FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

De volledige rondreis is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Autoroute Zeeland, ontdek het zuiden van Nederland + kaart"

85 ervaringen

- 6 april 2017 - jos

De moeite waard

- 5 april 2017 - guido Van Deynse

zalige ervaring. We hebben er vier dagen over gedaan om de volledige route te rijden. Dank zij de tips hebben we mooie dingen gezien. Ook de hotels waren van goede kwaliteit en een goede prijs, met vlotte personeelsleden. Wij gaan zeker terug want wij deden nog niet alle stadsbezoeken en niet alle wandelingen. Bedankt mensen van reisroutes.be. Wij hopen dat u zeker nog dergelijke 'dichtbij' uitstappen zult samenstellen.

- 5 april 2017 - frank

zeer mooi, heb dit gedaan met de camper en is zeker een aanrader

- 5 april 2017 - chris

Wij gaan die route deze zomer zeker doen. Het ziet er zeer goed uit.

- 5 april 2017 - Lydia Van Baelen

Stadswandeling in Zierikzee is uitmuntend. Het algemeen beeld geeft een romantische sfeer, zeker met een voorjaarszonnetje. De belangrijkste gebouwen hebben iets minder aantrekkingskracht. Stadswandeling in Veere vonden we iets minder; een beetje te veel toeristisch uitgebaat. Toch nog een mooie wandeling.

- 5 april 2017 - Baas

Bedankt voor het boekje zeeland.. Komen hier al velen jaren een paar keer per jaar. Zaten verschillende tips bij die wij nog niet kenden.

- 5 april 2017 - robert Verhelst

We zijn een vriendengroep van vier tactigers die in de lente en zomer elke woensdag met de auto een daguitstap maken. We gaan dankbaar gebruik maken van de brochure en minstens een drietal van de routes uitproberen. Ons gezin bracht ook reeds een drietal vakanties door in Zeeland. Interessante en betaalbare vakanties.

- 5 april 2017 - Marielle Haan

Wij hebben een deel van de route gedaan, incl. de stadswandelingen in o.a. Middelburg en Zierikzee. Duidelijke en zeer uitgebreide uitleg. Zeker een waardevolle aanvulling op onze vakantie!

- 5 april 2017 - Marnix

Zeer goed overzicht zal gebruikt worden ter voorbereiding en natuurlijk ook ter plaatse

- 5 april 2017 - Jef & Ingrid

Schitterend samengesteld. Wij zijn fervente Zeeland-reizigers en kennen bijna alle plaatsjes en musea; toch kon dit werkje ons nog bekoren. Heel duidelijk opgesteld. We krijgen al weer goesting om op reis te vertrekken!

Zeeland 3 dagen hotel 3* incl. 1 diner

Zeeland 3 dagen hotel 3* incl. 1 diner

Hostellerie Schuddebeurs*** krijgt van onze klanten een superhoge score van 9,4/10. Schuddebeurs ligt ten noorden van Zierikzee en dus ideaal om de regio Zeeland te verkennen. Inclusief ontbijtbuffet en 1x 3-gangendiner met aperitief.

va.129
Boek nu

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?