Ervaringen "Rondreis Albanië: 14 dagen langs alle highlights van het land"

20 ervaringen

- 10 maart 2023 - Anja Monten

Super fijne gids! Overzichtelijk en goeie tips om mn eigen roadtripje uit te stippelen. Dank je wel voor jullie reisgids! 🙏 Grtjs Anja

- 26 februari 2023 - hans

leuke gids,uitgebreidt enduidelijk

- 3 februari 2023 - Fred

Het is een prima reisverslag omdat je reis door het hele land gaat . Bergen, natuur, cultuur en kust geven een goed overzicht van Albanie .

- 1 februari 2023 - Gera Biemans

Heel blij met de reisgids voor Albanië. Had al heel veel zin om naar een vrij onbekend land te gaan, maar met deze reisgids kan ik dubbel zoveel genieten! (Wij dus)❤️👍

- 16 januari 2023 - Monique

De reisgids heeft ons geholpen om onze eigen reis samen te stellen. De gids geeft goede tips. Ik mis soms nog wat concrete adressen. Wat kan je waar doen en wat is dan het adres. Maar we komen er wel uit als we in Albanië zijn.

- 22 oktober 2022 - Luk

Zeer degelijke info over het land Albanië en de belangrijkste steden en bezienswaardigheden. De reisgids zal goed van pas komen tijdens onze rondreis in het voorjaar 2023.

- 26 augustus 2022 - Marga

Op weg naar Griekenland met de camperbus, door Albanië, dankzij de gids Shkodër gevonden, met prachtige tips. We gaan daar zeker een paar dagen op een camping staan. Wat een leuke en handige reisgids.

- 3 augustus 2022 - Van Beversluys Linda

Top

- 31 mei 2022 - ton onstenk

Ik heb hier zo van genoten en zoveel inspiratie heb gekregen, dat ik deze reis eind augustus ga maken. Alles is inmiddels geboekt. Bedankt!

- 5 april 2022 - Dick

Wij hebben vanaf Griekenland langs de kust van Albanië gereden richting Kroatië gereden. Dit is ook een hele mooie tocht en ook op diverse plaatsen vrij kunnen staan zonder problemen.

Gratis reisgids Albanië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?