ons de kans gegeven Mechelen te ontdekken. We hebben ruim te tijd voor genomen, ons graag langs uw route begeven en zo kennis kunnen maken met deze prachtige stad. Met onze hartelijke dank en een vriendelijke groet, Joop

Gratis stadswandeling Mechelen downloaden

Download fietsgids Antwerpen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?