Ervaringen "Noord-Frankrijk rondreis van Lille tot Calais: complete voorbeeldroute"

79 ervaringen

- 16 juni 2023 - CALLE

Precies wat ik zocht !!! Erg bedankt!

- 20 maart 2023 - nico fierloos

fijne volledige gids. Ik mis wel een overzichtskaart ter orientatie. Nu is het een kwestie van dikwijls zoeken en heen en weer bladeren. Als zo een kaart aan het begin van een hoofdstuk getoond zou worden en je zou die uitprinten leest het een stuk makkelijker

- 28 februari 2022 - Henk Gerritsen

Prima informatie, wij hebben de reis reeds geboekt

- 27 februari 2022 - André Van Peteghem

alles dik in orde

- 29 december 2021 - Conny Demonie

Zeer interessante en gedetailleerde gids. Wij hebben de route: Rijsel - Arras – Montreuil – Boulogne-sur-Mer- Saint Omer gedaan op basis van de gids. Onderweg hebben we de stadswandelingen te Rijsel, Arras, Le Touquet-Paris-Plage, Saint Omer en Boulogne-sur-Mer gestapt. De plannen en uitleg zijn zeer waardevol. Je hebt geen andere gids meer nodig. Ook de parkeersuggesties hebben wij gevolgd. Een aanrader!

- 16 juni 2021 - GUIDO MYLLE

NOORD FRANKRIJK.....OPAL KUSTEN....N940 ROUTE

- 3 april 2021 - Lieve De Deyn

Goede reisgids boordevol leuke tips . De autoroute en verzorgde wandelroutes nemen we zeker mee , als het corona virus maar snel weg is . Dan pas kunnen we er zeker van genieten .

- 14 september 2020 - Anne Van Rentergem

Wij deden deze volledige route van 3/9 tot en met 9/9/2020. Perfecte gids !! en wat een mooie verblijfslocaties met prima catering. Een prachtig en gevarieerd aanbod. Wij bezochten op onze startdag ook nog villa Cavrois in Croix(Roubaix) ! een modernistische villa met momenteel enkel objecten van Muller-Van Severen (Belgisch designerduo en zoon van Maarten Van Severen) tevens mooie tuin. Hier moet je wel reserveren (tijdslot respecteren). Louvre (Lens) moet je ook reserveren maar er is geen tijdslot. Onze GPS had wel wat problemen om het Golfhotel te vinden ; is niet echt in Lumbres zelf maar een deelgemeente. In Arras is er betalend te parkeren doch alternatief is dat je het bezoek aan Arras combineert met bezoek aan de citadel de Vauban. Daar is een ruime gratis parking en rijdt er op heel geregelde tijdstippen een gratis elektrisch pendelbusje naar het stadscentrum. De gids vermeldt de gezellige markt op zaterdag maar dan zie je niets van de pleinen ! Beter op een niet marktdag bezoeken. Ook in Saint-Omer is er op zaterdag marktdag ; wij bezochten het op zondag!

- 22 juli 2020 - Bert Quaghebeur

De honger om deze streek te ontdekken is groter geworden.

- 22 juli 2020 - J.f.alink

Lijkt mij heel leuk om te doen eind van dit jaar

Noord-Frankrijk rondreis 7 dagen in hotels 3* met ontbijtbuffet

Noord-Frankrijk rondreis 7 dagen

Je verblijft op 3 locaties in Noord-Frankrijk, telkens in charmante 3* hotels, zo zijn de verplaatsingen beperkt. Inbegrepen: 6x ontbijtbuffet. Half pension in alle hotels mogelijk.

Gratis rondreis Noord-Frankrijk downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?