FB

Ervaringen "Stadswandeling Brussel: van Manneke Pis tot Jeanneke Pis"

1097 ervaringen

- 6 januari 2021 - De Swert Dirk

Dik in orde

- 6 januari 2021 - ANN ARDEEL

wandeling gedaan op 3/1/21. Is perfect uitgelegd. Een aanrader voor wie de belangrijkste bezienswaardigheden wil ontdekken in Brussel.

- 2 januari 2021 - Dutoit Geert

Super mooie wandeling om veel te ontdekken van de mooie gebouwen-kerken- parken. Alleen vonden we manneke pis niet in een passend pakje ! had een korte broek en polo aan in December!

- 22 december 2020 - Lieven

Goed uitgewerkte wandelingen met praktische en historische info

- 11 december 2020 - johan C

Heel leuke en afwisselende wandeling die langs alle bijzondere plaatsen brengt. Echt een aanrader zelfs ook in deze Covid-19 tijden !! Je bent buiten in open lucht, bent in beweging en wordt bediend met mooie gebouwen, parken en bijzondere plekjes. Doen !!

- 7 december 2020 - Hugo Beckers

Prima circuit, alleen achteruitgang central station niet zo duidelijk

- 1 december 2020 - Eric Vienne

Mooie wandeling, vooral het eerste deel door een deel van minder gekend Brussel (o.a. Marollen). Op een zonnige novemberdag picknick aan de Hallepoort was ook eens iets anders. Een bezoek aan de kerk op de Zavel was ook een opsteker. Ondanks coronabeperkingen zeker de moeite.

- 25 november 2020 - Gentil Wegsteen

Op zaterdag 14 november samen met mijn vrouw de wandeling gemaakt. Door de corona geen horeca en musea open. Picknick meegenomen. Start in Brussel-Centraal met WC-bezoek. Middagmaal op bank aan Hallepoort. Heel beperkte toilet-accomodatie in Warandepark. Zeer mooie tocht, goede wegbeschrijving. De beschrijving van de bezienswaardigheden is weliswaar beperkt maar waardevol. Het kaartmateriaal heb ik samen met de wegbeschrijving gebruikt om een gpx-file te maken van de tocht. Dit heb ik uiteraard vooraf gedaan omdat het kaartmateriaal op de smartphone gebruiksvriendelijker is dan de gedrukte plannetjes. Besluit: Een aanrader zelfs in corona-tijden

- 2 november 2020 - Marcel

Een duidelijke en praktische gids.

- 20 oktober 2020 - Kelly Vanpoucke

Zeer goede stadswandeling . Wandelen door het historische stadscentra en langs groene en culturele hotspots van Brussel. Sterk aan te bevelen.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?