Waar overnachten in Servië 2024? 10 x hotels en pensions van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Servië 2024? 10 x hotels en pensions van goedkoop tot luxe

18 oktober 2023 in Servië0 reacties

Tijdens je vakantie in Servië natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Servië.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. ArkaBarka Floating Rooms and Hostel (Belgrado)

Geen leuker verblijf in Novi Beograd (het nieuwe deel van Belgrado) dan het ArkaBarka Floating Rooms and Hostel! Deze kleurrijke accommodatie ligt aan de oevers van de Donau rivier en beschikt over (budget)kamers en appartementen met unieke handgeschilderde muren. Verder is er een barbecue aanwezig, kan je fietsen huren en heb je een prachtig panoramisch uitzicht op de rivier. Meer info en boeken.

  1. Mama Shelter Belgrade (Belgrado)

Mama Shelter Belgrade ligt aan de Knez Mihailova-straat, op 5 minuten wandelen van het plein Trg Republike. De accommodatie is gunstig gelegen in het winkelcentrum Rajiceva en biedt kleurrijke en stijlvolle geluidsdichte kamers waarvan sommige een gemeubileerd terras hebben. Het viersterrenhotel beschikt over een eigen restaurant en iedere ochtend wordt er een royaal ontbijtbuffet verzorgd. Meer info en boeken.

  1. Hotel Vojvodina (Novi Sad)

Hotel Vojvodina is het oudste hotel in Novi Sad, gebouwd in 1854 en gelegen in het centrum van de stad. Het driesterrenhotel beschikt over zowel eenvoudig ingerichte kamers als appartementen. Bij mooi weer kan je genieten van lekkere Servische gerechten in het restaurant of in de tuin van het hotel. Meer info en boeken.

  1. Hotel Pupin (Novi Sad)

Hotel Pupin Novi Sad ligt in het centrum van Novi Sad, in de buurt van het winkelcentrum Promenada en het Servische Nationaal Theater. Het boetiekhotel beschikt over ruime kamers met een elegant interieur en voorzien van alle luxe en comfort. 's Ochtends geniet je van een heerlijk ontbijt met zelfgemaakte gebakjes en 's avonds kan je heerlijk dineren. Het hotel heeft namelijk twee eersteklas restaurants; het alom bekende restaurant Zak en restaurant Kalem. Meer info en boeken.

  1. Apartments Milev (Mokra Gora)

Apartments Milev is gevestigd in Mokra Gora en biedt gezellig, ingerichte appartementen voorzien van alle luxe en comfort. Ieder appartement beschikt over een compleet ingerichte keuken met oven en koelkast, een eigen badkamer uitgerust met douche of bad een huiselijke ingerichte woonkamer. Vanop het balkon of terras heb je een prachtig uitzicht op de rivier en de bergen en bij mooi weer heb je de mogelijkheid om te barbecuën. Meer info en boeken.

  1. The Crown Lodge (Zlatibor)

The Crown Lodge biedt een oase van rust in het mooiste deel van Zlatibor, een van de populairste toeristische bestemmingen in Servië. De accommodatie ligt in het dorpje Gajevi op 5 km van het Zlatibor-meer. Deze knusse lodge is voorzien van alle moderne faciliteiten, een woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en een eigen badkamer. De grootste troeven van deze accommodatie? Het fantastische uitzicht op de weilanden van Zlatibor, de toegang tot een sauna en hot tub en een barbecue op het terrein. Meer info en boeken.

  1. Ambasador Hotel (Niš)

Het Ambasador Hotel ligt op een steenworp afstand van het Koning Milan-plein in Niš en biedt moderne accommodatie voorzien van alle luxe en comfort. Er is ook een fitnesscentrum, een spacentrum en een restaurant aanwezig. Meer info en boeken.

  1. Hotel Forum Garni (Subotica)

Artist Hotel, verscholen in een rustige straat in het stadscentrum van Subotica, biedt 4-sterrenaccommodatie in een oud gerestaureerd gebouw. Het hotel werd ontworpen door Reichl Ferenc, een beroemde architect, kunstverzamelaar en kunstenaar, die ook het Reichlpaleis ontwierp, een van de meest luxueuze art-nouveau werken in Subotica. De kamers zijn modern en artistiek ingericht, iedere ochtend geniet je van een continentaal ontbijtje en 's avonds kan je lekker ontspannen in de spa. Meer info en boeken.

  1. Premier Prezident Garni Hotel and Spa (Fruška Gora)

Voor een luxueuze overnachting, raden we het Premier Prezident Garni Hotel and Spa aan in het centrum van Sremski Karlovac (Fruška Gora). Je zal het vijfsterrenverblijf meteen opmerken naast de 18e-eeuwse Seminarie van Sint Arsenius. Het lijkt wel een sprookjesachtig kasteel uit de barokperiode.

Naast de luxe kamers en suites, beschikt het hotel ook over een wellness- en spacentrum met binnenzwembad (fitnessruimte, sauna, jacuzzi, massage- en kapsalon), loungebar Louis XVI, balzaal en conferentiezaal met een capaciteit van tot 150 zitplaatsen en een VIP-zaal. Kortom, een verblijf in het Premier Prezident Hotel is een bijzondere ervaring die je zeker zal bijblijven. Meer info en boeken.

  1. Vikendica Pustolov (Uvac)

Op zoek naar een aangenaam vakantiehuisje in de buurt van Uvac? Dan is Vikendica Pustolov misschien wel iets voor jou. Het vakantiehuis ligt in een gebied waar je prachtig kan wandelen, skiën en vissen. Het vakantiehuisje zelf biedt accommodatie voor max. 8 personen en beschikt over een terras en een schitterend uitzicht op de bergen. Meer info en boeken.

  1. Wil jij ook niets missen tijdens je vakantie in Servië?

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Servië? Goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Servië met een volledige uitgestippelde rondreis door Servië, en meer dan 63 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis reisgids Servië.

Servië

Gratis reisgids Servië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?