Autoroute Provence: van St.-Rémy-de-Provence naar Avignon, Camargue, Arles of Nîmes downloaden

Provence rondreis 8 dagen

Provence rondreis 8 dagen

Provence rondreis 8 dagen
Deze route doorheen de Provence vertrekt vanuit één centraal punt: Mouriès aan de voet van de prachtige Alpilles, ten zuiden van Saint-Rémy-de-Provence. Van hieruit vertrekken dan de routes doorheen het Provençaalse landschap, steden en dorpen. Deze rondrit bevat: een autoroute in de Vaucluse en een autoroute in de Camargue. Daarnaast zijn er ook drie stadswandelingen met kaart in Avignon, Nîmes en Arles. We bezoeken ook Les Baux-de-Provence, Gordes, Senanque, Fontvieille en nog veel meer.

GPS-tracks Provence: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-tracks. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks).

Gids downloaden 

Nog meer in de complete reisgids Provence
Ontdek de Provence via 3 uitgewerkte stadswandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. De autoroutes in Les Alpilles en de Camargue maken deze reisgids compleet.
Koop de volledige reisgids voor € 7,50

De volledige reisgids gratis bij reservatie van een weekendje op Euroreizen.be.

 

Informatie

  • Afstand: ca. 700 km 
  • Vertrekplaats:  ten zuiden van St.-Rémy-de-Provence
  • Aard: 8-daagse autorondrit
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Meer informatie in het downloaddossier
  • Al onze routes in de Provence 


Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (71)

 
Tour , 29/10/2017

We gaan er komende zomer gebruik van maken en het ziet er mooi en overzichtelijk uit.Met een aanpassing van ons te rijden route natuurlijk. Wij zijn er blij mee. Bedankt...

Tour , 5/09/2017

Vertrekken toekomende week en zullen de reisroute gebruiken, met kleine aanpassingen, zo als we altijd doen met uw reisroutes die altijd fantastisch zijn. Nooit teleurgesteld met reisroute en een zeer goede leidraad. Dank u Mimi

Tour , 15/08/2017

Prima verzorgde informatie die heel goed van pas gekomen is tijdens onze vakantie in de Provence. Stadswandelingen waren zeer de moeite waard en de informatie, ook rondom het parkeren e.d., klopte uitstekend. Ook handige kaartjes van de steden! Wij kunnen de informatie en de route van hart aanbevelen!

Tour , 23/01/2017

We gaan er deze zomer zeker gebruik van maken,en het ziet er zeer mooi en overzichtelijk uit.Doe zo verder zou ik zeggen. Bedankt.

Tour , 14/10/2016

Een aangename ervaring met reisroute.be, wij gebruiken de route en passen die aan volgens hetgeen wij willen bezoeken, we reizen nochtans met de mobilhome maar kunnen de reisweg zeer goed gebruiken, en jullie geven ons zeer goede tips, dank u

 

Download en print

Foto's (15)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen