Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze route is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Cassel verrassende wandelroute"

160 ervaringen

- 28 februari 2022 - Ria Hendrickx

een zalige streek om rond te rijden, de routes, beschrijvingen en wandeltips maken het makkelijk en ook boeiend, 'vergeet die brochure niet!'

- 8 november 2021 - Braem marc

Super mooie streek een aanrader

- 20 oktober 2021 - Paul Buyse

Leuke wandeling en feilloos verlopen!

- 23 november 2020 - Cloutje

Leuke stad Cassel, dat klopt. Helaas leek het een spookstad door Corona. De kaart zou handiger zijn als de tips telkens met een stukje kaart erbij zouden staan. Dan stap je op het traject, je tikt op de volgende bezienswaardigheid en dan krijg je de tip, zonder de kaart echt te moeten 'verlaten'. Succes! En bedankt. Ik ga zeker terug naar het mooie Frans-Vlaanderen.

- 13 september 2020 - dirk coppein

mooi in elkaar gestoken wandeling met gepaste uitleg zeker aan te raden om deze mooie stad te ontdekken zonder deze uitgestippelde route kom je er niet toe om alle verborgen plekjes in cassel te verkennen!

- 16 augustus 2020 - Pascal Ruckebusch

Mooie kern met prachtige verzichten op de site v de windmolen

- 29 juli 2020 - Naeyaert Ady

Ongelooflijke mooie ervaring. Gezellige terrasjes. Mooie wandeling.

- 20 juli 2020 - Phaedra Degraeve

Leuke wandeling ! Kunnen we zeker gebruiken voor de toeristen in ons vakantiehuisje!

- 21 november 2019 - Thierry

Korte maar leuke wandeling. Goed beschreven, gedetailleerd en voorzien van leuke informatie als extra.

- 10 november 2019 - Hilde

Aan te raden voor mensen die de unieke sfeer willen opsnuiven. Alles is aanwezig in deze vrij korte wandeling : natuur, cultuur, geschiedenis, eten en drinken, kortom het authentieke welke we graag beleven. Gids geeft een duidelijke beschrijving en de weg is ook perfect bewegwijzerd. TOP !

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?