Ervaringen "Kerstmarkt Aken 2021 bezoeken? Wandeling + datums kerstmarkten"

145 ervaringen

- 20 oktober 2021 - Van Bemst Véronique

Zeer interessante stadswandeling, met duidelijke en nuttige informatie -niet te gedetailleerd- , en een zeer precies stadsplan. Een bezoek om warm aan te bevelen !

- 28 juli 2021 - spruyt Frank

beste. was weer een zalige wandeling te Aken. een klein stadje waar best wat te zien en te beleven is . topatractie de dom van Aken . wandeling goed beschreven bedankt Geert. Spruyt Frank.

- 25 juli 2021 - Karin Serbassi

De reisgids Aken was handig maar er worden tips genoemd voor activiteiten die dicht zijn. Niet handig. Thermen bijvoorbeeld.

- 30 mei 2021 - Godrie Spijkers

Staat in de planning als straks Duitsland weer op code geel of beter groen springt.

- 19 november 2020 - Lieve Kindt

Zeer goeie reisgids!

- 4 september 2020 - A. Mangre

Prima kaart. Niet voor kerstmarkt gebruikt maar voor historische rondwandeling. De tekst/uitleg erbij maakt het betrokkener en was het leerzaam. Als je het stadhuis verlaat dan is de routebeschrijving iets vaag, zodat we verkeerd liepen. Wellicht dat een specifiekere uitleg of stukje uitlichting van de route op die plek zou vergemakkelijken. We hebben er erg van genoten en hebben de route helemaal uitgelopen.

- 27 augustus 2020 - Jacqies Kruijssen

Heel positief, goed verzorgd.

- 16 augustus 2020 - carine cleenwerck

super tips

- 21 januari 2020 - Cees

Geeft een goed beeld van wat er te allemaal zien is.

- 11 januari 2020 - john de moor

duidelijk en correct plan, super beschrijving ivm mogelijkheden voor parking, buslijnen, enz. topsite, zeker voor herhaling vatbaar

Aken hotel 4* buiten de milieuzone

Aken hotel 4* buiten de milieuzone

Leonardo Hotel Aachen **** ligt net buiten de milieuzone (geen sticker nodig). Zeer dichtbij afrit snelweg A4. Goede verbindingen met openbaar vervoer. Parkeerkost ca. 6 euro/dag bij het hotel. Huisdieren toegestaan.

Gratis stadswandeling Aken downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?