Ervaringen "Ronse fietsroute door de Vlaamse Ardennen met e-bike"

32 ervaringen

- 28 november 2020 - Yves Vermeulen

Heel interessante kaartjes met route er op vermeld. Datje kan vinden het boekje Aanrader

- 16 november 2020 - isabel therssen

leuke routes :)

- 15 oktober 2020 - Michel MAHIEU

Wij reden de e-bike route in route in Ronse. Prachtig, fantastische mooie route langs vergeten wegen en dorpen.

- 13 oktober 2020 - Caers.ria

Afgelopen weekend prachtige fietstocht gemaakt vanaf Ronde naar het muziekbos en zijn omgeving. Prachtige vergezichten en een erg mooie startplaats : Marie -Louise. Mooie zaak ook om nadien een lekker streekbiertje te drinken. 😉👌

- 3 augustus 2020 - Piet Hemeryck

In enkele muisklikken en hele verzorgde nuttige bundel ter beschikking van interessant te ontdekken hoekjes in de Vlaamse Ardennen. knap. Nadeel: we hebben nog wat extra weken verlof nodig om alles te kunnen zien ;-) Zeer nuttig.

- 2 augustus 2020 - Hendrik Van den Berghe

Prachtige omgeving om te fietsen, wandelen en iets te nuttigen. Voor ieders wat wils, je hoeft niet naar het buitenland te gaan. Mat ander woorden een aanrader. Groetjes rikky.

- 28 juli 2020 - welvaert

Het was gewoon een super uitgestippelde routelus waar alleen genieten mogelijk was...mogen er meer komen een enthousiaste favoriet hildegarde

- 28 maart 2020 - Jan Rymenams

Prima starter om een streek te verkennen. De route is goed gestructureerd (kaart, knooppunten, afstanden, moeilijkheidsgraad, ..) en is gemakkelijk te volgen. Voor mij hoeven de details in de routeaanduiding niet zozeer, maar ik begrijp best dat dit voor gebruikers die minder handig met kaart of gps omspringen, nuttig is. Er is trouwens moeite gedaan om de wegaanduidingen niet te saai te beschrijven. De bezienswaardigheden zijn goed geduid en voor iemand die meer wenst te weten, is er vaak wel een weblink aanwezig. De foto's geven een prima beeld van wat je kan verwachten. Horeca is eerder beperkt aangegeven, maar lijken me wel in functie van de route goed gekozen. Zoals daarnet reeds gezegd: een prima starter en met een beetje creativiteit heb je hier alles om de route een persoonlijke toets geven en volop te genieten.

- 21 december 2019 - Kristine

Heel snelle en duidelijke info ivm de routes!

- 8 september 2019 - marleen verzele

fantastische route! perfect haalbaar met e-bike. we maken dikwijls gebruik van de fietsroutes.

Aanrader: B&B La Petite Bruyere De Renaix in Ronse

Aanrader: B&B La Petite Bruyere De Renaix in Ronse

Deze B&B ligt op zo'n 3 km van het centrum en is rustig gelegen. Volledig uitgeruste kamers, een binnenzwembad en huurfietsen beschikbaar. 's Morgens een uitgebreid ontbijt. Gratis parkeren en WiFi.

Gratis fietsroute Ronse downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?