FB

Ervaringen "Eerste Wereldoorlog: autoroute rond Ieper in het teken van WOI"

181 ervaringen

- 10 juni 2018 - Micheline de schrijver

Super mooi parcours

- 2 juni 2018 - PAPPIJN DIRK

Zeer goed uitgestippelde route. Wij hebben er van genoten. Verder geen opmerkingen en dank u voor deze route.

- 24 mei 2018 - antonsen d

mooie plaatsen ontdekt, prima

- 22 mei 2018 - marie jeanne Herman

wij deden deze autoroute met onze Canadese familie, welke op bezoek waren. na afloop bekenden ze dat ze nu eindelijk eens een beeld hebben over de wreedheden uit WO I. mijn nicht is een onderwijzeres en zal in Canada zeker getuigenis afleggen van wat ze hier te zien kreeg ! ze dankt jullie voor deze prachtige autoroute !

- 20 mei 2018 - Bas

Een leuke route met nuttige informatie. Prima geschikt voor een (eerste) verkenning van Ieper en omgeving, en goed te combineren/naar eigen inzicht uit te breiden met andere van de vele bezienswaardigheden in de streek. De stadswandeling was een bonus!

- 19 mei 2018 - Mark Bassie

Mooie route, heb hem bijna helemaal gevolgd (mei 2018). Alle hoogtepunten komen voorbij op 1 dag.

- 31 maart 2018 - Roos

Had reeds verschillende plaatsen van de route bezocht. Was toch zeker de moeite om alles her te ontdekken en heb ook nog nieuwe herdenkingsplaatsen ontdekt en telkens weer komen we onder de indruk van wat er zoveel jaren geleden is gebeurd. Dank voor deze mooie reisgids, zullen hem zeker bewaren en bij gelegenheid de route nog eens overdoen.

- 27 november 2017 - np

boeiende omgeving, Ieper is de moeite waard om te bezoeken zeker voor Flanders Fields museum en minnepoort om 20u. Zonnebeke domein is ook de moeite om door te lopen en de gedenktuinen te bezoeken, de loopgraven kun je van buiten het domein gratis bekijken.

- 23 november 2017 - Vanbavinckhove Michel

Het was toch zeer interessant de documentatie die wij kregen over de route. Het werd een succes. Nogmaals dank

- 19 november 2017 - Sonn Franken

Heb met veel genoegen deze trip ondernomen. Bijzonder veel informatie en de reis was een en al een kwestie van onder de indruk zijn. De informatie neemt je mee terug in een periode die we nooit mogen vergeten, daarom dank voor deze reisgids. Je krijgt er zowaar inspiratie van: Tijd Verkleurd In Flanders Fields dwalen gedachten in hoofden van passanten waar God nog altijd waakt over onbekende gevallenen. Open gewoelde aarde murw geslagen door smeltend staal bedwelmd door onzichtbare dood nu bedekt door slecht onderhouden gras. Stilletjes in rijtjes vuil wit van kleur hier en daar 'n teken van leven wiegend in de zon die zoals altijd neer kijkt op Flanders Fields. groet Sonn Franken

Aurtoroute Ieper in teken van WOI downloaden

Download autoroute Ieper

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?