Ervaringen "Muziekbos: wandeling in de Vlaamse Ardennen + kaart"

167 ervaringen

- 16 januari 2022 - verstraete dany

super,dingen om zeker te doen.

- 12 mei 2021 - Katrin

Heel leuke wandeling! De beschrijving van de route was me niet zo heel duidelijk, die zou nog eens goed nagelezen moeten worden, maar goed dat het plannetje erbij was en dat er wegwijzers stonden. Ik had mijn blokfluit mee, dus er was echt muziek in het bos! ;)

- 11 mei 2021 - Chris.Bellens

Al enkele wandelingen gedaan en elke keer weer, een mooie ervaring.

- 8 mei 2021 - Bex Christa

Prima gids. Heeft me al direct de weg gewezen in Voselaar. Mooie wandelroute.

- 6 maart 2021 - Vanlangendonck johan

Prachtige wandelingen,muziekbos is echt een wandeling dat je moet doen.Ga ze zeker nog eens doen in de zomer.

- 26 januari 2021 - Liselot

Heel handig boek! Nu we door Corona nog altijd onze job niet mogen uitoefenen is het wandelboek een welkom geschenk. Mooie wandelingen met extra uitleg.

- 5 januari 2021 - gabriel matthys

ik vind het zeer goed

- 9 december 2020 - katrien demeyer

super handige wandelkaart en beschrijving ... alles klopt. Perfect ! bedankt

- 23 november 2020 - Jerry

Vandaag de muziekboswandeling gedaan en de app gaf regelmatig aan dat ik naast de aangegeven route liep. Het lijkt erop dat de coördinaten een lichte aanpassing nodig hebben, de paden die we zouden moeten bewandelen leken er niet te zijn maar het was perfect mogelijk om op de 'evidente' paden de wandeling af te werken.

- 14 november 2020 - Sabine Debel

Altijd leuk en verrassend om deze reisroutes mee te nemen bij een uitstap. We hebben hier al vaak van genoten: zowel in het binnen- als buitenland. Zeker een aanrader!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?