Ervaringen "Genk, fietsen door het water in Bokrijk en bezoek aan C-mine"

46 ervaringen

- 27 februari 2023 - lode

Duidelijke kaart en bijpassend boekje

- 6 november 2022 - Peter van de Riet

Top gids, met mooie en duidelijke beschrijvingen van de bezienswaardigheden en knooppunten. Zowel qua afstanden als regio's genoeg variatie voor heel wat mooie fietstochten in de regio.

- 6 november 2022 - Karin

In een paar dorpen onderweg naar Bokrijk was wel rommelig met de oversteken. Kort op elkaar oversteken. Maar het was mooie route en we hadden het prachtig herfstweer.

- 15 september 2022 - Peter S

Afgelopen week op vakantie geweest in Zutendaal en omgeving. Ik wil jullie complimenteren met de prachtige fietsroutes, wij hebben onder meer "fietsen door het water" en de route " Fruit en Bier" gefietst. vooral Fietsen door het water is een prachtige fietsroute. Met vriendelijke groet en ga zo door zou ik zeggen.

- 17 augustus 2022 - Claudine

Heel toffe gids ! Bedankt

- 26 juli 2022 - Lydia

Limburg is DE provincie om te fietsen en daarom is deze fietsgids ideaal. Heel mooie fietsroutes, de bosrijke omgeving van Bokrijk met ‘fietsen door het water’ vind ik persoonlijk heel mooi. Ook het Nationaal Park der Hoge Kempen is ideaal voor een fietuitstap.

- 4 juli 2022 - Ruud

Geweldig mooie route, de knooppunten worden in België zeer goed aangegeven. De omschrijving van de route is TOP

- 4 juli 2022 - Dirk Bruneel

Volledig mooi beschreven route’s, dit was de ideale voorbereiding van onze fietsvakantie omgeving Genk

- 15 juni 2022 - Geert

Prachtige fietsroute door mooie natuur. Afwisselende natuur gebieden, mooie water partijen, echt top. Enkel oppassen in de omgeving van de C-mine, wanneer de scholen gedaan zijn, daar kan het druk zijn. Fietsen gehuurd aan de ingang van Bokrijk, alles goed verlopen.

- 4 mei 2022 - Luyssen Luc

mooie fietsroute, met mooie stopplaatsen van horeca

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?