FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

De volledige rondreis is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Autoroute Zeeland, ontdek het zuiden van Nederland + kaart"

90 ervaringen

- 8 april 2017 - Redgy

Extra's waren zeer nuttig en zeker aanvullend.

- 7 april 2017 - Rik

Voor wie niets van van Veere wil missen is de wandeling zeker een aanrader. Ook de deltawerken zijn mooi beschreven.

- 6 april 2017 - robert

De stadswandeling in Middelburg gedaan. Deze is zeer goed meegevallen dankzij de verkregen info. We zijn wel van plan om deze Zeeland autoroute nog verder uit te proberen.

- 6 april 2017 - diny

Ik heb de brochure doorgelezen en ga zeker enkele stadjes bekijken wanneer ik in Zeeland ben voor een lang weekend alvast bedankt voor de mooie stadswandelingen

- 6 april 2017 - Pectoor Patrik

Leuke route met heel wat mogelijkheden. De aanduiding van concrete parkings (en ev. hun prijs) wordt sterk geapprecieerd. Een aanvulling zou kunnen zijn of daar of in de buurt van elk item kan geparkeerd en/of overnacht worden met een camper.

- 6 april 2017 - jos

De moeite waard

- 5 april 2017 - guido Van Deynse

zalige ervaring. We hebben er vier dagen over gedaan om de volledige route te rijden. Dank zij de tips hebben we mooie dingen gezien. Ook de hotels waren van goede kwaliteit en een goede prijs, met vlotte personeelsleden. Wij gaan zeker terug want wij deden nog niet alle stadsbezoeken en niet alle wandelingen. Bedankt mensen van reisroutes.be. Wij hopen dat u zeker nog dergelijke 'dichtbij' uitstappen zult samenstellen.

- 5 april 2017 - frank

zeer mooi, heb dit gedaan met de camper en is zeker een aanrader

- 5 april 2017 - chris

Wij gaan die route deze zomer zeker doen. Het ziet er zeer goed uit.

- 5 april 2017 - Lydia Van Baelen

Stadswandeling in Zierikzee is uitmuntend. Het algemeen beeld geeft een romantische sfeer, zeker met een voorjaarszonnetje. De belangrijkste gebouwen hebben iets minder aantrekkingskracht. Stadswandeling in Veere vonden we iets minder; een beetje te veel toeristisch uitgebaat. Toch nog een mooie wandeling.

Zeeland 3 dagen hotel 3* incl. 1 diner

Zeeland 3 dagen hotel 3* incl. 1 diner

Hostellerie Schuddebeurs*** krijgt van onze klanten een superhoge score van 9,4/10. Schuddebeurs ligt ten noorden van Zierikzee en dus ideaal om de regio Zeeland te verkennen. Inclusief ontbijtbuffet en 1x 3-gangendiner met aperitief.

va.129
Boek nu

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?