FB

Ervaringen "Fietsroute Westhoek: Beauvoorde tot Lo-Reninge"

46 ervaringen

- 28 augustus 2018 - Frans Schooreel

Prima

- 27 augustus 2018 - dirk tetaert

Een aanrader mooie route met regelmatig stopplaatsen waar je iest kan eten of drinken...goeie verharde wegen en goeie weg bewijzering en veel te bezoeken voor wie geintresseerd.We hebber er van genoten jammer dat het weer niet zo goed was doen!!!

- 5 juli 2017 - Vanbavinckhove Michel

rustigige route , zeer mooi . Zeker een aanrader

- 18 augustus 2016 - Marleen

we zijn vertrokken aan het kasteel van Beauvoorde, hier is ook parking voorzien om de wagen achter te laten (handig). We hebben prachtige landschappen gezien, de ambacht van de landbouwers is hier nooit ver weg... Lekker biertje en Lunch in "De Leute" kan ik zeker aanraden!

- 15 juni 2016 - Ria

We zijn vertrokken vanuit de mooie en zeker aan te raden "B&B De Meidoorn" en het was een prachtige,rustige en zeker te herhalen fietsroute. Het was genieten !!!

- 28 juli 2015 - Brigitte

Eerste keer dat ik deelgenomen heb aan zo'n fietsroute. Mijn vriendin had er wel al ervaring mee en heeft mij overtuigd om eens mee te doen. ZEKER DOEN. Het was echt aangenaam en zeker voor herhaling vatbaar. Rustige en mooie wegen om te fietsen en hele mooi plekjes te ontdekken in de Westhoek

- 28 juni 2015 - laveyne lieven

zeer mooie prachtige fietsroute mijn vriendin en ik hebben er van genoten en zeker voor herhaling vatbaar. de wegen waren zeer goed berijdbaar de mooie natuur en de stilte , zalig een echte aanrader. met vriendelijke groeten laveyne lieven.

- 20 juni 2015 - Dirk Fonteyne

Knooppunten route gestart in Pollinkhove nabij de kerk, kp 76, via 55 naar fort em, Alveringem, vinkem, wulveringem, Houtem, izenberghe,gyverinkhove, zo terug naar pollinkhove, 37km, met heel veel mogelijkheden voor een stop, wanneer je op het einde van de route een eindje uitwijkt, richting Fintele, kun je in de Hooipiette, nog een lekkere dame Blanche of een goeie trappist nuttigen, zeer rustige route, een aanrader!

- 20 juni 2015 - vandeputte rosanne,ameel guido

een prachtige route zekerlijk goede afwisseling, rustig, en mogelijk om nu en dan eens te verposen we zijn zeer tevreden en zullen het zekerlijk eens herdoen we hebben ook genoten van ons zijspronske naar de de hooipiete, de paling was er super en de beeldjes van moniek vos in beauvoorde zijn prachtig er was enorm veel te beleven

- 10 november 2014 - Patrick A

Prachtige fietsroute en met mooi weer een aanrader. Vertrokken met aan het kasteel van Beauvoorde met de bedoeling om het te bezoeken na de tocht. Helaas onderweg dikwijls blijven "hangen" om te genieten van de mooie plekjes dus kasteel gesloten bij terugkomst. Bij veel wind is het wel stevig trappen, een aanrader voor een dagje in de westhoek.

Gratis fietsroute Westhoek downloaden

Download autoroute Westhoek

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?