Kerstmarkt Düsseldorf 2017: wandelroute langs de kerstmarkten Düsseldorf

Kerstmarkt Düsseldorf

Kerstmarkt Düsseldorf

Kerstmarkt Düsseldorf
Deze wandelroute langs de kerstmarkt van Düsseldorf start bij de nieuwste kerstmarkt, deze aan de Shadowstrasse. Meteen is de toon gezet voor een mooie wandeling langs de kerstmarkten van Düsseldorf. Uiteraard vergeten we de winkelstraten niet waarvan de beroemdste wellicht de Königsallee is. Ga je meerdere dagen naar Düsseldorf dan kan je ook nog een museum bezoeken en genieten van de wandelpromenade langs de Rijn.

Wil je de wandeling uitbreiden? Download dan ook onze uitgebreide stadswandeling.

Data kerstmarkt Düsseldorf 2017: 23/11 t/m 23/12/17 (niet op 26/11).

Promotie 3 dagen: 69€ pp
Verblijf in het Novotel Düsseldorf City West****.
» inclusief ontbijtbuffet
» 2 kinderen t/m 15 jaar gratis op kamer ouders incl. ontbijt
» geen reservatiekosten!
Meer informatie op Euroreizen.be

Gids downloaden

GPS-track Düsseldorf: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-track. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks).

 

Informatie

Locaties kerstmarkt Düsseldorf: Markt, Heinrich-Heine Platz, Schadowplatz en nog een paar locaties die we in één wandelroute hebben verwerkt.
 
Vervoer naar Düsseldorf met de trein: dan een korte wandeling in de richting van de Königsallee en de Schadowstrasse.
Elke dag zijn 3 rechtstreekse Thalys verbindingen vanuit Brussel en Luik naar Düsseldorf. De snelste reistijd vanuit Brussel bedraagt 2u20. Dagelijks 8 extra treinverbindingen (Thalys of ICE) met één overstap in Keulen met uiteraard een langere reistijd.
 
Informatie over de parkings in Düsseldorf vind je in ons downloaddossier (links hierboven).

Foto: © Lisa Thornberg - iStockphoto.comDeel je ervaring met anderen

Ervaringen (127)

 
Tour , 6/01/2018

De daguitstap was zeker te kort, er was nog zo veel te zien . We hadden het goed getroffen voor de kerstmarkt ER WAS SNEEUW die dag . De pleintjes met de kraampjes waren leuk met elk zijn thema. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Tour , 29/12/2017

We hebben de diverse wandelingen door elkaar gebruikt tijdens een tweedaags verblijf; hierdoor hebben wij Altstadt grondig verkend, de kerstmarkten eveneens en daar bovenop nog de gewone levensmiddelenmarkt (een aanrader). Dan was er nog tijd om het Hetjensmuseum te bezoeken, het belangrijkste keramiekmuseum van Europa! Düsseldorf: Een fijne ervaring!

Tour , 28/12/2017

Goede wandeling, heel goed te doen op een halve dag als je wil. Kijk zeker ook eens rond in de oude stad: dichtbij de Rijn is een heel mooie wandelallée. De oude stad telt heel wat kerken, brugjes en standbeelden. Zeker de moeite om daar eens rond te zwerven!

Tour , 23/12/2017

We hebben een leuke uitstap langs de kerstmarkten kunnen maken . Mooie stad vooral voor shopping zullen de dames zeer tevreden zijn , wat een ontelbare winkels en winkelcentra. Nu stond er wel in dat bij Engelen kerstmarkt terrasjes zouden zijn , maar deze waren hier niet aanwezig. Zeker om terug te doen.

Tour , 22/12/2017

Dankzij deze route mis je geen enkel stalletje!ik ga zeker nog eens terug om de stad te ontdekken met prachtige gebouwen en winkels.

 

Download en print

Foto's (2)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen