FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

De volledige rondreis is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Arnhem - Nijmegen: fiets- en autoroute Gelderland"

21 ervaringen

- 7 augustus 2017 - Eduard

Reisroutes.be Bedankt, wij hebben volop genoten van deze route regio Gelderland. Prachtige steden zoals Nijmegen en Arnhem en de kleine dorpjes.Top!

- 24 juli 2017 - Biesmans Rob

De stadswandeling in Arnhem gedaan. Via de beschrijving goed kunnen volgen. Goede gids! Thx.

- 10 oktober 2016 - Dick van den Boom

Wij zijn begonnen in Nijmegen en hebben de autoroute andersom gereden. prima tocht en leuk om te doen.

- 24 oktober 2015 - Sauvillers Guy

Goede red. vernomen over jullie reizen.

- 29 augustus 2015 - boomans

Ik had een hotel voor 4 dagen gereserveerd mar kon wegens ziekte niet vertrekken. Had wel het verblijf in detail voorbereid op basis van de reisroute. Schijnt mij zeer interessant en volledi

- 27 augustus 2015 - Geert Rooms

Echt een heel goede referentie om Arnhem en Nijmegen te bezoeken, helaas was het het hele weekend aan het regenen, maar we hebben ons super goed geamuseerd. Er is heel wat te doen, ook als het regent. kroller-muller bvb. Ook de stadswandeling, onder paraplu, is leuk. Fietsen, enkel naar uitgang van het museum, we zijn naar binnen gewandeld. Prachtig als de zon schijnt, we gaan zeker terug, goed voor enkele weekends. Let op! De maandag zijn de meeste musea dicht hé. Supergoede gids. Thx.

- 18 maart 2015 - Gerard himpe

Moeten het nog doen. Voor binnen 2 maanden. Ziet er wel interessant uit.

- 9 juli 2014 - Renier W. O.

Heerlijk gebied om te ont-stressen. Nooit uitgekeken op het Kröller-Müller museum. Ook een uitstap in natuurgebied de Ooypolder en pauseren in Oortjeshekken is een aanrader.

- 1 juni 2014 - Vanden Dries

Tijdens ons verblijf van 3 dagen hebben we twee mooie stadswandelingen in Arnhem en Nijmegen gedaan en ook de volledige fietsroute in de Hoge Veluwe. Er waren nog sporen van de brand te zien maar op vele plaatsen is de groei van de beplanting al terug goed op gang. Met het prachtige weder was dit een zeer goed geslaagd verblijf. We hadden dan ook nog een rustig verblijf in hotel De Veluwe, prachtige ligging in de bossen in Beekbergen.

- 22 april 2014 - De Jans Carine

We hebben de route niet volledig gevolgd maar de stadswandeling in Nijmegen is een aanrader, mooie stad met verrassende elementen. Ook het park de Hoge Veluwe is een topper. Helaas waren we er op het moment van de brand afgelopen weekend. We komen er dus nog eens terug voor een bezoek aan Museonder en Kroller Müller. Wie geïnteresseerd is in het oorlogsverleden,kunnen we zeker een bezoek aan het Airborn museum in Oosterbeek en het Nationaal Bevrijdingsmuseum in Groesbeek aanraden. We zijn weeral een aantal leuke ervaringen rijker dankzij Reisroutes.be

Gelderland fietsvakantie 5 dagen regio Veluwe

Gelderland fietsvakantie 5 dagen

Ontdek Gelderland en de Veluwe al fietsend langs de natuur. In elk hotel kan na de inspanningen heerlijk relaxen in het zwembad en/of sauna, bubbelbad, fitness. Inclusief bagagetransfers en half pension.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?