Waar overnachten in Bonn 2024? 10 x hotels en hostels van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Bonn 2024? 10 x hotels en hostels van goedkoop tot luxe

7 december 2023 in Bonn0 reacties

Tijdens je vakantie in Bonn natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Bonn.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Tante ALMA's Bonner Hotel

Tante ALMA's Bonner Hotel is mooi ingericht in een unieke en gedetailleerde stijl. Het gezellige hotel ligt op een gunstige locatie in het levendige Poppelsdorf, vlak aan de rand van het natuurpark Kottenforst-Ville. Meer info en boeken.

  1. Hotel Aigner

Hotel Aigner ligt in de charmante oude binnenstad van Bonn, dicht bij de voetgangerszone en beschikt over moderne kamers, een seizoensgebonden ontbijt en een groene binnenplaats waar je in de zomer heerlijk kan vertoeven met een glaasje wijn en een goed boek. Meer info en boeken.

  1. AMERON Bonn Hotel Königshof

AMERON Bonn Hotel Königshof ligt direct naast de rivier de Rijn en biedt moderne accommodatie, een gezellig restaurant waar heerlijke Italiaanse gerechten worden geserveerd en een moderne spa waar je 's avonds kan ontspannen en nagenieten. Meer info en boeken.

  1. Motel One Bonn-Beethoven

Een van de topbezienswaardigheden in Bonn is het Beethoven-Haus, nabij deze bijzondere bezienswaardigheid kan je overnachten in het Motel One Bonn-Beethoven, een designvol hotel. Na een heerlijke nachtrust kan je de dag beginnen met een ontbijtbuffet (vegetarische opties mogelijk) en kan je nadien de stad op eigen houtje verkennen. De auto kan je tegen een toeslag achter laten op de privé parking. Meer info en boeken.

  1. Domicil Hotel Bonn

Domicil Hotel Bonn is gunstig gelegen in het centrum van Bonn en biedt moderne, eenvoudig ingerichte kamers voorzien van alle comfort dat je kan wensen tijdens je verblijf. 's Ochtends geniet je van een heerlijk ontbijtje, nadien kan je bij de receptie info vragen over de omgeving die je later kan verkennen met de fiets. Fietsen kan je gratis verkrijgen bij het hotel! Meer info en boeken.

  1. Collegium Leoninum

Het Collegium Leoninum ligt in het centrum van Bonn, op slechts 5 minuten wandelen van het station. Het biedt stijlvolle accommodatie en een internationaal restaurant in een prachtig neogotisch gebouw. Iedere elegant ingerichte kamer heeft een eigen ruime badkamer en een balkon.

's Ochtends begin je de dag met een heerlijk ontbijt en in de Leo's Bistro, vernoemd naar paus Leo XIII, serveert men heerlijke regionale gerechten met verse seizoensgebonden producten. Een glaasje exclusieve wijn van de uitgebreide wijnkaart mag natuurlijk niet ontbreken! Meer info en boeken.

  1. Kameha Grand Bonn

Wie op zoek is naar een hotel net buiten het stadscentrum van Bonn, kan overnachten in het Kameha Grand Bonn (15 minuten rijden). De moderne, ruime kamers van dit designhotel bieden een unieke stijlvolle inrichting met kamerhoge ramen en alle moderne voorzieningen. Verder kan je genieten in het zwembad op het dak met een prachtig uitzicht op het Rijndal en het Zevengebergte. 's Avonds kan je dineren in restaurant Ludwig, RheinAlm of in het Frans-Japanse sterrenrestaurant YUNICO (bekroond met een Michelin-ster).

Voor wat ontspanning kan je terecht in de spa, verdeeld over twee verdiepingen. De spa heeft verschillende sauna's, een fitnessruimte en een verwarmd buitenbad met uitzicht op de Rijn. Meer info en boeken.

  1. Dorint Hotel

Dit hotel ligt in het hart van Bonn en heeft een aangenaam terras met een schitterend uitzicht op de rivier. Het Dorint Hotel Bonn beschikt over moderne kamers met luxe voorzieningen, waarvan de meesten een balkon hebben met uitzicht op de rivier. Verder is er ook een binnenzwembad, een fitnessruimte en een sauna. Meer info en boeken.

  1. Boutiquehotel Dreesen - Villa Godesberg

Dit prachtige Boutiquehotel Dreesen - Villa Godesberg biedt accommodatie in 2 charmante art nouveau villa's, op 20 minuten rijden van het stadscentrum. De kamers hebben een elegante inrichting, een flatscreen-tv en een eigen badkamer met een douche. Het verrukkelijke ontbijt wordt iedere dag geserveerd in de serre van het hotel.

Een van de populairste manieren om de omgeving te verkennen is met de fiets! Deze kan je huren bij de accommodatie tegen een toeslag van 5€ per dag. Meer info en boeken.

  1. Apartmenthotel Kaiser Karl

Liever wat meer ruimte wanneer je op vakantie bent? Apartmenthotel Kaiser Karl biedt zowel ruime comfortabele kamers en appartementen in de historische wijk Nordstadt. Op zo'n 15 minuten wandelen ben je bij het treinstation en het oude stadhuis van Bonn. Het appartement zelf beschikt over een ruime woonkamer en slaapkamer(s), een volledig uitgeruste keuken en iedere ochtend een heerlijk ontbijtbuffet met verse, biologische producten in de ontbijtruimte. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je bezoek aan het Ruhrgebied met onze reisgids

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je rondreis door het Ruhrgebied? Stop je opzoekingswerk, wij deden dit reeds voor jou. Koop onze reisgids Ruhrgebied en Urbanana en laat je verbazen met onze uitgestippelde rondreis langs de mooiste en meest bijzondere bezienswaardigheden in deze regio in Noordrijn-Westfalen (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis reisgids Ruhrgebied en Urbanana hier.

Bonn

Gratis wandeling Bonn downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?