Waar overnachten in Los Angeles? Onze 5 favoriete hotels (update 2020)

Volledige reisgids kopen voor € 15

Waar overnachten in Los Angeles? Onze 5 favoriete hotels (update 2020)

28 november 2018 in USA Westkust0 reacties

Los Angeles heeft zoveel te bieden dat je er gemakkelijk een week kan doorbrengen. Er zijn stranden in Malibu of Venice Beach, luxewinkels in Hollywood, boetieks in Santa Monica, geweldige (gratis!) kunstmusea, pretparken... die allemaal tijd vragen om ontdekt te worden. Lees er alles over in de blog bezienswaardigheden Los Angeles.

Ben je nog op zoek naar een leuke slaapplaats in de 'City of Angels'? Dan kunnen wij je alvast helpen met een overzicht van onze favoriete hotels in Los Angeles.

Inhoud artikel

  1. The LINE Hotel

Langs de buitenkant lijkt het The LINE Hotel misschien niet zo bijzonder, maar dat verandert helemaal van zodra je binnenstapt. Dit boetiekhotel valt op door het interieur dat gekenmerkt wordt door de zichtbare betonnen muren in combinatie met kamerhoge ramen.

Op het dak van het hotel kan je genieten van de Californische zon of je kan je helemaal laten gaan in de karaokebar van het hotel. Meer info en boeken kan hier.

  1. Freehand Los Angeles

Het Freehand Los Angeles hotel is gelegen in het oude Commercial Exchange Building dat dateert uit 1924. Het hotel is gelegen in Downtown Los Angeles en is de ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen.

De kamers van het hotel zijn allemaal heel nieuw en leuk ingericht. Op het dak van het hotel kan je helemaal tot rust komen bij het zwembad met een fantastisch uitzicht over de stad. Als je honger hebt kan je terecht in het restaurant 'Exchange' waar de jonge chef Alex Chang je zal verrassen met heerlijke maaltijden. Meer en info en prijzen via deze link.

  1. Chateau Marmont

Het Chateau Marmont werd gebouwd in 1920 op basis van de plannen van een Frans kasteel aan de Loire. Het kasteel heeft op al deze jaren een grote reputatie opgebouwd, en staat gekend voor haar glamoureuze uitstraling en ook een resem schandaaltjes. Chateau Mormont straalt alle waardes uit die de stad zelf uitstraalt: cool, glamoureus en helemaal betoverend.

Het hotel is erg geliefd bij filmsterren, en dat zal je ook merken aan je portemonnee! Klik hier voor meer info en prijzen.

  1. Le Petit Ermitage

Le Petit Ermitage is gelegen aan de Santa Monica Boulevard in het hart van West Hollywood. Het hotel is een unieke combinatie van excentrieke kunst, antiek en fauna en flora. De kunstcollectie van de eigenaar wordt tentoongesteld doorheen het hotel, zodat je lijkt te verblijven in een kunstgalerij.

Een ding is zeker, in dit hotel zal je je nooit vervelen. Geniet er van lekker eten in het open lucht restaurant of van een lekker drankje aan het zwembad op het dak. Meer info en boeken kan hier.

  1. The NoMad Los Angeles

The Nomad Los Angeles opende in 2017 zijn deuren in het iconische gebouw 'Giannini Place' in Downtown Los Angeles. Het werd gebouwd in 1923 om te Bank van Italië te vestigen. Doorheen het hotel zal je al snel het kleurenschema opvallen. Alles is hier in blauw, goud of wit, en dit in combinatie met marmer, wat voor een heerlijk rustgevend interieur zorgt. Er zijn verder twee restaurants waar je heerlijk kan eten. Meer info en prijzen? Klik hier.

  1. Mis niets tijdens je vakantie in Los Angeles met onze reisgids Zuidwest-USA!

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Los Angeles? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Zuidwest-USA met 132 bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten) en een uitgestippelde rondreis. Eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview reisgids Zuidwest-USA.

Zuidwest USA

Gratis reisgids Zuidwest USA downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?