Koop de volledige reisgids voor € 10

De rondreis is onderdeel van de volledige reisgids

Ervaringen "Roadtrip Montenegro, autoroute langs de hoogtepunten"

13 ervaringen

- 24 oktober 2023 - Wendi

Ik ben erg blij met de informatie en heeft geholpen om een mooie route uit te stippelen voor aankomende zomer.

- 3 augustus 2023 - Haelterman

Leuke en aangename gids met veel tips en wetenswaardigheden! Ideaal om voor de eerste maal Montenegro te verkennen. Een aanrader voor elke reiziger die wil kennismaken met de lokale leef- en eetgewoonten van de Montenegrijnen. Vriendelijk en gastvrije bevolking die trots zijn op hun prachtig land en cultuur en tradities!

- 11 juli 2023 - Jeroen

Wij zijn net terug van een rondreis door Montenegro, Bosnie & Herzegovina en zuid-Kroatie. Montenegro is een geweldig mooi land en heel goed bereisbaar. De afstand zijn kort, maar je rijdt ook niet hard en bent dus toch nog wel wat tijd kwijt. De rit door Durmitor vond ik zelf het mooiste en ook de brug over de Tara is imposant. Maar natuurlijk is de rit naar Lovcen ook fantastisch, vooral het uitzicht. Qua steden is de oude stad van Kotor en Budva erg mooi en gezellig. Budva is trouwens de place to be voor uitgaan (overdag Beach Ploce). Wil je iets meer chique ga dan naar Porto Montenegro bij Tivat. Wij hadden het geluk om de pelikanen te zien bij Shkadar lake, maar als het meer op zich is ook erg mooi. Dan heb je natuurlijk nog Sveti Stefan dat iedereen wil zien. Helaas kan je er niet op, maar het strand ligt ook prima (wel duur daar). Kortom een land dat veel afwisseling in één vakantie kan bieden. Zelf nog meer als je uitstapjes naar Mostar en/of Sarajevo inpland. Tip: grens tussen Kroatie en Montenegro duurde een uur en dat is geen uitzondering.

- 30 juni 2023 - Marina Rademakers

We kijken er heel erg naar uit om dit land te gaan ontdekken. Heel erg nieuwsgierig gemaakt door je mooie en spectaculaire bezienswaardigheden.

- 21 juni 2023 - Carlier Serge

Degelijke gids die je doorheen dit kleine land leidt. Leest ook aangenaam en heeft het gepaste formaat om in de zijzak van he shorts te steken. Mag wel nog meer waarschuwen dat ja als gelegenheidsautomobilist daar op de secundaire wegen - vb de R14 tussen Zabljac en Cetinje - dubbel op je hoede moet zijn : locals gaan er van uit dat er wel geen tegenligger zal komen en rotsen aan de ene & de dieperik aan de andere kant is het constant alert zijn alom !

- 8 juli 2022 - Freddy Mutsaert

Toffe gids , hebben er veel plaatsen uit gehaald om te bezoeken . Wij zijn vooral genieters van dorpjes aan een haven met gezellige restaurants en bars .

- 14 september 2020 - Veronique Parton

Er mogen van mij meer foto's, minstens 1 foto per item dat besproken wordt.

- 29 februari 2020 - Marijke Van Coile

Heel fijne gids om je reis te plannen naar Montenegro (ook de links naar hotels en meer informatie zijn heel goed)

- 27 januari 2020 - Pieter Velghe

Zeer duidelijk uitgelegd wat er allemaal te bekijken is.

- 5 november 2019 - Carine

Zoals steeds een compacte gids vol tips.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?