Frankfurt wandelroute vol superlatieven

Frankfurt wandelroute vol superlatieven

Frankfurt wandelroute vol superlatieven
Wandelen in Frankfurt is van de ene verbazing in de andere terecht komen. Frankfurt is een stad van superlatieven en de wandelroute brengt je langs deze unieke bezienswaardigheden. Kantoorgebouwen van meer dan 300 meter hoog, shoppingcentrum met de langste roltrap, kilometerslange autovrije winkelstraat, een 'fressgasse' of 'eetstraat', meer dan 30 musea, een volledig origineel heropgebouwde oude stadskern. Kortom deze wandeling in Frankfurt is een échte belevenis. 

Lastminutes en promoties in Frankfurt
Keuze uit meer dan 250 hotels, vakantiewoningen en B&B's.
Meer info op Booking.com.

Reis met de ICE naar Frankfurt in 3 uur. Er zijn 4 dagelijkse verbindingen vanaf Brussel-Zuid of Luik. Vanaf 39 euro enkele reis. Meer informatie.

GPS-track Frankfurt: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-track. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks).

Gids downloaden

 

Informatie

  • Afstand: 9,5 km
  • Vertrekplaats: Centraal station (Hauptbahnhof)
  • Aard: stadswandeling
  • Wegdek: overal verharde wegen
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Toegankelijk voor rolwagens: ja, maar soms moet je een ommetje maken, doch Frankfurt heeft zeer goede voorzieningen (zelfs aan de voetgangersbruggen staan er liften).
  • Meer informatie in het downloaddossier


Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (27)

 
Tour , 11/07/2017

Zoals vaak : zeer goede route om efficiënt veel van de stad te zien. Zeer gevarieerd aanbod op de route en leuke vergezichten.

Tour , 6/06/2017

Geparkeerd aan P+R Neu Isenberg. Volledig gratis. Enig probleem is de S-BAHN ticket Neu Isenberg van het station naar Frankfurt HBF was +/- 5 euro enkel rit. Heen en terug was 10 euro, dus kan je beter in de betaalparkings parkeren.

Tour , 10/05/2017

prima reis tips en routes

Tour , 10/05/2017

prima reis tips en routes

Tour , 11/02/2017

Ik gebruik reisroutes.be steeds als ik een stad bezoek waar ik geen reisgids van heb om snel te weten te komen wat de highlights zijn. Ik vul deze dan nog aan met tips van vrienden die de stad eerder bezocht hebben. Deze 'werkwijze' heeft ook nu gewerkt. Stadswandeling geeft duidelijk aan wat de highlights van de stad zijn en ik ben zeer toffe plekken tegen gekomen om iets te eten en te drinken. Bergerstrasse (niet op de wandeling) heeft leuke koffie-,thee- en Kuchen plekjes en kleinere winkels, mocht Zeil je iets te groot uitvallen.

 

Download en print

Situering op de kaart

Bekijk deze route op een grote kaart

Foto's (6)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen