FB

Ervaringen "Diest stadswandeling"

422 ervaringen

- 18 april 2019 - Jean

Een aanrader

- 18 april 2019 - Hugo V R

We hebben de stadswandeling gedaan aan de hand van reisgids. Hebben dankzij deze leidraad een prachtige dag gehad.

- 8 april 2019 - Luc Borin

Na 4 maanden voor de tweede maal deze sfeervolle wandeling gemaakt met mensen die Diest alleen van het Begijnhof kennen (zo zijn er velen...) : ze waren erg gecharmeerd door de verborgen en historische kantjes van deze stad. Eén schoonheidsfoutje: bij het historisch gebouw Het Spijker (punt 5 van de wandelroute) wordt vermeld dat dit het Refugiehuis was van de abdij van Tongerlo terwijl het de abdij van Averbode moet zijn...

- 6 april 2019 - Joannes Arts

Hartelijk dank voor de wandelkaart die we mochten downloaden. We hebben genoten van de wandeling, ook hadden we enkele vrienden mee op sleeptouw. Ze dachten dat we in Brugge zo mooie gebouwen en het vlonderplanken die de weg wezen naar het begijnhof. Vooral het mooie uitzicht over Diest aan de citadel parking met de trap naar het centrum. We haden chance want ze loste net een bataljon parachutisten in Schaffen. Als rozenblaadjes gedreven door de wind zagen we ze neer dwarrelen ..

- 2 april 2019 - Linda Govaerts

Heel goed uitgewerkte route zowel uitgeschreven als op kaart met korte maar duidelijke uitleg bij iedere bezienswaardigheid.

- 22 maart 2019 - Ria Vanbroekhoven

Telkens we een stad gaan bezoeken download ik jullie stadswandelingen. Het voordeel van deze stadswandelingen is, dat je al de bezienswaardigheden hebt gezien en een korte beschrijving van de geschiedenis van de gebouwen. Als je de stadswandeling volgt heb je een goede indruk van de stad en loop je niet doelloos rond in de stad; Een aanrader om de stadswandelingen te gebruiken.

- 19 maart 2019 - monique nelen

De stadswandeling voor Diest is super!! Zoals trouwens alle stadswandelingen van Reisroutes. Op een duidelijke manier kan je de stad met zijn voornaamste bezienswaardigheden verkennen. De wandelingen zijn ook niet te lang of te kort, zodat je op een leuke manier er een daguitstap van kan maken. Echte aanraders!!!!!!!

- 4 maart 2019 - Freddy Van de Ven

Mooie,goed beschreven en verrassende plekjes in een prachtige stadswandeling.

- 2 februari 2019 - Ivo Vandersmissen

Heel mooie wandeling met veel afwisseling van groen , Allerheiligenberg , Begijnhof , prachtige gebouwen en een goede pint in 't centrum . Zeker geslaagd , bedankt .

- 29 januari 2019 - Gerd van de Ven

Prachtige wandeling, maar spijtig dat niet alle wegen vermeld staan op het kaartje. Daar door soms wat zoeken naar de juiste weg. Maar zeker voor herhaling vatbaar.

Gratis stadswandeling Diest downloaden

Download Wandelboek 2

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?