Frankfurt: wandelen tussen extremen

Frankfurt wandelroute vol superlatieven

Frankfurt wandelroute vol superlatieven

Frankfurt wandelroute vol superlatieven
Wandelen in Frankfurt is van de ene verbazing in de andere terecht komen. Frankfurt is een stad van superlatieven en de wandelroute brengt je langs deze unieke bezienswaardigheden. Kantoorgebouwen van meer dan 300 meter hoog, shoppingcentrum met de langste roltrap, kilometerslange autovrije winkelstraat, een 'fressgasse' of 'eetstraat', meer dan 30 musea, een volledig origineel heropgebouwde oude stadskern. Kortom deze wandeling in Frankfurt is een échte belevenis. 

Lastminutes en promoties in Frankfurt
Keuze uit meer dan 250 hotels, vakantiewoningen en B&B's.
Meer info op Booking.com.

Reis met de ICE naar Frankfurt in 3 uur. Er zijn 4 dagelijkse verbindingen vanaf Brussel-Zuid of Luik. Vanaf 39 euro enkele reis. Meer informatie.

GPS-track Frankfurt: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-track. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks).

Gids downloaden

 

Informatie

  • Afstand: 9,5 km
  • Vertrekplaats: Centraal station (Hauptbahnhof)
  • Aard: stadswandeling
  • Wegdek: overal verharde wegen
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Toegankelijk voor rolwagens: ja, maar soms moet je een ommetje maken, doch Frankfurt heeft zeer goede voorzieningen (zelfs aan de voetgangersbruggen staan er liften).
  • Meer informatie in het downloaddossier


Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (29)

 
Tour , 3/04/2018

we hebben de wandeling volledig gedaan, maar is wel vrij saai u ziet het oude centrale deel van de stad, volgens plat getreden paden en ondanks er heel wat meer te ontdekken valt ! Al bij al, Frankfurt is maar half zo boeiend als Düsseldorf

Tour , 17/01/2018

Heb de wandeling gedeeltelijk gedaan, na een museumbezoek. Op korte tijd goede indruk gekregen van deze veelzijdige stad - het oude centrum, de moderne hoogbouw, winkelwandelstraten, mooie parkengordel en esplanade aan de oever van de Main.

Tour , 11/07/2017

Zoals vaak : zeer goede route om efficiënt veel van de stad te zien. Zeer gevarieerd aanbod op de route en leuke vergezichten.

Tour , 6/06/2017

Geparkeerd aan P+R Neu Isenberg. Volledig gratis. Enig probleem is de S-BAHN ticket Neu Isenberg van het station naar Frankfurt HBF was +/- 5 euro enkel rit. Heen en terug was 10 euro, dus kan je beter in de betaalparkings parkeren.

Tour , 10/05/2017

prima reis tips en routes

 

Download en print

Foto's (6)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen