Zwarte Woud autoroute

Zwarte Woud autoroute

Zwarte Woud autoroute
Deze autoroute brengt je van het noorden van het Zwarte Woud tot het uiterste zuiden. Je start in Baden-Baden en via de Schwarzwald Hochstrasse gaat het richting Triberg. Je komt ook langs kleine steden die minder bekend zijn. De ganse reis is doorspekt van watervallen, grote en kleine. Stadswandelingen zijn er in Freiburg en Baden-Baden. En de bergen en meren ontbreken uiteraard niet in het zuiden. Je stapt of neemt de lift naar de top met het mooiste uitzicht. En dat zijn slechts een paar hoogtepunten van het Zwarte Woud.

Promo: 3 d. halfpension en wellness: 181€ pp
Verblijf in Kurhotel Adlerbad***(*) in Bad Peterstal-Griesbach » zeer centraal in het Zwarte Woud gelegen » incl. 1 massage met aromatische oliën » incl. ontbijtbuffet en 1 fles wijn per kamer » incl. 2x 5-gangendiner » gratis gebruik van sauna en fitness » klantenscore van 8,9/10.
Info en reservaties op Euroreizen.be
Alle promoties in het Zwarte Woud

Gids downloaden

GPS-tracks Zwarte Woud: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dan je vrij kan downloaden. Download nu de GPS-tracks. (lees meer over het gebruik van GPS-tracks).  

Waar te overnachten?
Van noord tot zuid reizen neemt zeker 6 dagen in beslag als je de opgenomen routes wil afleggen en wat genieten van de bezienswaardigheden en wandelingen. Kies je voor een korte vakantie dan kan je verblijven in het zuiden in de omgeving van de Schluchsee. Dan zijn is de driehoek Todtnau – Freiburg – Triberg goed bereikbaar. Kies je ervoor om het noorden en het midden te verkennen dan is een logies op de lijn Oberkirch – Freudenstadt aan te bevelen. Dan is de Hochschwarzwaldstrasse, Baden-Baden en zelfs tot Triberg binnen het bereik van een daguitstap. Meer informatie over hotels en promoties in het Zwarte Woud op Euroreizen.be
   
  • Afstand: ca. 365 km (alleen GPS-route)
  • Vertrekplaats:  omgeving Triberg
  • Aard:  voorstel 4- tot 6-daagse autorondrit
  • Bewegwijzering: geen (zie kaart in downloaddossier)
  • Meer informatie in het downloaddossier (19 blz)

Stadswandelingen Baden-Baden en Freiburg
Naast de autoroute vind je ook de twee stadswandelingen in het Zwarte Woud. Je hoeft deze dus niet meer apart te downloaden.

Fotoreportage van een deel van de autoroute in het Zwarte Woud

   

Informatie

Wij volgen geen routebordjes in het Zwarte Woud maar we nemen je mee naar de mooiste plekjes via de mooiste routes. Er is een wegbeschrijving opgenomen in de routebeschrijving van de pdf-gids.

Deel je ervaring met anderen

Ervaringen (80)

 
Tour , 17/04/2018

Mooie route en een duidelijke info. Wij gaan hem van de zomer ontdekken. Enkele jaren geleden heb ik het zwarte woud door reden met de motor, wat een heel leuke ervaring was. Veel mooie wegen en erg leuke dorpjes.

Tour , 20/02/2018

Mooie route. Stukje van gereden en de rest rijden we deze zomer. Bedankt voor de fantastische informatie.

Tour , 8/02/2018

bij een vorig bezoek aan het zwarte woud, hebben we reeds gebruik gemaakt van deze info. Dit jaar kijken we ernaar uit om met deze nuttige informatie, het nog niet gekende te verkennen.

Tour , 27/09/2017

uitstekende reisroute met nuttige informatie en tips over de bezienswaardigheden. Wandelroutes in de steden hebben enorm geholpen. Dank!

Tour , 28/08/2017

Info is heel goed van pas gekomen om onderweg de highligts te kunnen bezoeken en niet te missen. De moeite waard.

 

Download en print

Foto's (21)

Laad je eigen foto's op van deze route

Deze route op jouw website
Kopieer onderstaande code en plak het in de code van je website.
Lees ook: Een routekaart personaliseren
   
Stuur ons je opmerkingen