FB

Ervaringen "Namen - Namur, wandelen langs Maas en Samber"

315 ervaringen

- 14 september 2018 - Jozef Awouters

tip 1: De mooie wandeling beginnen met een lekker ontbijt op de Place d' Armes nr, 19 in Namen waar je vanaf 7u s'morgens de stad kunt zien ontwaken tegen een schappelijke prijs. tip 2: Er zijn grote bouwwerken op de hoek van de samenvloeiing van Maas en Samber: er is ter plaatse een omleiding voorzien voor voetgangers waardoor je enkele wegen dient over te steken.

- 11 september 2018 - Eddy

ziet er goed uit, nog geen kans gehad het aan de realiteit te toetsen

- 8 september 2018 - [email protected]om

Het bevatte alles wat we wilden zien. Perfecte gids net als de andere steden zowel in Spanje of Portugal of alle andere citytrips in Europa die we met de fotoclub hebben gemaakt. Bedankt!

- 2 september 2018 - Raf Vander Stockt

Enorme genoten van de citytrip naar Namen, mede dankzijt de handige gids van reisroutes en onze nieuwe museumpas!

- 25 augustus 2018 - viviane

Dankzij jullie de stadswandeling volledig gedaan. Citadel is een echte aanrader !

- 20 augustus 2018 - jeanine

mooie wandeling maar het park Louise Marie zou ook mogen opgenomen worden: mooi, rustgevend, en vlakbij een van de opstappunten van de Namourette-bootjes (0,5€/stopplaats, 2€ voor het hele traject, fijn, handig en goedkoop)

- 19 augustus 2018 - Luc

Aangename wandeling. Soms wel wat zoeken door de (vele) werken in Namen tegenwoordig, waar je dan niet meer ergens doorkan wandelen, en dan moet je zelf een omweg zoeken. Maar dat is jullie fout niet natuurlijk...

- 14 augustus 2018 - Tanja Achten

Een aangename wandeling die we gecombineerd hebben met onze hobby Geocaching . Mss nog een tip voor jullie site! Grt tanja

- 6 augustus 2018 - Corné

Prima stadswandeling, maar ik zou het heel fijn vinden als deze ook in een formaat wordt aangeboden dat geschikt is voor de telefoon.

- 20 juli 2018 - Lieve Verreycken

Samen met vrienden hebben we super genoten van de wandeling in Namen . We vonden niet alleen de mooiste monumenten op onze weg maar ook nog een prima aanwijzing voor het leukste terrasje. Dank!

 

Gratis stadswandeling Namen downloaden

Download reisgids Ardennen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?