Waar overnachten in Novi Sad 2024? 10 x hotels en pensions van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Novi Sad 2024? 10 x hotels en pensions van goedkoop tot luxe

18 oktober 2023 in Servië0 reacties

Tijdens je bezoek aan het charmante Novi Sad heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Novi Sad. Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Prezident Hotel

Het luxueuze Hotel Prezident is ideaal gelegen, dicht bij het centrum van Novi Sad, en ligt op 5 minuten wandelen naar het beursterrein van Novi Sad. De kamers van dit luxehotel hebben een unieke, elegante inrichting met moderne meubels en warme, rustgevende kleuren. Geniet van de rustige ambiance van de loungebar, waar een uitgebreide selectie cocktails en wijnen.

Je kan de dag beginnen met een Engelse ontbijt in het ruime restaurant van hotel of met een fitte training in de sportschool. Na een lange dag kan je lekker ontspannen in de binnen- en buitenzwembaden met hot tubs of genieten van luxe massages en lichaamsbehandelingen in het schoonheidscentrum. Meer info en boeken.

  1. Sole Mio Wellness & SPA

Het Sole Mio Wellness & SPA ligt vlak bij de snelweg in Novi Sad, op 4 km naar het stadscentrum (er is een bushalte bij het hotel). Dit viersterrenhotel is ideaal als je op zoek bent naar ontspanning tijdens je verblijf. Het hotel beschikt over moderne kamers, een stijlvolle bar en spa- en wellnessfaciliteiten, 2 zwembaden en een hot tub. Als gast van het hotel heb je bovendien gratis toegang tot het wellnesscentrum. Meer info en boeken.

  1. Kombinat Rooms City Center

Kombinat Rooms City Center biedt 4-sterrenaccommodatie in het centrum van Novi Sad. Deze accommodatie beschikt ruime kamers van een moderne inrichting en een patio. 's Ochtends heb je de keuze uit een continentaal, Aziatisch of vegetarisch ontbijt. Verder is er ook een aangename tuin, een terras en een restaurant. Bij de receptie kan je ook fietsen huren, een leuke manier om de stad te ontdekken. Meer info en boeken.

  1. Hotel Vojvodina

Hotel Vojvodina is het oudste hotel in Novi Sad, gebouwd in 1854 en gelegen in het centrum van de stad. Het driesterrenhotel beschikt over zowel eenvoudig ingerichte kamers als appartementen. Bij mooi weer kan je genieten van lekkere Servische gerechten in het restaurant of in de tuin van het hotel. Meer info en boeken.

  1. Hotel Pupin Novi Sad

Hotel Pupin Novi Sad ligt in het centrum van Novi Sad, in de buurt van het winkelcentrum Promenada en het Servische Nationaal Theater. Het boetiekhotel beschikt over ruime kamers met een elegant interieur en voorzien van alle luxe en comfort. 's Ochtends geniet je van een heerlijk ontbijt met zelfgemaakte gebakjes en 's avonds kan je heerlijk dineren. Het hotel heeft namelijk twee eersteklas restaurants; het alom bekende restaurant Zak en restaurant Kalem. Meer info en boeken.

  1. Hotel Leopold I

Hotel Leopold I ligt aan de rechteroever van de Donau, in het hart van Fort Petrovaradin. Het biedt luxe accommodatie in een barok gebouw met uitzicht op de Donau en Novi Sad. Alle kamers van het hotel zijn prachtig ingericht en voorzien van een zithoek, airconditioning en een panoramisch uitzicht.

Daarnaast beschikt het hotel ook over een wellness- en fitnesscentrum, diverse bars en restaurants, waaronder een restaurant met Servische gerechten en een restaurant met terras met uitzicht op de Donau en Novi Sad. Wil je graag de omgeving van Novi Sad wat beter leren kennen? Dan kan je bij het hotel ook toeristische excursies boeken. Meer info en boeken.

  1. The Gate rooms

De appartementen van The Gate rooms bevinden zich aan de voet van het fort in het Petrovaradin dorp, aan de overzijde van de stad Novi Sad. De appartementen beschikken over een stijlvol interieur, een gezellige woonkamer, slaapkamers, een volledig uitgeruste eigen badkamer met inloopdouche. Meer info en boeken.

  1. Gasthuis Panorama Aqualux

Overnacht je liever net buiten het centrum van Novi Sad? Dan is Panorama Aqualux misschien iets voor jou. Dit gasthuis is gelegen aan de kust van de rivier de Donau, in het rustige deel van de stad. De locatie is adembenemend, je geniet er namelijk van prachtige panoramische uitzichten op de Donau en de Fruška Gora-berg in de verte. Het pension beschikt over mooie kamers, voorzien van alle moderne faciliteiten die je kan wensen. Bij mooi weer kan je enkele baantjes trekken in het zwembad of lekker ontspannen in de hot tub in de tuin. Meer info en boeken.

  1. Atrium Konak

Het stijlvolle appartement Atrium Konak in het centrum van Novi Sad. Cosy en charming, dat is wat de bezoekers te vertellen hebben over dit gezellige appartement! Het verblijf beschikt over één slaapkamer met houten vloeren, comfortabele bedden, een authentiek bad en twee badkamers. 's Ochtends kan je genieten van een verse kop koffie en het ontbijt op het balkonnetje alvorens je de stad in trekt. Onze tip? Boek je meteen een sessie bij de Atrium hamam! Meer info en boeken.

  1. Garni Hotel Element

Garni Hotel Element is ideaal gelegen; op slechts vijf minuten rijden van de snelweg aan de ene kant en het stadscentrum aan de andere kant. Het viersterrenhotel biedt comfortabele kamers voorzien van airconditioning, televisie en gratis internet. Verder is er ook een restaurant waar je kan genieten van nationale en internationale gerechten. Ben je op rondreis met de auto? Dan is het handig om te weten dat je kan parkeren op de parkeerplaats aan de voorkant van het hotel. Meer info en boeken.

  1. Wil jij ook niets missen tijdens je vakantie in Servië?

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Servië? Goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Servië met een volledige uitgestippelde rondreis door Servië, en meer dan 63 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis reisgids Servië.

Servië

Gratis reisgids Servië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?