FB

Ervaringen "Fietsroute Westhoek: Beauvoorde tot Lo-Reninge"

44 ervaringen

- 5 juli 2017 - Vanbavinckhove Michel

rustigige route , zeer mooi . Zeker een aanrader

- 18 augustus 2016 - Marleen

we zijn vertrokken aan het kasteel van Beauvoorde, hier is ook parking voorzien om de wagen achter te laten (handig). We hebben prachtige landschappen gezien, de ambacht van de landbouwers is hier nooit ver weg... Lekker biertje en Lunch in "De Leute" kan ik zeker aanraden!

- 15 juni 2016 - Ria

We zijn vertrokken vanuit de mooie en zeker aan te raden "B&B De Meidoorn" en het was een prachtige,rustige en zeker te herhalen fietsroute. Het was genieten !!!

- 28 juli 2015 - Brigitte

Eerste keer dat ik deelgenomen heb aan zo'n fietsroute. Mijn vriendin had er wel al ervaring mee en heeft mij overtuigd om eens mee te doen. ZEKER DOEN. Het was echt aangenaam en zeker voor herhaling vatbaar. Rustige en mooie wegen om te fietsen en hele mooi plekjes te ontdekken in de Westhoek

- 28 juni 2015 - laveyne lieven

zeer mooie prachtige fietsroute mijn vriendin en ik hebben er van genoten en zeker voor herhaling vatbaar. de wegen waren zeer goed berijdbaar de mooie natuur en de stilte , zalig een echte aanrader. met vriendelijke groeten laveyne lieven.

- 20 juni 2015 - Dirk Fonteyne

Knooppunten route gestart in Pollinkhove nabij de kerk, kp 76, via 55 naar fort em, Alveringem, vinkem, wulveringem, Houtem, izenberghe,gyverinkhove, zo terug naar pollinkhove, 37km, met heel veel mogelijkheden voor een stop, wanneer je op het einde van de route een eindje uitwijkt, richting Fintele, kun je in de Hooipiette, nog een lekkere dame Blanche of een goeie trappist nuttigen, zeer rustige route, een aanrader!

- 20 juni 2015 - vandeputte rosanne,ameel guido

een prachtige route zekerlijk goede afwisseling, rustig, en mogelijk om nu en dan eens te verposen we zijn zeer tevreden en zullen het zekerlijk eens herdoen we hebben ook genoten van ons zijspronske naar de de hooipiete, de paling was er super en de beeldjes van moniek vos in beauvoorde zijn prachtig er was enorm veel te beleven

- 10 november 2014 - Patrick A

Prachtige fietsroute en met mooi weer een aanrader. Vertrokken met aan het kasteel van Beauvoorde met de bedoeling om het te bezoeken na de tocht. Helaas onderweg dikwijls blijven "hangen" om te genieten van de mooie plekjes dus kasteel gesloten bij terugkomst. Bij veel wind is het wel stevig trappen, een aanrader voor een dagje in de westhoek.

- 5 november 2014 - Jan en Kristien

We hebben de fietsroute gestart op knooppunt76 in Pollinkhove en rond 13 uur waren we in Alveringem waar we gegeten hebben in Tapa Tapa (achter de kerk, niet zichtbaar langs de route : een echte aanrader !Lekker,origineel concept, vriendelijk personeel.De fietsroute Westhoe is een mooie route, wij kozen een dag uit met veel wind, het was hard trappen midden het polderland, de afstand is goed doenbaar, zelfs met een eetstop.

- 14 oktober 2014 - joris langouche

prachtige route om eens volledig tot rust te komen, genieten van de rust en de natuur, en hier en daar een terrasje meepakken - brouwhuis, kasteel van beauvoorde, destrooper... stuk voor stuk plekjes om van te genieten - deze route blijft in mijn mapje zitten en kom er nog vaak naar terug

Gratis fietsroute Westhoek downloaden

Download autoroute Westhoek

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?