FB

Ervaringen "Stadswandeling Berlijnse muur, restanten 25 jaar na de val + kaart"

49 ervaringen

- 19 juni 2019 - Els De Cock

Leuke wandelingen met duidelijke instructies voor de weg. Je kan ze makkelijk in stukjes afwerken of inpikken vanwaar jij wil. Een aanrader voor Berlijn!

- 21 december 2018 - E.G. Karsten_Boerema

Heel duidelijk. Veel aan gehad.

- 11 augustus 2018 - jan t

zeer uitgebreide wandelingen, elk op zich goed. komt alleen vaak op dezelfde plaatsen terug

- 28 maart 2018 - Durk en ymkje wijbenga

We hebben in Berlijn de muur route en de stadsroute gelopen. Daar zit enige overlap in, maar dat was voor ons juist boeiend. De route thuis op de kaart “gelopen” en toen in Berlijn. Deze twee routes hebben ons erg geholpen de stad efficiënt te verkennen, erg goed en aanbevolen!

- 8 november 2017 - Vera

De route is hier en daar een tikkeltje onduidelijk, maar samen met de bijgevoegde kaart kom je er zeker uit. Het leidt je langs indrukwekkende historie. De route is lang, maar prima in een dag te doen. Zeker een aanrader!

- 23 september 2017 - Rosine Berode

Lange, maar heel interessante wandeling! Wij hebben ze zonder moeite in stukken geknipt en we genoten ervan. Een aanrader.

- 28 mei 2017 - Marianne

We hebben de route van de berlijnse muur gefietst...ook erg goed. Mooie route met veel historie.. Ook voor te fietsen mag je er best een dag voor uittrekken.

- 15 december 2016 - anni

prachtige voorbereiding en planning - we gaan er naartoe tijdens de paasvakantie! We kijken er naar uit!

- 8 november 2016 - Freddy

Heb reeds verschillende malen Berlijn bezocht en vind deze wandeling een topper

- 27 juni 2016 - Otto Sluiter

We hadden een appartement bij de start van de route, vlakbij de Bernauer Straße, ideaal dus. We hebben de route in 1 keer gelopen, bij een temperatuur van boven de 30 graden. Het eerste gedeelte, de Bernauer Straße, vonden wij verreweg het interessantst. Veel geschiedenis met tunnels en andere ontsnappingen. Het laatste gedeelte van de wandeling, de East Side Gallery, hebben we de volgende ochtend opnieuw gedaan, omdat de zon er dan mooier opstaat. Vanaf de East Side Gallery hebben we die 14 km met nog een 6-tal km uitgebreid door via de Karl-Marx Allee terug te lopen naar de Bernauer Straße. Goed te doen, ook bij 30 graden!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?