Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Stripwandeling Brussel: langs stripmuren en striphelden"

31 ervaringen

- 7 september 2021 - Hugo Geerts

Duidelijke reisgids met leuke nieuwtjes en goede tips.

- 19 augustus 2021 - Hugo Keunen

Heel leuke wandeling. Mooie stripwanden. Een mooie samenvatting van het strip-universum. Telkens mooi geïntegreerd in de omgeving.

- 15 augustus 2021 - Petra Vancoillie

We deden uiteindelijk de stadswandeling in Brussel, maar ook deze was weer fantastisch!

- 8 juli 2021 - luc bonte

Bijzonder leuk en aangenaam. Je wandelt door de stad op eigen ritme en komt op plaatjes waar je anders nooit zou komen. Een echte aanrader ook als strips je minder interesseren!!!

- 2 juni 2021 - Lily Van der Auwera

Website zeker om te ontdekken!! Als teamuitje, hebben wij de wandeling langs de stripmuren gedaan. De uitleg was zeer duidelijk met mooie foto's. We hebben Brussel op een andere manier leren kennen. De andere wandelingen gaan we ook zeker eens uitproberen.

- 4 mei 2021 - Verschatse Vincent

Bedankt voor de stadsgids, hebben Brussel op een andere manier ontdekt!

- 12 maart 2021 - Jenny De Roose

Ik heb deze wandeling nog niet gedaan, maar wel wandeling 1 in centrum van Brussel. Was schitterend. Heb de kaart goed kunnen volgen, bij een paar uitzonderingjes. Bedankt ervoor.

- 14 februari 2021 - Dirk Peeters

Verrassend mooie wandeling door Brussel. Alhoewel ik grafitti meestal met vandalisme associeer, gaf deze wandeling met goede uitleg ons een heel ander beeld over deze manier van kunst uitoefenen. Aanrader.

- 10 februari 2021 - Christel Van de Voorde

Wij deden deze stripwandeling met onze 2 dochters van 21 en 22 jaar die een fysieke beperking hebben. Leuke route maar... niet aan te raden voor mensen in een rolstoel. De overgang van voetpad naar voetpad was heel dikwijls 15cm hoog wat niet mogelijk was met de electrische rolstoel. Dan maar verder gaan op de rijweg, maar dit zijn heel dikwijls kasseien dus ook niet handig. Ondanks deze moeilijkheden probeerden we er van te genieten en hebben we toch fijne foto's kunnen nemen.

- 12 januari 2021 - marc loyson

Interessante info op site.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?