FB

Ervaringen "Diest stadswandeling"

405 ervaringen

- 27 september 2018 - Frieda Degrauwe

Al diverse keren een wandelroute gedownload en gebruikt. Ze zijn stuk voor stuk heel goed opgesteld (de grootste bezienswaardigheden zijn allemaal opgenomen) en goed te doen. Afstand 5 à 6 km is goed haalbaar. Ik blijf fan!!

- 18 september 2018 - Ludo

Fijne informatie. Bruikbaar en praktisch.

- 11 september 2018 - Els Vandevenne

Ideale manier om mijn stad te tonen aan niet Diestenaars.

- 7 september 2018 - Ivo Schenkel

mooie wandeling via mooie hoekjes. Wel druk op de Grote Markt wegens feest op dat moment. Enkele monumenten konden niet benaderd worden. Begijnhof prachtig.

- 4 september 2018 - marleen boers

Zeer goede wandeling,ben in begijnhof wel door het poortje achter de standbeelden van de 5 begijnen buiten gegaan,heb de weg overgestoken,ben door de saspoort gegaan,trapjes naar beneden en zo langs de vesten naar de Halve Maan gewandeld, dit was een heel mooi stuk.

- 12 augustus 2018 - andre janssens

Zéér handig. Leuke weetjes. Mooi parcours.

- 5 augustus 2018 - Juliane Biesmans

Mooie wandeling, vroeg meer tijd dan we dachten. Toch een keertje de weg kwijt geraakt. Misschien een stadsplan gebruiken met meer straatnamen op.

- 30 juli 2018 - Armande Dirkx-Journée

Zeer boeiende wandeling. Diest heeft op cultuur-historisch vlak veel te bieden. Interessante uitleg bij de bezienswaardigheden. Vier oud-collega's zijn samen teruggegaan in de tijd, hebben de evolutie van deze garnizoen stad geproefd en verkregen inzichten in de huidige ontwikkelingen. Zeer de moeite waard!

- 27 juli 2018 - Ellen Brosens

De stadswandeling doorheen Diest was heel duidelijk. Dankzij deze wandeling kwamen we op de vele mooie plaatsjes die Diest te bieden heeft. Dank u!

- 25 juli 2018 - Jan

Bondig en gemakkelijk te volgen!

Gratis stadswandeling Diest downloaden

Download Wandelboek 2

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?