FB

Ervaringen "Wandeling Avignon, vanaf het Palais des Papes + kaart"

53 ervaringen

- 8 mei 2018 - Denys rita

Heel wat aan had vooral over de gratis parking en gratis bus naar centrum Avignon heel goed

- 12 februari 2018 - Gert

Praktische gids. Aanrader! Nadien nog doorkleine (voornamelijk) autovrije winkelstraatjes gewandeld in het oude centrum. Met een hond kan je wel niet in het park met uitzicht op Ventoux.

- 3 januari 2018 - engelen

Een mooie wandeling langs alle belangrijke bezienswaardigheden.De tip over de parkeerplaats met gratis shuttlebus is een aanrader,zeer gemakkelijk en geen stress om een parkeerplaats te vinden.

- 27 oktober 2017 - Hanne

Mooie wandeling langs al de belangrijke bezienswaardigheden van avignon. Wel op het einde een zone met extreem veel trappen naar rocher des doms, die niet toegankelijk zijn met buggy, wat wel jammer was, wisten we ook niet op voorhand. Verder zeker een aanrader om een mooi overzicht van avignon te krijgen.

- 23 september 2017 - Robert, 23/09/2017

Zeer mooie wandeling langs de voornaamste bezienswaardigheden . Zeer goede handleiding samen met de GPS Track de ideale gids. De parking op ile piot voldoende ruimte en op loopafstand van centrum. Zeer goed gelegen en gratis doch heeft mijn geparkeerde auto daar schade opgelopen door andere auto die weggereden is zonder zich op een of andere wijze te identificeren.

- 15 augustus 2017 - Astrid

Leuke wandeling met alle bezienswaardigheden van Avignon. Beschrijving is duidelijk. De tip over de parkeerplaats met shuttlebus is echt top!

- 31 juli 2017 - steven vroman

De gratis parking met shuttlebus is perfect. in Juli is er de hele maand straattheather veel te beleven mooie stad de moeite waard

- 30 juli 2017 - Jan Ver Eecke

De grote parking aan de rand van Avignon en de gratis shuttlebus naar het centrum zijn perfect. Dank zij de goed uitgestippelde en beschreven wandeling kan men een ganse dag vullen in deze mooie stad. Een aanrader. Nog even opmerken dat honden NIET toegelaten zijn op de rots.

- 16 juni 2017 - Linda S.

Leuke, duidelijke stadswandeling waarbij alle interessante bezienswaardigheden aanbod komen. Een absolute aanrader.

- 10 oktober 2016 - Johnny

De grote parking aan de rand van Avignon en de gratis shuttlebus naar het centrum zijn perfect. Dank zij de goed uitgestippelde en beschreven wandeling kan men een ganse dag vullen in deze mooie stad. Palais des Papes is indrukwekkend. Een aanrader.

Rondreis met verblijf in charmante 'mas' incl. ontbijtbuffet

Provence 8 d. rondreis met eigen wagen

De échte Provence zien en ondergaan. Je verblijft op drie locaties, telkens nabij Gordes, Les Baux en Vaison-la-Romaine. Inclusief ontbijtbuffet, een wijndegustatie, fietshuur e-bike 1 dag en 3 toegangen. Per kamers is er ook een Capitool reisgids Frankrijk.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?