Ervaringen "Ronse art-decowandeling met leuke zoektocht"

87 ervaringen

- 24 september 2023 - Sigi

Wandeltocht Ronse is heel fijn en laat de mooiste kanten van de stad zien!

- 26 mei 2023 - Greet De Kesel

goed gedocumenteerd, haalbaar voor een grotere groep van 15 personen, fotozoektocht een aanrader, met aandacht voor parking, gastronomie

- 18 mei 2023 - Devillé Jeannine

Het werd een aangename verkenning van Ronse met interessante beschrijvingen van een nog ruim geheel van art-decowoningen. We hopen zeker nog eens terug te komen.

- 16 mei 2023 - Johan Gillis

Zeer mooie wandeling met prachtige art deco huizen. Bij sommige huizen gedateerd omdat glas-in-loodramen wegens renovatie weg zijn.

- 11 januari 2023 - Molly

Leuke wandeling, gecombineerd met de stadswandeling

- 12 augustus 2022 - Gerda Gillis

een mooie route waar we het rijke mooie Ronse hebben ontdekt. De beschrijving was tot in de details goed beschreven.

- 20 april 2022 - Isabel

Leuke wandeling met mooie pareltjes van huizen. Tijdens de wandeling leuke terrasjes ontdekt. Een aanrader!

- 17 april 2022 - Rik Beernaert

Wij waren vooral in Louise-Marie en het muziekbos en deden in Ronse de art-nouveauwandeling. Mooie omgeving en leuke wandeltips!

- 5 oktober 2021 - Veronique VERSCHEURE

Beste Geert, samen met enkele vriendinnen hebben we de art-decowandeling gedaan. Een ware ontdekking. We waren onder de indruk van het grote aanbod aan prachtige gebouwen en versieringen. Ook het centrum wist ons te bekoren. Een echte aanrader. Veronique Verscheure

- 2 september 2021 - greet moonens

Wij hebben de Art-Decowandeling van Ronse gedaan. Wij hebben verschillende steden tijdens onze vakantie gedaan, maar deze gids wijst je wel langs de straten met de meest unieke Art-Decogebouwen. De gids geeft een totaalplaatje weer. Voor ons was het een wow-effect, toen we Ronse op dergelijke manier hebben mogen ontdekken. Tevens konden we op onze wandeling prachtige graffiti-tekeningen ontdekken en andere tekeningen, wat zeker een extra was. Leuke herinneringen en een heel mooie stad, vriendelijke mensen en een prachtig café ontdekt op de Kleine Markt, een rustiek plekje om zeker eens langs te gaan. We maken hiervan zeker reclame, omdat het zeker de moeite waard is.

Gratis art-decowandeling downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?