Ervaringen "Charleville-Mézières wandelroute"

45 ervaringen

- 24 maart 2020 - Marina

Mooie korte wandeling in en rond een gezellig stadje met bezienswaardigheden die de moeite waard zijn. Je wandelt ook door een winkelstraat voor wie het interesseert.

- 11 maart 2020 - Veerle

Na eerder wandelroutes te hebben gebruikt (oa vorig jaar in Nantes) kijken we uit naar het voorjaar om deze wandelroute te ontdekken.

- 8 december 2019 - Marleen De Meyer

Mooie stadswandeling, historische gebouwen ontdekt, stukje rustig wandelen langs de Maas, zeer gevarieerde wandeling ! Afstand van wandeling zeer goed, voor iedereen toegankelijk. Een aanrader !!

- 6 december 2019 - D&B

Zeer druk om naar stadscentrum te rijden. Vermelde gratis parking overvol, waarschijnlijk van mensen die in centrum werken, want er kwam geen enkele plaats vrij (nochtans lang rondgereden), dan maar naar betalende centrumparking gereden. Mooie Place Ducale, jammer dat ze juist de kerstmarkt aan het opzetten waren waardoor we niet op het plein konden maar enkel langs de buitenkant ervan. Mooie pleinen en gebouwen in centrum. Basiliek in stadsdeel Mézières niet kunnen bezoeken gezien er een uitvaartdienst was.

- 16 maart 2019 - Klaske Lutgendorff

De stadswandelingen zijn erg goed beschreven. Ze zijn origineel en brengen je op bijzondere plekken.

- 25 september 2018 - Nikki Hoebeke

De routes zijn fantastisch en geweldig! Ik bekijk altijd de routes om mijn reizen te boeken omdat ze zo goed zijn! Zeker aan te raden!!

- 15 augustus 2018 - Anja

Prachtige wandeling met vele bezienswaardigheden en winkelstraten.Voor de campeerders niet aan te voor overnachting door hangjongeren en nachtlawaai.

- 12 juli 2018 - Noel Gybels

Degelijke gids voor een boeiend stadje.

- 17 april 2018 - Véronique Fromont

Leuke afwisselende wandeling, niet alleen in de stad, maar ook een stukje natuur, wat zeer aangenaam is. Place Ducale is zeer bij zonnig lenteweer zeer leuk om de terrasjes uit te proberen. Een aanrader!

- 13 april 2018 - ROBERT

Zeer gepaste wandeling. Mooie stad, zeker Place Ducale. Ideale gids voor de wandeling, zonder zou het zoeken zijn.

Hotel Le Château Fort **** in burcht Sedan inclusief halfpension

Sedan 4 dagen in hotel 4* halfpension

Hotel Le Château Fort **** is gelegen binnen de burcht van Sedan. Omringd door de bossen van de Franse Ardennen, beleef je hier een heerlijke mini-vakantie. Arrangement inclusief half pension.

Gratis stadswandeling Charleville downloaden

Download autoroute Franse Ardennen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?