FB

Ervaringen "Diest stadswandeling"

395 ervaringen

- 4 juli 2018 - Moyens Frans

Alles naar wens

- 4 juni 2018 - Christel

Mooie wandeling, langs alles wat dit gezellige stadje te bieden heeft. Ook perfect te combineren met een wandeling door het Webbekoms Broek (https://www.toerismevlaamsbrabant.be/producten/wandelen/landschapswandeling-webbekoms-broek/) . Stad en natuur !

- 22 mei 2018 - Hendrik

Zoals steeds: duidelijk en zeer informatief.

- 16 mei 2018 - Chris

Goede beschrijving, ideaal om het stadje te verkennen.

- 15 mei 2018 - Tilly Houben

Het refugiehuis in de Refugiestraat is dat van de abdij van Averbode en is niet het Spijker. Dit staat in de Brouwerijstraat

- 13 mei 2018 - Meulepas Christel

Ook opnemen in de beschrijving : paardentrap aan de kaai Op te nemen in de wandeling : geboortehuis Sint-Jan Berchmans Voor de rest : heel goede wandeling!

- 16 april 2018 - De Smet Marleen

We hebben veel deugd gehad aan de stadswandeling in Diest.We stelden vast dat als je deze route gevolgd hebt je alle mooie plekjes van Diest zeker zal gezien hebben. We hebben lekker gegeten in Den Beiaard. Een echte aanrader. Leuke lemen huizen gezien en mooie beiaardmuziek gehoord. Echt een aanrader

- 16 april 2018 - D van Vliembergen

De wandeling was een prachtige verkenning van deze zeer mooie historische stad die ik voor de eerste keer bezocht. Vooral de grote hoeveelheid historische gebouwen en het buitengewoon mooie begijnhof maken deze stad attractief. Bovendien is de schaal van de stad en het gemoedelijke karakter sfeerverhogend.

- 11 april 2018 - Cuypers Theo

Het begijnhof was voor mij al gekend gebied, de binnenstad heeft me aangenaam verrast en vooral de rust en de in takt gebleven oude gebouwen, een aanrader.

- 4 april 2018 - Erwin Vermeulen

Fijne wandeling, mooi authentiek stadje. Mooi hoe de Demer terug zichtbaar gemaakt is in de binnenstad.

Gratis stadswandeling Diest downloaden

Download Wandelboek 2

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?