Volledige reisgids kopen voor € 12

Deze wandeling is onderdeel van de volledige reisgids

Ervaringen "Wandeling Luxemburg-stad: vallei van de Pétrusse"

48 ervaringen

- 5 oktober 2023 - Jort Marievoet

Mooie wandeling, op 1 dag te combineren met de stadswandeling Luxemburg. Open best de kaart in Google Maps op je telefoon, om makkelijkst de weg te volgen. Luxemburg is verder echt wel een leuke bestemming voor een citytrip of lang weekend, zeker als je er nog eens enkele wandel- of fietsroutes bijneemt!

- 24 maart 2023 - collette marie jeanne

heel goed gemaakt

- 27 augustus 2022 - Marie Josee Leynen

Vlot verloop, toplocatie voor korte vakantie. Jammer dat we de kazematten van Petrusse niet konden bezoeken wegens volzet. ( 2 dagen na elkaar volzet )

- 6 augustus 2022 - Aad Broersma

Ik heb de gids wel gelezen en veel tips genoteerd, maar het bezoek aan Luxemburg (land en stad) vindt pas plaats in eind augustus. Ik kan dus nog geen beoordeling geven omtrent de waarde van de gids, maar gezien eerdere ervaringen ga ik er vanuit dat het werk van Geert en de andere redacteuren zeer waardevol zal blijken te zijn. Ik maak graag gebruik van zowel de gidsen/routebeschrijvingen als ook de promo's van Reisroutes.be en Euroreizen.be. Hulde voor al het werk wat voor de reizende consument verzet wordt !!

- 12 september 2021 - NOEL VAN WANSEELE

Heel mooie wandeling, ik zou wel tip willen meegeven om aan de place de la Constitution ook eens de lift naar de benedenstad te nemen en daar ook een mini-wandeling te doen door de stemmige straatjes en aan het water en daarna dezelfde lift naar boven te nemen; is maar een afwijking van het parcours van een 200tal meter en echt de moeite waard

- 14 september 2019 - Bert

prima gids, geen op- of aanmerkingen

- 26 februari 2019 - Deseck luc

Ik vind het altijd interessant om Jullie reisverslagen te lezen en te gebruiken . Alvast dank

- 6 december 2018 - Tonny

Mooie wandeling , die goed te doen is

- 8 juni 2018 - Jan Van De Walle

Wij hebben luxemburg gekozen om reden van : - goed bereikbaar per trein -goede hotels in de nabijheid van het station van Luxemburgstad. - een aantrekkelijke formule van de toeristische dienst voor een bezoek aan omgeving en musea met inbegrip gratis toegang tot openbaar vervoer. - zeer aantrekkelijke formule trein - wandelen- onbeperkt in afstand. Je wandelt van station naar station via een goed bewegwijzerde wandelpad. - prachtige streek met een heerlijke natuur , een goede keuken en aangename mensen.

- 23 februari 2017 - hn

heb de ganse bundel '3-daagse rondreis in GH. Luxemburg' gedownload - echt de moeite - goed uitgekozen - perfect voor 3 dagen! ook goede balans tussen wandelen en auto / stad en natuur

Alle promoties in het GH Luxemburg 3-4 dagen

Alle promoties in het GH Luxemburg 3-4 dagen

Toppromo is een 4-daagse wandelvakantie. Ook nog een 3-daags gastronomisch verblijf of een 3-daagse in Clervaux.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?