Ervaringen "Stadswandeling Diest: Ontdek het historische centrum"

603 ervaringen

- 15 juli 2024 - Vandenhouwe Annie

Onze trip naar Diest wordt uitgevoerd in augustus. Uit ervaring weten we dat alles vlot zal verlopen. Met de gids van Geert reizen heb je een goede beschrijving van de bezienswaardigheden en de uitgestippelde route is fantastisch. Zeker aan te raden. We hebben voor onze trip naar Diest het volste vertrouwen in de verkregen gids. Bedankt!

- 20 juni 2024 - Linda Vangilbergen

Mooie samenvatting en zelfs actueel aangepast ! Nuttig om de stad te bezoeken.

- 28 mei 2024 - Herman

Al ben ik uit de streek, toch altijd handig om zo een gids te ontvangen

- 7 mei 2024 - Roger Meylemans

De route was makkelijk te volgen en leidde ons door de bekoorlijke plaatsjes van Diest. We hebben er van genoten.

- 3 mei 2024 - Arnoud-Jan Bijsterveld

Handzame en informatieve wandelgids die ons leidde langs de mooiste plekken van Diest

- 10 april 2024 - Eddy Matthys

Mooie gids met leuke weetjes.

- 20 maart 2024 - Reiny Smits

Het was een prima uitgezette route. We hebben hem met plezier gelopen. De buiten de route vallende bezienswaardigheden hadden er prima in opgenomen kunnen worden. Zover liggen ze nou ook weer niet verwijderd. Daar kwamen we zelf achter en Diest is nou ook weer niet zo groot dat je er kunt verdwalen. Ook de lunchroom\bakker die we tijdens de route tegenkwamen hebben wij met een bezoekje vereerd. Nadat we de route hadden voltooid zijn we nog even teruggelopen naar de Markt om een terrasje te pakken. Prima plattegrond die bij de route zat. Dus ook bij andere steden kunnen we op jullie adviezen en routes vertrouwen. Dit was overigens ook niet de eerste stadswandeling die wij maakten met Reisroutes.

- 19 maart 2024 - Ans Paridaans

een goede Stadswandeling Diest plan, het is een mooie plan om het prachtige, historische Oranje Diest te ontdekken, en we hebben verrassende hoekjes ontdekt. De volgende keer neem ik mijn familie mee, een leuke doe dag. Bedankt voor alles. Groeten van Ans paridaans

- 19 maart 2024 - Annick Lambrecht

We hadden een leuke dag in Diest, de reisgids heeft goed geholpen om te zien wat er te zien is met de nodige uitleg. Diest is zeker een bezoekje waard.

- 15 maart 2024 - Claes Wilfried

De wandelgids was een mooie leidraad om Diest te verkennen.

Gratis stadswandeling Diest downloaden

Download Wandelboek 2

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?