Kerstmarkt Düsseldorf

Kerstmarkt Düsseldorf

Kerstmarkt Düsseldorf
Deze wandelroute langs de kerstmarkt van Düsseldorf start bij de nieuwste kerstmarkt, deze aan de Shadowstrasse. Meteen is de toon gezet voor een mooie wandeling langs de kerstmarkten van Düsseldorf. Uiteraard vergeten we de winkelstraten niet waarvan de beroemdste wellicht de Königsallee is. Ga je meerdere dagen naar Düsseldorf dan kan je ook nog een museum bezoeken en genieten van de wandelpromenade langs de Rijn.

Wil je de wandeling uitbreiden? Download dan ook onze uitgebreide stadswandeling.

Data kerstmarkt Düsseldorf 2016: 17/11 t/m 23/12/16 (niet op 20/11).

Promotie 3 dagen: 65€ pp
Verblijf in het Novotel Düsseldorf City West****.
» inclusief ontbijtbuffet
» 2 kinderen t/m 15 jaar gratis op kamer ouders incl. ontbijt
» geen reservatiekosten!
Meer informatie op Euroreizen.be

Gids downloaden

GPS-track Düsseldorf: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-track. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks).

 

Informatie

Locaties kerstmarkt Düsseldorf: Markt, Heinrich-Heine Platz, Schadowplatz en nog een paar locaties die we in één wandelroute hebben verwerkt.
 
Vervoer naar Düsseldorf met de trein: dan een korte wandeling in de richting van de Königsallee en de Schadowstrasse.
Elke dag zijn 3 rechtstreekse Thalys verbindingen vanuit Brussel en Luik naar Düsseldorf. De snelste reistijd vanuit Brussel bedraagt 2u20. Dagelijks 8 extra treinverbindingen (Thalys of ICE) met één overstap in Keulen met uiteraard een langere reistijd.
 
Informatie over de parkings in Düsseldorf vind je in ons downloaddossier (links hierboven).

Foto: © Lisa Thornberg - iStockphoto.comDeel je ervaring met anderen

Ervaringen (120)

 
Tour , 23/12/2016

Heel mooie route die alle plaatsen van de kerstmarkt aandoet en tegelijkertijd toelaat vele winkels te bezoeken. Een aanrader ! Laat ook toe om op een eenvoudige manier aan te sluiten op het openbaar vervoer

Tour , 13/12/2016

Leuke kerstmarktwandeling ! Op vrijdagnamiddag best te doen ... zaterdag veel te druk. Combineer deze wandeling met de standswandeling Duesseldorf (ook een echte aanrader met de "uitbreiding" tot aan de oude haven) !

Tour , 12/12/2016

Mooie wandeling, veel winkels en een leuke kerstmarkt. te herdoen.

Tour , 9/12/2016

Fijne wandeling, mooie stad. Leuke is dat de kerstmarkten verspreid staan. Kerstmarkten en straten zijn mooi en gezellig verlicht.

Tour , 21/12/2015

Onze planning was, met de camper, van 17 tot 22 december 2015 de kerstmarkt,stad en omgeving te bezoeken. Camperplaatsen zijn aan de Rein kaaien op 500m van de Aldstad. In de nacht van donderdag op vrijdag bezoek gehad van inbrekers, bij ons maar ook bij verschillende andere campers. Politie liet verstaan er weinig aan te kunnen doen. Van vrijdag op zaterdag nacht terug poging tot inbraak, zijn beide dagen bij ons niet binnen geraakt. Hebben wel schade aan deursloten. Op zaterdagavond dan maar naar huis gereden maar rare gevoelens dat we de inbraakpogingen zelf niet hebben gehoord. Maar een positief punt is dat de stadswandeling zeer goed was. Kerstmark was verspreid in de stad op 7 plaatsen.

 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (2)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen