Waar overnachten in Banja Luka 2024? 10 x hotels en pensions van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Banja Luka 2024? 10 x hotels en pensions van goedkoop tot luxe

Tijdens je bezoek aan Banja Luka heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Banja Luka.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hostel Havana

Hostel Havana is centraal gelegen en biedt zowel comfortabele eenpersoonskamers als ruime familiekamers. De kamers zijn uitgerust met airconditioning en een eigen badkamer, sommige hebben ook een eigen kitchenette. Het hostel ligt op 1,5 km van het fort van Banja Luka. Meer info en boeken.

  1. Old School Apartments

Old School Apartments is een knus en cozy appartement met uitzicht op de binnenplaats. Het stadscentrum van Banja Luka ligt op wandelafstand van het appartement. Ben je op rondreis door Bosnië? Dan is het handig om te weten dat het appartement over gratis privéparking beschikt. Meer info en boeken.

  1. Hotel St.Georgije

Hotel St.Georgije is centraal gelegen in het historische Banja Luka (600 meter van het centrum) en biedt stijlvolle accommodatie. De ruime kamers hebben een moderne inrichting en hardhouten vloeren en zijn voorzien van airco en gratis wifi. Iedere dag wordt er een à-la-carteontbijt geserveerd in de loungebar en er is ook een koffiebar aanwezig. Meer info en boeken.

  1. Courtyard by Marriott Banja Luka

Het 4-sterrenhotel Courtyard by Marriott Banja Luka biedt moderne accommodatie op wandelafstand van de topbezienwaardigheden zoals Nationaal Theater en het fort. Begin de dag met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet, gevolgd door een stadswandeling door Banja Luka. 's Avonds kan je in het eigen restaurant genieten van internationale gerechten en een verscheidenheid aan wijnen en cocktails. Meer info en boeken.

  1. Hotel Cezar Banja Luka

Hotel Cezar ligt vlakbij het centrum van Banja Luka en 50 meter van het centrale bus- en treinstation (ideaal voor wie daguitstapjes wilt maken). Het viersterrenhotel biedt moderne kamers, een uitgebreid ontbijt en gratis parkeergelegenheid. In het restaurant van het hotel kan je genieten van zowel lokale en internationale gerechten.

Wil je graag de omgeving leren kennen? Dan kan je eventueel een auto huren bij de receptie of een rondleiding boeken door de stad. Meer info en boeken.

  1. Hotel IN

Hotel IN ligt net buiten het stadscentrum van Banja Luka, op 3,7 km van het Kastel Fort. Dit 4-sterrenhotel biedt modern ingerichte kamers voorzien van airconditioning, een minibar en gratis wifi. Sommige kamers hebben ook een eigen balkon. Verder geniet je iedere ochtend van een heerlijk continentaal ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Provence rooms

Provence Rooms biedt stijlvolle accommodatie op 600 meter van het fort van Banja Luka. De kamers zijn ruim, voorzien van alle luxe en comfort dat je kan wensen. Het pension beschikt verder over een tuin met terras, gratis privéparkeergelegenheid, een gemeenschappelijke lounge en restaurant met bar waar je kan proeven van de lokale specialiteiten. Meer info en boeken.

  1. Hotel Villa Viktorija

Hotel Villa Viktorija zit gevestigd in een elegante villa in het nabijgelegen dorpje Trn, vlak bij de snelweg E661 en op 10 km van het centrum van Banja Luka. Het viersterrenhotel biedt stijlvolle accommodatie, de kamers zijn proper onderhouden en het interieur is een beetje kitschy. Verder is er ook een restaurant waar je diverse gerechten en traditionele lokale gerechten kan proeven. Meer info en boeken.

  1. Motel Alas

Motel Alas bevindt zich op 200 meter van het centrum van Banja Luka en beschikt over accommodatie in traditionele stijl, een eigen restaurant en een café-bar. Er is ook gratis WiFi en gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Het restaurant serveert visspecialiteiten en internationale gerechten. Na een heerlijke nachtrust kan je een bezoekje brengen aan het Kastel kasteel of een mooie wandeling of kanotocht maken langs de rivier de Vrbas. Meer info en boeken.

  1. Park & Play

De gezellige, gezinsvriendelijke appartementen van Park & Play liggen in een rustige omgeving met uitzicht op het prachtige stadspark! Het appartement beschikt over een gezellige woonkamer met een prachtig uitzicht op het park. Verder beschikken de appartementen over een volledig uitgeruste keuken, twee slaapkamers met voldoende kastruimtes, een badkamer met gratis toiletartikelen en een grootse kinderspeeltuin. Meer info en boeken.

  1. Wil jij ook niets missen tijdens je vakantie in Bosnië en Herzegovina?

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Bosnië en Herzegovina? Goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Bosnië en Herzegovina met een volledige uitgestippelde rondreis door Bosnië en Herzegovina, en meer dan 55 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis reisgids Bosnië en Herzegovina.

Bosnië en Herzegovina

Gratis reisgids Bosnië en Herzegovina downloaden


Geschreven door

Yenthe Elsen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?