FB

Ervaringen "Vlaamse Ardennen: wandelen in het Muziekbos + kaart"

137 ervaringen

- 6 februari 2019 - André Vanhoolandt

Prachtige boswandeling, momenteel op bepaalde plaatsen zeer drassig maar dat kan een wandelaar niet hinderen. Op de openbare weg wordt te snel gereden (30 /uur) …..waarschijnlijk vluchtwegen !!! Voor de rest geen opmerkingen.

- 21 januari 2019 - laporte

Wij komen op zondag 14 april met onze wandelclub,, de lustige stappers '' de wandelroute Muziekbos verkennen. Ik ga u zeker en vast de beoordelingen van onze leden mededelen. Maar als een wandelroute uitgeroepen wordt "beste van het jaar 2018" denk ik niet dat dit voor ons een negatieve ervaring zal meebrengen. met vriendelijke groeten , Laporte maurice

- 14 december 2018 - santens eddy

Geachte, alvast bedankt voor de wandelroute in muziekbos maar door omstandigheden hebben wij nog niet kunnen ontdekken ende mooie natuur bezichtigen. Wij gaan ze zeker nog doen en stuur je later dan wel mijn mening. m.v.gr. santens eddy

- 29 november 2018 - René Lemarcq

Mooie wandeling ! Vraagt wel wat inspanning!

- 16 augustus 2018 - de geyter marc

super wandeling, wel een beetje moeilijk met de klimstukken gezien de grote hitte de dag van onze wandeling. Prima aangeduid en afgesloten met een lekker koel biertje in de plaatselijke taverne.

- 13 augustus 2018 - Tamara Haegeman

leuke wandelroute en goed omschreven. Voor herhaling vatbaar

- 22 juni 2018 - van turtelboom marie-jeanne

Heel mooie en goed uit gestipte wandeling

- 4 juni 2018 - Pascal

Heel mooie route , toch opletten in begin bij eerste afslag in het bos . Neem de eerste afslag rechts . Verder geen problemen . Leuke stop in de ijsmolenhoeve , vooral met kinderen . Route is ook niet te lang , doch af en toe een in de kuiten bijtende helling.

- 24 mei 2018 - Daisy

Zeer mooie wandeling met 2 aangename tussenstops.

- 29 maart 2018 - Bert De Ridder

Zéér mooie wandeling die ook heel goed staat beschreven. Ideaal te combineren met de stadswandeling in Ronse zelf dat de voorbije jaar een zeer geslaagde opfrissingsbeurt heeft gekregen.

Gratis wandeling Muziekbos downloaden

Download wandelboek 1

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?