Waar overnachten in de Provence? 10 x goedkoop tot luxe (update 2024)

Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Waar overnachten in de Provence? 10 x goedkoop tot luxe (update 2024)

2 april 2024 in Provence0 reacties

Tijdens je bezoek aan de charmante regio Provence heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in de Provence!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. B&B Les Carmes & Spa (Le Thor)

Duik in het mooiste deel van de Provence in het hart van een 14e-eeuwse priorij, halverwege tussen het hotel en het pension voor een uniek en ontspannen verblijf.

Le Domaine des Carmes & Spa, gelegen op anderhalve hectare met weelderige tuinen met zwembad, spa en terras, is het ideale hotel dicht bij 'Isle sur la Sorgue' om te ontsnappen aan het hectische dagelijkse leven. Meer info en boeken.

  1. Hôtel Le Royal Promenade des Anglais (Nice)

Hôtel Le Royal Promenade des Anglais ligt aan de prestigieuze Promenade des Anglais in Nice. De accommodatie is gevestigd in een historisch gebouw en de ruime kamers zijn klassiek ingericht. Sommige kamers hebben ook een balkon met uitzicht op zee! Hotel Le Royal is de perfecte uitvalsbasis om de Franse Rivièra te verkennen en de rijke cultuur en geschiedenis van de regio te ontdekken. Meer info en boeken.

  1. Le Rocher - Deluxe guest-house DGH (Marseille)

Overnacht in het gezellige gasthuis van Le Rocher - Deluxe guest-house DGH. Het gasthuis biedt een gemeenschappelijke lounge, tuin en keuken. La Corniche is een geweldige keuze als je geïnteresseerd bent in stranden, musea en landschap. In de omgeving kan je onder andere snorkelen, vissen en fietsen. Meer info en boeken.

  1. Hotel Le Grimaldi by Happyculture (Nice)

Le Grimaldi ligt in het hart van Nice. Grimaldi wordt gekenmerkt door een warme sfeer die wordt gedomineerd door een kleurrijke en bloemrijke omgeving. De setting is uniek: een authentieke smaak van luxe in de geest van de Côte d’Azur voor sensationele momenten van rust en ontspanning! Het hotel is ook ideaal gelegen op zo'n 15 minuten wandelen van de bloemenmarkt Cours Saleya en op 450 meter van het strand en de Promenade des Anglais. Meer info en boeken.

  1. Hôtel de France (Aix-en-Provence)

In het hart van de oude stad Aix, op een steenworp afstand van Cours Mirabeau en op slechts 50 meter van de beroemde Fontaine de la Rotonde ligt Hôtel de France. Alle kamers van het hotel zijn smaakvol en elegant ingericht en ontworpen om van uw momenten van ontspanning in uw kamer een echte oase van rust te maken! Een uitstekende uitvalsbasis om Aix-en-Provence te verkennen: het treinstation ligt namelijk op enkele 10 minuten lopen van het hotel. Meer info en boeken.

  1. Golden Tulip Marseille Euromed (Marseille)

Beleef de Golden Tulip Marseille Euromed ervaring! Verblijf in een modern 4 * hotel en geniet van de culinaire mediterrane gerechten die je in het restaurant La Table voorgeschoteld krijgt! Het hotel is gevestigd in het hart van de nieuwe wijk La Joliette, vlakbij de Oude Haven en de Panier, winkelcentra en cruises. Meer info en boeken.

  1. Domaine des Peyre (Robion en Luberon)

Tussen de wijngaarden en olijfboomgaarden met utizicht op de Luberon, vind je de 18e-eeuwse boerderij verbouwd tot vijf charmante appartementen. Het Domaines des Pyres, biedt stijlvolle accommodaties met antiek meubilair en hedendaagse kunst voor perfect comfort met lounge. Ideaal voor wie graag door de Provence wil slenteren met elke dag een andere bestemming.

Bij terugkomst van een wandeling, een duik in het zwembad, een proeverij van de wijnen van het landgoed in de kelder, een uitstapje naar de boerenmarkten om de lokale producten te proeven, een picknick op de heuvel in de midden tussen de wijngaarden. Meer info en boeken.

  1. Mas des Romarins, The Originals Relais (Gordes)

Eén van onze topaanbevelingen in Gordes, is het Mas des Romarins, The Originals Relais in de regio Provence-Alpes-Côte d'Azur. Het karakteristieke uit het begin van de 19e eeuw, herbergt een driesterrenhotel met charmant comfort. In deze uitzonderlijke omgeving in het hart van de Provence wandelt u binnen enkele minuten naar het centrum van Gordes, dat tot de mooiste dorpen van Frankrijk behoort. Meer info en boeken.

  1. Appartement de Charme - Parc du Luberon (Cadenet)

Appartement de Charme - Parc du Luberon ligt in Cadenet. Het appartement biedt een aangenaam uitzicht over de stad en ligt op zo'n 21 km van Apt.

Er zijn twee slaapkamers, een ruime keuken, een zithoek en een badkamer mét douche. Het appartement is voorzien van alle comfort dat je nodig hebt. Meer info en boeken.

  1. Terres en Provence (Venasque)

Terres en Provence, een charmant vakantiehuis ter hoogte van Venasque. De vakantiehuizen zijn ruim en modern ingericht en zijn voorzien van alle nodige faciliteiten. Het huis is gelegen op een bevoorrechte locatie waar je kan genieten van uw verblijf in de omgeving. In de omgeving zijn er tal van activiteiten, zoals watersporten, mountainbiken, bergbeklimmen, vissen, tennis, fietsen, skiën, wandelen, jagen en paardrijden. Voor iedereen wat wils dus! Meer info en boeken.

  1. Met onze reisgids mis je niets tijdens je reis in de Provence

Herkenbaar: je wilt er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Provence? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Provence met alle belangrijke bezienswaardigheden in de regio (+ GPS coördinaten). Graag eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Provence.

Provence

Gratis reisgids Provence downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?