Ervaringen "Charleville-Mézières wandelroute"

58 ervaringen

- 4 december 2023 - Johan Janssens

Handige gids om uitstappen en reizen te plannen. Handige informatiebron.

- 25 oktober 2023 - pol cammaerts

Zeer mooie en interessante wandeling. wij waren onmiddellijk op de places tho be. De aangewezen parking was nabij en gratis. wij zullen zeker nog beroep doen op jullie ervaring.

- 7 september 2023 - H. Lamberts

Nuttig en duidelijk.

- 6 augustus 2023 - Marjo Rens-Boekel

Duidelijke route! Met goede foto's weergegeven. Je komt zo op plekjes die je anders niet gezien zou hebben

- 29 mei 2023 - John Persoons

Ideaal om de stad te verkennen op een dag

- 22 april 2023 - Peter Nottebaert

De wandeling zelf hebben we niet kunnen uitvoeren omdat de laadpalen in de stad niet werkten met onze laadkaarten. We zijn dus noodgedwongen naar het shoppingcentrum buiten de stad gereden. Misschien interessant om te vermelden in de wandeling en voor bestuurders van elektrische wagens.

- 1 november 2022 - John Nieboer

De wandeling was duidelijk beschreven .Bij Toeristische dienst :beperkte openingstijden. Openbaar toilet Palais Ducal; is op maandag gesloten.

- 4 oktober 2022 - Marianne

Mooie wandeling door het kleine centrum

- 2 september 2022 - Ineke

Jammer genoeg maar een klein stuk van de stad gezien, was wel de moeite! Korte wandeling uit de gids gedaan en gebruik gemaakt van parkeer-en wc-tips.

- 19 juni 2022 - Els Paesen

Routebeschrijving was heel duidelijk. Leuke stadswandeling.

Hotel Le Château Fort **** in burcht Sedan inclusief halfpension

Sedan 4 dagen in hotel 4* halfpension

Hotel Le Château Fort **** is gelegen binnen de burcht van Sedan. Omringd door de bossen van de Franse Ardennen, beleef je hier een heerlijke mini-vakantie. Arrangement inclusief half pension.

Gratis stadswandeling Charleville downloaden

Download autoroute Franse Ardennen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?