FB

Ervaringen "Fietsroute Westhoek: Beauvoorde tot Lo-Reninge"

48 ervaringen

- 17 april 2019 - leo niewold

Zeer mooie fietsroute! Bezoekerscentrum De Strooper is een aanrader!

- 11 februari 2019 - Dirk steenacker

Een zeer mooie route.

- 28 augustus 2018 - Frans Schooreel

Prima

- 27 augustus 2018 - dirk tetaert

Een aanrader mooie route met regelmatig stopplaatsen waar je iest kan eten of drinken...goeie verharde wegen en goeie weg bewijzering en veel te bezoeken voor wie geintresseerd.We hebber er van genoten jammer dat het weer niet zo goed was doen!!!

- 5 juli 2017 - Vanbavinckhove Michel

rustigige route , zeer mooi . Zeker een aanrader

- 18 augustus 2016 - Marleen

we zijn vertrokken aan het kasteel van Beauvoorde, hier is ook parking voorzien om de wagen achter te laten (handig). We hebben prachtige landschappen gezien, de ambacht van de landbouwers is hier nooit ver weg... Lekker biertje en Lunch in "De Leute" kan ik zeker aanraden!

- 15 juni 2016 - Ria

We zijn vertrokken vanuit de mooie en zeker aan te raden "B&B De Meidoorn" en het was een prachtige,rustige en zeker te herhalen fietsroute. Het was genieten !!!

- 28 juli 2015 - Brigitte

Eerste keer dat ik deelgenomen heb aan zo'n fietsroute. Mijn vriendin had er wel al ervaring mee en heeft mij overtuigd om eens mee te doen. ZEKER DOEN. Het was echt aangenaam en zeker voor herhaling vatbaar. Rustige en mooie wegen om te fietsen en hele mooi plekjes te ontdekken in de Westhoek

- 28 juni 2015 - laveyne lieven

zeer mooie prachtige fietsroute mijn vriendin en ik hebben er van genoten en zeker voor herhaling vatbaar. de wegen waren zeer goed berijdbaar de mooie natuur en de stilte , zalig een echte aanrader. met vriendelijke groeten laveyne lieven.

- 20 juni 2015 - Dirk Fonteyne

Knooppunten route gestart in Pollinkhove nabij de kerk, kp 76, via 55 naar fort em, Alveringem, vinkem, wulveringem, Houtem, izenberghe,gyverinkhove, zo terug naar pollinkhove, 37km, met heel veel mogelijkheden voor een stop, wanneer je op het einde van de route een eindje uitwijkt, richting Fintele, kun je in de Hooipiette, nog een lekkere dame Blanche of een goeie trappist nuttigen, zeer rustige route, een aanrader!

Gratis fietsroute Westhoek downloaden

Download autoroute Westhoek

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?