Wandelen in Lille, gratis wandelroute Rijsel downloaden

Lille, wandeling door de stadskern van Rijsel

Lille, wandeling door de stadskern van Rijsel

Lille, wandeling door de stadskern van Rijsel
Deze wandelroute (inclusief wandelroute in Roubaix) brengt je langs alle belangrijke bezienswaardigheden, musea, monumenten, restaurants en winkelstraten. Je kan starten vanaf  het treinstation of vanaf Place de la République waar je je auto ondergronds kwijt kan. Maar we geven je ook tips voor P+R parkings (gratis, wel ticket tram te betalen). Lille is hét shoppingparadijs van Noord-Frankrijk en we loodsen je er dwars doorheen. De monumenten liggen net ernaast en een klein ommetje brengt je door een mooie groene zone. Lille zal je verstommen! 

Promotie Lille 3 dagen: va. 119€ pp
2 overnachtingen met ontbijtbuffet in hartje stad in hotel Mercure Lille Centre Grand Place ***. Kamers gerenoveerd in trendy stijl, oude stadsdeel vlakbij, 1 kind t/m 15 j. gratis (kamer ouders), gratis WiFi op de kamer.
Meer info en reservaties op Euroreizen.be

GPS-track Lille: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-track. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks). 

Combinatie Lille en Roubaix
Vertoef je meerdere dagen in Lille doe dan zeker een uitstap naar Roubaix. Er is een rechtstreekse tramverbinding vanaf het station Lille Flandres. Je mag er een afwisselend bezoek verwachten met als hoogtepunten de grote shoppingcentra met outletwinkels en het prachtige museum La Piscine, effectief in een oud zwembad! Inclusief in de pdf van deze wandelroute vind je de wandeling in Roubaix.

Gids downloaden

  

Informatie

  • Afstand: 6,8 km
  • Vertrekplaats: treinstation Lille-Flandres
  • Aard: stadswandeling
  • Wegdek: overal verharde wegen
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Toegankelijk voor rolwagens: ja
  • Meer informatie in het downloaddossier
  • Inclusief de wandelroute in Roubaix.


Gids downloaden

Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (999)

 
Tour , 19/04/2018

Toffe wandeling met alle mooie bezienswaardigheden 'en route'. Daarnaast duidelijke historische uitleg zodat je de stad beter leert kennen. De trip was een succes.

Tour , 14/04/2018

Een hele mooie route met oog voor details. Soms was het niet duidelijk naar waar we juist moesten gaan omdat er niet bij stond vanuit welke ooghoek die links of rechts was. Maar heel leerrijk.

Tour , 14/03/2018

Heel leuke route met een prima beschrijving! Net wat je nodig hebt op een citytrip. Vooral leuk de aandacht voor de fijne details die je zelf niet zou zien, zoals de engeltjes die ofwel rug aan rug, ofwel naar elkaar toe gericht zijn op de gevels. Een echte aanrader waarvoor dank!

Tour , 8/03/2018

Een mooie stadswandeling met aandacht voor details. Werkelijk aan te raden als je Lille wilt bezoeken ! Het weer was zonnig, droog maar wel koud. Beste dank voor het ter beschikking stellen van deze wandeling.

Tour , 7/03/2018

Prima beschrijving met goede tips. Bedankt. We weten jullie volgende keer ook weer te vinden.

 

Download en print

Foto's (51)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen